Ποιο ζώδιο σε μισεί θανάσιμα;

Κι αν νομίζεις πως θα διαβάσεις πράγματα που ήξερες ήδη σε αυτό το κείμενο, γελιέσαι. Είσαι έτοιμος για την αλήθεια;
Ποιο ζώδιο σε μισεί θανάσιμα;
Όπως υπάρχουν άνθρωποι που "οι ενέργειές τους δεν συμβαδίζουν", όπως θα έλεγε κάποιος χρήστης του TikTok γεννημένος μετά το 2000, υπάρχουν και ζώδια στα οποία συμβαίνει αυτό. Και αν σε μπερδεύει αυτό με τις ενέργειες, είναι απλά ένας τρόπος να πεις "δεν χωνεύονται".

Βέβαια, έχει μεγάλη διαφορά το να μην χωνεύεις κάποιον και το να μισιέστε θανάσιμα. Και σε αυτό το κείμενο θα διαβάσεις για βεντέτες μεταξύ ζωδίων οι οποίες υπήρχαν, υπάρχουν και μάλλον δεν θα εξαφανιστούν ποτέ. Εκτός κι αν αλλάξουν προσωπικότητα τα άστρα...

Δίδυμοι εναντίον Διδύμων
Ω, ναι. Αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που πραγματικά δεν αντέχει τον εαυτό του - και κατ' επέκταση τους ανθρώπους που του θυμίζουν τον εαυτό του - αυτό είναι οι Δίδυμοι. Δυσκολεύονται να δουν την ειρωνεία της υπόθεσης, επειδή πολύ εύκολα θα κατηγορήσουν έναν άλλο Δίδυμο για διπροσωπία, ή για πράγματα που συχνά μπορεί να κάνουν και οι ίδιοι. Γενικά, και τα τρία ζώδια του νερού θα μπορούσαν να έχουν ως χειρότερο εχθρό τον εαυτό τους, αλλά...

Υδροχόος εναντίον Σκορπιού
Αυτά τα δύο ζώδια απλώς δεν μπορούν να συμβιώσουν. Χρειάζεται τεράστια υπομονή και από τις δύο πλευρές, επειδή είναι εντελώς αντίθετες προσωπικότητες, αλλά και οι δύο απόλυτοι στα πιστεύω τους, με καμία διάθεση για συμβιβασμό. Τα καλά νέα είναι ότι και οι δυο τους γνωρίζουν ότι συμβαίνει αυτό, και συνήθως αποφεύγουν ο ένας τον άλλο.

Ζυγός εναντίον Κριού
Είναι και οι δύο ελεύθερα πνεύματα, είναι και οι δύο παθιασμένοι για την ζωή, αλλά δεν τα βρίσκουν στον τρόπο λειτουργίας τους. Ο Ζυγός, από την μία, θα παλέψει για να διατηρήσει την ηρεμία και την ισορροπία με κάθε τρόπο, ενώ ο Κριός θεωρεί πως ο μόνος τρόπος για να υπάρξει ισορροπία είναι... ο δικός του. Ε, το λες και λογικό να μην αντέχουν για πολλή ώρα ο ένας την παρέα του άλλου.

Λέων εναντίον Ταύρου
Είναι αντίθετοι επειδή είναι κάπως... ίδιοι. Θα εξηγήσουμε: Και τα δύο αυτά ζώδια έχουν σχετικά μεγάλο εγωισμό και δεν αλλάζουν γνώμη εύκολα. Χρειάζονται φροντίδα από τους ανθρώπους γύρω τους και μπορούν να πάρουν τα πάντα πολύ προσωπικά. Δεν έχουμε πιο εύσχημο τρόπο να το πούμε, συγγνώμη: Δεν χωράνε δυο ντίβες σε ένα δωμάτιο. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Καρκίνος εναντίον Ιχθύων
Τα δύο πιο ζουζούνια, συναισθηματικά, γλυκουλίνικα ζώδια είναι θανάσιμοι εχθροί; Μα, προφανώς. Και όχι επειδή ανταγωνίζονται για τον γλυκούλη θρόνο, αλλά επειδή έχουν διαμετρικά αντίθετους τρόπους να εκφράζουν τα έντονα συναισθήματά τους. Ξανά, δεν υπάρχει εύσχημος τρόπος να το πούμε: Το σύμπλεγμα θύματος των Ιχθύων και το σύμπλεγμα Μεσσία των Καρκίνων μαζί... θα συμπλακούν.

Τοξότης εναντίον Ταύρου
Ο Τοξότης θέλει αυθορμητισμό και περιπέτεια. Ο Ταύρος θέλει να έχει λάβει αναλυτικό πρόγραμμα δυο βδομάδες πριν για να προετοιμαστεί ψυχολογικά. Ο Τοξότης δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, ο Ταύρος επινόησε το ρητό “Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους”. Δεν θα πήγαινε ποτέ καλά αυτό.

Παρθένος εναντίον Αιγόκερου
Δύο άνθρωποι τραβάνε ένα σκοινί από κάθε πλευρά. Όποιος τραβήξει πιο δυνατά, έχει νικήσει το παιχνίδι. Σκέψου αυτούς τους δύο ανθρώπους τώρα να στέκονται δίπλα-δίπλα, αλλά ο καθένας να πιστεύει ότι εκείνος έχει δίκιο, και επίσης η δύναμή τους είναι ίδια και κανείς δεν πρόκειται να νικήσει. Αυτή είναι η σχέση Παρθένου και Αιγόκερου: Αναίτια κούραση.

Κριός εναντίον Κριού
Επειδή μας αρέσει το σχήμα κύκλου, τον αφήσαμε τελευταίο, επειδή και ο Κριός δεν περνάει καλά όταν έρθει αντιμέτωπος με τον εαυτό του. Και, αν το καλοσκεφτείς, βγάζει 100% νόημα. Ποια αρχηγική προσωπικότητα νιώθει άνετα όταν βρίσκεται ακόμα μία στο ίδιο δωμάτιο; Θα συγκρουστούν πιο εύκολα απ' ό,τι θα συμφωνήσουν, επειδή το ότι είναι και οι δύο Κριοί δεν σημαίνει πως έχουν και ίδιες απόψεις...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v