ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα 5 ζώδια που κατά βάθος γουστάρουν καραντίνα

Έχουν τους λόγους τους το καθένα. Ποια είναι τα πέντε ζώδια που κατά βάθος την έχουν καταβρεί με την καραντίνα;

Τα 5 ζώδια που κατά βάθος γουστάρουν καραντίνα

Η καραντίνα είναι από τα χειρότερα πράγματα που συνέβησαν φέτος. Μπορεί και το χειρότερο. Δεν ξέρουμε, η καραντίνα μάς έκανε να μην είμαστε σίγουροι για τίποτα. Εκτός από τα παρακάτω πέντε ξεμπροστιάσματα που θα κάνουμε, για τα οποία είμαστε πολύ σίγουροι.

Αυτά είναι τα πέντε ζώδια που κατά βάθος έχουν βρει τον εαυτό τους στην καραντίνα και περνάνε τέλεια.

Ταύρος
Προφανώς, ο άρχοντας της πολυτέλειας και του καθισιού θα την είχε καταβρεί με τον καταναγκαστικό εγκλεισμό. Είναι η στιγμή του, μπορεί να είναι όσο τεμπέλης θέλει τώρα, χωρίς συνέπειες. Οι Τάυροι με το που ανακοινώθηκε το λοκντάουντ, φόρεσαν πιτζάμες και ακόμα δεν τις έχουν βγάλει.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος χρειάζεται μια έξτρα παράμετρο για να περάσει τέλεια την καραντίνα του - δεν θέλει να είναι μόνος. Θέλει να φροντίζει κάποιον, να απασχολείται, να νιώθει μέλος μιας οικογένειας. Οι μοναχικοί Καρκίνοι δεν περνούν καλά στην καραντίνα. Οι υπόλοιποι νιώθουν ότι είναι φτιαγμένοι για να βοηθούν τους κοντινούς τους ανθρώπους σε τέτοιες στιγμές.

Παρθένος
Περισσότερη ώρα στο σπίτι σημαίνει λιγότερη αλληλεπίδραση με ανθρώπους, και αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να τον κάνει χαρούμενο. Βάλε στα καπάκια και ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να μπει τώρα στο σπίτι του, για να μην χρειάζεται να σφουγγαρίζει και κάθε τρεις μέρες, και έχεις έναν πραγματικά ευτυχισμένο Παρθένο. Συναγωνίζεται τον Ταύρο σε ντελίβερι.

Ζυγός
Απλά ήθελε να κάτσει σπίτι του και να κοιμηθεί, και αυτό είναι κάτι που ήθελε από την στιγμή που τελείωσε το σχολείο. Επιτέλους μπορεί να το κάνει.

Ιχθείς
Είναι το πιο "σπιτόγατος" ζώδιο που υπάρχει, του αρέσει να ζει στην φούσκα του, ανενόχλητος από όλους και όλα... είναι να μην την έχει βρει με την καραντίνα; Πόσο μάλλον, αυτό τον έχει αφήσει να κάνει την ενδοσκόπησή του χωρίς ενοχλήσεις, και ετοιμάζεται να βγει από όλο αυτό το μπάχαλο πιο δυνατός από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Η αίσθηση του χιούμορ είναι η μοναδική θεϊκή ιδιότητα του ανθρώπου."

Άρθουρ Σοπενχάουερ

  • 1493-Ο Χριστόφορος Κολόμβος ξεκινά για την τρίτη του αποστολή.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2