Η αλήθεια για την λίμπιντο του κάθε ζωδίου

Δεν έχουν όλα τα ζώδια την ίδια όρεξη για σεξ. Ούτε και την ίδια σχέση με το σεξ, ούτε και τις ίδιες ανάγκες γύρω από αυτό. Εμείς θα σου τα πούμε όλα.
Η αλήθεια για την λίμπιντο του κάθε ζωδίου
Τα άστρα επηρεάζουν την συμπεριφορά μας γύρω από το σεξ, όπως μπορούν να επηρεάζουν κάθε άλλη πτυχή της προσωπικότητάς μας. Και αυτό σημαίνει πως το κάθε ζώδιο έχει διαφορετική ιδιοσυγκρασία γύρω από το σεξ. Αλλιώς το ζητάει, αλλιώς το χρειάζεται, και φυσικά αλλιώς θα επιλέξει να το κάνει.

Άφησέ μας λοιπόν να σου πούμε μερικά παραπάνω πράγματα για την λίμπιντο των ζωδίων...

Κριός
Ενώ φαίνεται πολύ σεξουαλικός, στην πραγματικότητα δεν το έχει και τόσο ανάγκη. Το απολαμβάνει μια χαρά, αλλά έχει περισσότερο να κάνει με το κύρος. Αυτό τον ερεθίζει περισσότερο από την ιδέα του σεξ.

Ταύρος
Ηδονιστής από τους λίγους, ο Ταύρος δεν θα χάσει ευκαιρία για σεξ. Δεν έχει κολλήματα γύρω από το θέμα και το αντιμετωπίζει σαν κύριος, όμως, οπότε σπάνια θα δημιουργήσει δράμα.

Δίδυμοι
Ναι, είναι αλήθεια. Αν μπορούσε, αυτό το ζώδιο θα έκανε συνέχεια σεξ, με πολλούς και διαφορετικούς παρτενέρ. Ξεκάθαρα επειδή το θεωρεί τέλειο τρόπο να γνωρίζεις κόσμο.

Καρκίνος
Δεν του το 'χες, αλλά ο Καρκίνος είναι πολύ σεξουαλικός. Το θέμα είναι να βρει το άτομο που θα νιώσει άνετα να βγει απ' το καβούκι του και να απελευθερώσει τον σεξομανή που κρύβει μέσα του.

Λέων
Το κλισέ εδώ ισχύει: Έχει περισσότερο να κάνει με την προσοχή το θέμα, παρά με το σεξ το ίδιο. Όταν νιώθει ότι ο κόσμος έχει υπάρξει ιδιαίτερα σκληρός μαζί του, χρησιμοποιεί το σεξ για να φτιάξει την διάθεσή του.

Παρθένος
Πάρα πολύ σεξουαλικός, αλλά και πάρα πολύ εγκρατής. Στην καραντίνα, ας πούμε, είναι από αυτούς που δεν θα βγουν από το σπίτι για να πάνε απλώς να κάνουν σεξ.

Ζυγός
Του αρέσει και επιζητά το σεξ όσο επιζητά να τραβά τα βλέμματα: Πολύ. Οι Ζυγοί είναι από την φύση τους ζώδιο γοητευτικό, συνεπώς είναι συνηθισμένοι το σεξ να παίζει έναν κάποιο ρόλο στην ζωή τους.

Σκορπιός
Είναι πολύ παρεξηγημένος. Δεν θέλει να κάνει σεξ. Θέλει να "κάνει έρωτα".

Τοξότης
Ναι, έχει πλάκα το σεξ, αλλά δεν θα έλεγε ότι είναι στο τοπ 3 των πραγμάτων που τον ερεθίζουν σεξουαλικά. Όχι πως θα πει και όχι.

Αιγόκερως
Είναι να βρει το άτομο που θα βγάλει τον δαίμονα από μέσα του. Αν δεν συμβεί αυτό, η κόλαση θα παραμείνει παγωμένη, συγγνώμη.

Υδροχόος
Η λίμπιντό του βρίσκεται είτε στο μηδέν, είτε στο εκατό. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ενδιάμεσο, και ούτε κάποιος τρόπος να καταλάβεις σε ποια από τις δύο φάσεις βρίσκεται. Ρώτα τον ευθέως, όμως, δεν ντρέπεται.

Ιχθείς
Έχει μόνιμη όρεξη για σεξ. Συνέχεια. Το σκέφτεται, το λιγουρεύεται, μπορεί να περάσει πολλή ώρα να περνάει καλά με τον εαυτό του. Έχει μόνιμη όρεξη για σεξ, αλλά δεν έχει ποτέ ενέργεια να ψάξει να το κάνει κανονικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v