ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Γιατί το κάθε ζώδιο αποφεύγει τις ξεπέτες;

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν θέμα να κάνουν μια ξεπέτα, και άνθρωποι που απλώς τις μισούν. Και, ναι, το ζώδιο έχει κάτι να πει για τον καθένα...

Γιατί το κάθε ζώδιο αποφεύγει τις ξεπέτες;

Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ξεπέτα και να την γουστάρει εξίσου. Κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν περνούν τόσο καλά με το σεξ όταν δεν υπάρχει κάποιο δέσιμο. Ή τουλάχιστον έτσι λένε, επειδή αυτή είναι η εύκολη απάντηση. Στην πραγματικότητα, έχουν και τα άστρα άποψη για τις ξεπέτες, και θα σου τα πούμε όλα εμείς.

Κριός
Δεν τις γουστάρει επειδή είναι λίγο άπληστος. Μία φορά σεξ ίσον καμία. Θέλει να κατακτήσει ένα σώμα σε κάθε πιθανή στάση.

Ταύρος
Οι Ταύροι νιώθουν άβολα με τους ξένους. Απλό και κατανοητό. Δυσκολεύονται να κάνουν τυχαίο σεξ, επειδή σκέφτονται ένα εκατομμύριο αγχωτικές εκβάσεις.

Δίδυμοι
Αποφεύγει τις ξεπέτες επειδή 7 στις 10 φορές που θα κάνει, νομίζει ότι έχει ερωτευτεί. Και το παίρνει κάπως βαριά.

Καρκίνος
Εδώ ισχύει αυτό που είπαμε στην αρχή του κειμένου. Ο Καρκίνος δεν έχει τίποτα να κρύψει, θέλει σεξ συναισθηματικό.

Λέων
Δεν απολαμβάνει το σεξ παρά μόνο αν ο παρτενέρ του ξέρει καλά τα κουμπιά του. Και αυτό σε μια ξεπέτα, δύσκολο να το βρεις.

Παρθένος
Αποφεύφει να κάνει τυχαίο σεξ, επειδή φοβάται ότι θα δώσει δικαιώματα και θα μπλέξει συναισθηματικά και θα έχει δράματα. Προτιμά να το κάνει μόνος του. Πρακτικός, όπως πάντα.

Ζυγός
Το πρώτο που τον ενοχλεί είναι ότι δεν του αρέσει να κάνει σεξ με ξένους. Το δεύτερο που τον ενοχλεί είναι ότι αν το κάνει με φίλους, μετά θα γίνουν τα πράγματα περίεργα.

Σκορπιός
Θες κάτι μόνιμο. Ακόμα κι αν αυτό που επιθυμείς είναι ξερό σεξ, θες να το έχεις με τον ίδιο άνθρωπο για όσο περισσότερο καιρό γίνεται.

Τοξότης
Οι ξεπέτες σε κάνουν να περνάς τέλεια όσο τις κάνεις, αλλά σε αδειάζουν συναισθηματικά την επόμενη μέρα και τις μετανιώνεις. Βγάζουν μια ματαιότητα που είναι αντίθετη στο είναι σου.

Αιγόκερως
Γενικά, οι Αιγόκεροι δεν κάνουν απρόσεκτο, αυθόρμητο σεξ. Εκτός κι αν ερωτευτούν, που αν ερωτευτούν θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να προχωρήσει σε σχέση.

Υδροχόος
Μισείς το ότι πρέπει να κάνεις κουβεντούλα, έστω και λίγη, με έναν άγνωστο. Μπορεί με το παραμικρό να χάσεις κάθε όρεξη για σεξ, άρα δεν το ρισκάρεις και τόσο.

Ιχθείς
Τα ψαράκια δεν κάνουν εύκολα ξεπέτες, επειδή δεν ξέρουν πώς να τις προτείνουν. Ντρέπονται λίγο. Και όταν τους κάτσει κάτι, αισθάνονται άβολα και δεν ξέρουν πώς να φερθούν μετά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Όσο πιο πολύ θέλεις να ψηλώσεις, τόσο πιο καλά πρέπει τα πόδια σου να στηρίζονται στη γη. Κάθε δέντρο το ξέρει αυτό."

Michel Tournier, Γάλλος συγγραφέας

  • 1894 - Με πρωτοβουλία του Πιερ ντε Κουμπερτέν, ιδρύεται στο Παρίσι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2