Η σχέση του κάθε ζωδίου με το κέρατο

Δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντιδράσεις όταν μαθαίνουν πως τους έχουν απατήσει. Πώς θα το διαχειριστεί το κάθε ζώδιο;
Η σχέση του κάθε ζωδίου με το κέρατο
Πριν πούμε οτιδήποτε, να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό το κείμενο δεν έχει σκοπό να ξεκινήσει συζήτηση γύρω από την απιστία. Πότε μπορεί να συγχωρεθεί, αν μπορεί να συγχωρεθεί και πώς να την ξεπεράσεις. Αυτό είναι ένα κείμενο που, με λίγο χιούμορ, θα σου εξηγήσει τι ρόλο μπορούν να παίζουν τα άστρα στο πώς διαχειρίζεται ο κάθε ένας από εμάς την απιστία.

Που λες, λοιπόν, σε όλους μπορεί να συμβεί. Μακάρι να μην, δηλαδή, αλλά αυτά τα πράγματα - αλήθεια - δεν μπορείς ούτε να προβλέψεις, ούτε να τα ελέγξεις. Και, βάσει του ζωδίου σου, μάλλον κάπως έτσι θα αντιδράσεις.

Κριός
Ψυχραιμία μηδέν όταν το μάθει. Ο Κριός θέλει πάντα να βγαίνει από πάνω, να είναι ο πρώτος, και σε αυτή την περίπτωση θα γίνει έξαλλος, θα προσβληθεί ολόκληρο το είναι του. Επειδή πώς τόλμησες να βρεις κάποιον καλύτερο από εκείνον; Επίσης, καλή στιγμή να σου θυμίσουμε πως δεν είναι πασιφιστής, μια χαρά την γουστάρει την εκδίκησή του, αν το σηκώνει η περίπτωση.

Ταύρος
Θα σου πει, μετά από ένα λογικό χρονικό διάστημα και μερικά λογικά μούτρα, ότι σε συγχωρεί. Αυτό σημαίνει ότι είσαι στο στόχαστρο, και με την παραμικρή μ*λ*κία, έχεις φύγει. Ετοιμάσου να προσέχεις ακόμα και τον τελευταίο φθόγγο που βγαίνει από το στόμα σου, επειδή οι Ταύροι έχουν τρελή υπομονή, και αν τους πληγώσεις, θα δεχτείς την αναπόφευκτη οργή τους.

Δίδυμοι
Βήμα πρώτο: Πέσε στα γόνατα. Βήμα δεύτερο: Άρχισε να ικετεύεις για συγχώρεση. Δεν υπάρχει περίπτωση να την βγάλεις καθαρή, και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν οι δικαιολογίες σου. Ο Δίδυμος για να συγχωρήσει απιστία, πρέπει να σε δει να τις ζεις και να τις πιστεύεις τις ενοχές σου.

Καρκίνος
Ενώ προφανώς θα πέσει φωτιά να σε κάψει, αυτή η φωτιά θα είναι συναισθηματική. Οι Καρκίνοι μπορούν να ένα βλέμμα να σου ξεριζώσουν την καρδιά όταν τους πληγώσεις. Ευτυχώς, όμως, είναι και το ζώδιο με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να σε ακούσει και να καταλάβει αληθινά γιατί το έκανες, να σε συγχωρήσει και να βρει τρόπους να βελτιώσετε την σχέση σας.

Λέων
Θα το πάρει πολύ βαριά, όπως και ο Κριός: Μα καλά, δεν βλέπεις τι έχεις μπροστά σου και κοίταξες αλλού; Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται να το δείξει αυτό. Έχει και μια περηφάνια, οπότε στον υπόλοιπο κόσμο θα υποκρίνεται πως δεν συμβαίνει τίποτα. Μέσα στην σχέση, θα παγώσει και θα χρειαστεί να ρίξεις πάρα πολύ τον εγωισμό σου για να κερδίσεις ξανά την εμπιστοσύνη του. Είναι, πάντως, από τα πιο διακριτικά ζώδια σε τέτοια ζητήματα - όπως και στους χωρισμούς του.

Παρθένος
Αν υπάρχει ένα πράγμα που έχει ανάγκη ο Παρθένος, είναι η τάξη και η ασφάλεια. Και το κέρατο είναι το απολύτως αντίθετο πράγμα. Ετοιμάσου να φας εκδίκηση, με μια μεγάλη πιθανότητα χωρισμού μετά. Για να χρησιμοποιήσουμε το αρχαίο ρητό των Παρθένων: "Ας πρόσεχες".

Ζυγός
Αν έχει επενδύσει σε αυτή την σχέση, δεν πρόκειται να σταματήσει να προσπαθεί να φτιάξει τα πράγματα - ακόμα κι αν μερικές φορές χρειάζεται να υποκρίνεται με όλη του την δύναμη πως όλα είναι εντάξει, όλα θα πάνε καλά. Αν, πάλι, η απιστία συμβεί στις αρχές μιας σχέσης, πιθανότατα να ανταποδώσει - επειδή είναι και ζώδιο του αέρα, μη ξεχνάμε - και θα αποχωρήσει.

Σκορπιός
Απάτησες Σκορπιό; Πήγαινε αμέσως να του το πεις, και ζήτα συγγνώμη. Ίσως τότε να σκεφτεί να σε ακούσει και να καταλάβει γιατί το έκανες. Αν, πάλι, το μάθει από κάποιον τρίτο, την έβαψες. Θα έρθουμε στην κηδεία σου.

Τοξότης
Ο Τοξότης, τιμώντας το στοιχείο του, θα γίνει έξαλλος. Όχι όπως ο Λέων και ο Κριός, επειδή θα νιώσει κατώτερος, αλλά για τον απλούστατο λόγο ότι προσπαθεί τόσο πολύ να έχει την ζωή του σε τάξη - ξεπατώνεται, αλήθεια, όλο το ζώδιο πάσχει από μια ελαφριά διάσπαση προσοχής, που το κάνει κάπως δύσκολο - κι εσύ πας και του γκρεμίζεις όσα χτίζει; Άντε πες δεν σεβάστηκες την σχέση σας, ο Τοξότης τα ξεπερνάει αυτά ανάλογα με την περίσταση (είτε μαζεύει τα κομμάτια, είτε τα μαζεύει και φεύγει). Αλλά πώς δεν σεβάστηκες την κούρασή του; Θα σπάσει μάξιμουμ δύο πιάτα, ποτέ παραπάνω.

Αιγόκερως
Μην τολμήσεις να πεις ούτε μια δικαιολογία. Απλά δεν τις δέχεται. Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο που εκτιμά την τιμιότητα. Καλύτερα να πεις "Έκανα μ*λ*κία", παρά να αρχίσεις τα "Μωρό μου ήταν ένα τεράστιο λάθος" και τα "Δεν σήμαινε τίποτα". Αν του κάνεις τέτοια, θα σε χωρίσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Υδροχόος
Ουρλιαχτά. Κλάμα. Βρισιές. Κάποιο κινητό να σκάει σε έναν τοίχο. Βρισιές που περιλαμβάνουν τα θεία. Η φάση του για αρκετό καιρό θα είναι λίγο Άντζελα Δημητρίου "Και ποια θυσία, ποια θυσία". Για όλο τον φημισμένο ορθολογισμό τους, οι Υδροχόοι αντιδρούν εξαιρετικά επιθετικά αν τους πληγώσεις. Ευτυχώς για εσένα, η εκδικητικότητά τους μένει πάντα στο θεωρητικό κομμάτι. Και λέμε ευτυχώς, επειδή η ιδέα για εκδίκηση ενός Υδροχόου, πιθανότατα θα περιλάμβανε την οριστική καταστροφή της σχέσης σου με την μάνα σου, ή κάτι παρόμοιο.

Ιχθείς
Πρώτα, είναι η φάση της άρνησης. Επειδή να ξέρεις, θα το καταλάβει. Απλά θα το αρνηθεί μέχρι να μην αντέχεται άλλο, ή να επιβεβαιωθεί επίσημα. Και όταν φτάσει εκείνη η στιγμή, πρέπει να σκύψεις και το κεφάλι και να δεχτείς ό,τι έχει να σου πει, και θα σου πει πολλά. Μπορεί και να εκραγεί συναισθηματικά. Βασικά, σίγουρα θα εκραγεί συναισθηματικά. Το θέμα είναι εσύ να ακούσεις και να μην προσπαθήσεις να δικαιολογηθείς, επειδή απλά θα καταλήξεις να τον πληγώνεις περισσότερο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v