Τα ζώδια που είναι δύσκολο να αγαπηθούν

Κάποιες προσωπικότητες είναι ιδιαίτερες, και αυτό δημιουργεί ιδιαίτερα εμπόδια στο να δεχτούν την αγάπη που αξίζουν...
Τα ζώδια που είναι δύσκολο να αγαπηθούν
Όλοι οι άνθρωποι αξίζουν αγάπη, και όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται αγάπη. Δεν μπορούν όμως όλοι οι άνθρωποι εξίσου να την κερδίσουν. Επειδή, δυστυχώς, κάποιοι είναι περίεργοι. Άλλοι είναι δύσκολοι. Και, ναι, παίζει ρόλο και το ζώδιο.

Αυτά είναι τα πιο δύσκολα ζώδια για να αγαπήσεις, και να μείνεις καιρό δίπλα τους...

Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι ό,τι πιο αυτάρκες μπορείς να βρεις σε άνθρωπο. Έχουν τα πάντα υπό έλεγχο, και πολλές φορές αυτή η συμπεριφορά τούς βγαίνει και στις σχέσεις. Αν κάνεις σχέση μαζί τους, μπορεί να καταλήξεις να νιώθεις σαν να προσέλαβες μάνατζερ. Αυτό τους κάνει ιδιαίτερα δύσκολους ανθρώπους για να πλησιάσεις την καρδιά του μαρουλιού τους. Που, υπάρχει, αναμφισβήτητα υπάρχει.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός, από την άλλη, είναι δύσκολος επειδή δεν ξέρει τι θέλει. Μια κρύο, μία ζέστη, τέτοιες καταστάσεις. Από την μία μπορεί να σου δίνει πράγματα, από την άλλη να απαιτεί περισσότερα απ' όσα μπορείς να δώσεις. Αυτό το ζώδιο χρειάζεται πολύ, πολύ χρόνο για να βρει τις ισορροπίες του σε μία σχέση, και σε συνδυασμό με την δραματική του προσωπικότητα... τα αποτελέσματα δεν είναι πάντα καλά.

Τοξότης
Εδώ έχουμε μια περίεργη περίπτωση. Οι Τοξότες είναι ζώδια που είναι, αντικειμενικά, εύκολο να τους αγαπήσεις. Είναι αξιαγάπητοι. Το πρόβλημα είναι πως μπορείς να τους έχεις μόνο σε μικρές δόσεις. Είτε επειδή οι ίδιοι αποφασίζουν να κρατούν τους ανθρώπους μακριά, είτε επειδή πολλοί άνθρωποι δεν έχουν την ενέργεια να τρέχουν συνεχώς να τους προφτάνουν. Ποτέ ξανά δεν έχει υπάρξει ένας σύντροφος που να είναι τόσο απαιτητικός, ζητώντας στην πραγματικότητα τόσα λίγα.

Υδροχόος
Δεν μπορούσαν να λείπουν από αυτή την λίστα. Οι Υδροχόοι είναι, με πολύ απλά λόγια, περίεργοι άνθρωποι. Δεν ανοίγονται εύκολα, αλλά ακόμα και όταν σε εμπιστευτούν, εσύ θα νιώθεις πως κρατάνε πισινές. Έχουν πολύ παράξενη αίσθηση του χιούμορ (και της πραγματικότητας, γενικά), και σπάνια δίνουν ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν καταφτάνουν στην ζωή τους ήδη προσαρμοσμένοι στο ίδιο μήκος κύματος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v