Τι πρέπει να αποδεχτούν τα ζώδια

Αν αποδεχτούμε μερικές αλήθειες, ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα για εμάς. Και ξέρουμε τις αλήθειες του κάθε ζωδίου.
Τι πρέπει να αποδεχτούν τα ζώδια
Η αλήθεια λένε ότι πονάει, αλλά επίσης λένε πως θα σε απελευθερώσει. Και επειδή όλοι έχουμε τις αλήθειες που μας κρατάνε πίσω επειδή δεν τις παραδεχόμαστε, αυτές είναι μερικές καταστάσεις που θα έπρεπε το κάθε ζώδιο να αποδεχτεί, για να καταφέρει να είναι πιο ευτυχισμένο.

Κριός
Πρέπει να αποδεχτεί ότι δεν μπορεί να αλλάζει συνεχώς, και να "δοκιμάζει" καινούρια πράγματα χωρίς να μένει σταθερός σε κάποια από αυτά.

Ταύρος
Θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να μάθει επιτέλους ότι οι διαφωνίες δεν είναι κακό πράγμα, και ότι μπορεί πάντα να μαθαίνει περισσότερα.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο πρέπει να αποδεχτεί ότι δεν μπορείς να είσαι συμπαθής σε όλους. Μπορείς να προσπαθήσεις, αλλά δεν αξίζει το στρες.

Καρκίνος
Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν γίνεται να έχει πάντα τον έλεγχο. Και να σταματήσει να αντιδρά τόσο συναισθηματικά όποτε αισθάνεται έτσι.

Λέων
Ήρθε η στιγμή ο Λέων να αποδεχτεί το γεγονός ότι οι ευαισθησίες του δεν τον κάνουν αδύναμο, και να μην ντρέπεται τόσο να τις δείξει.

Παρθένος
Δυστυχώς, δεν έχεις πάντα δίκιο. Δεν είναι εύκολο να το χωνέψεις, και δεν είναι εύκολο για κανέναν - ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι Παρθένοι είχαν πάντα δίκιο.

Ζυγός
Κάποτε θα έρθει η στιγμή που ο Ζυγός θα αποδεχτεί το γεγονός ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και θα σταματήσει να πληγώνεται προσπαθώντας να τους "σώσει" όλους.

Σκορπιός
Πρέπει αυτό το ζώδιο να συνειδητοποιήσει ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τους δικούς του ρυθμούς, και πως όταν οι ρυθμοί σας δεν συμβαδίζουν, κάνεις υπομονή - όχι καυγάδες.

Τοξότης
Πρέπει να πάρει χαμπάρι ότι ο χρόνος περνάει. Ή, καλύτερα, πρέπει να κάνει ειρήνη με το γεγονός ότι καταλαβαίνει τον χρόνο που περνάει, αντί να αγχώνεται.

Αιγόκερως
Αυτό το ζώδιο έχει άμεση ανάγκη να αγαπήσει το παιδί που κρύβει μέσα του. Επειδή το κρατάει σιωπηλό πολύ περισσότερο απ' ό,τι πρέπει.

Υδροχόος
Πρέπει να ρίξει την περηφάνια του, επειδή την χρησιμοποιεί ως άμυνα για να μην έρθει κοντά στους άλλους ανθρώπους. Και η μοναξιά δεν είναι ωραίο πράγμα...

Ιχθείς
Χρειάζεται να έρθει η στιγμή που αυτό το ζώδιο θα αποδεχτεί ότι ο κόσμος δεν θα σταματήσει να είναι σκληρός, αλλά ότι αυτό δεν σημαίνει πως η δική του, ατομική προσπάθεια, δεν μετράει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v