ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τα 4 ζώδια που έχουν πάντα δίκιο

Δεν θα σου πούμε ότι αυτά τα ζώδια είναι πιο έξυπνα, αλλά θα σου πούμε ότι έχουν περάσει πολλή ώρα κάνοντας υπολογισμούς.

Τα 4 ζώδια που έχουν πάντα δίκιο

Δεν μπορούν όλοι να έχουν την ίδια αναλυτική ικανότητα και οξυδέρκεια. Μερικοί άνθρωποι έχουν την δύναμη να βλέπουν σφαιρικά τις καταστάσεις, να κάνουν τους υπολογισμούς τους και μετά να σου παρουσιάζουν τα αποτελέσματα και τις προτάσεις τους. Υπάρχουν και άνθρωποι που απλώς έχουν πολύ καλό ένστικτο. Και, προφανώς, το ζώδιο παίζει ρόλο και εδώ.

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που, όταν σου δίνουν συμβουλές, καλό θα ήταν να τα ακούς.

Καρκίνος
Αυτό που τον νοιάζει περισσότερο από κάθε τι είναι να βλέπει τους δικούς του ανθρώπους να είναι καλά. Που σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση κρίνει πάντα με γνώμονα αυτό, άρα σπάνια θα σου δώσει συμβουλή που δεν θα είναι σωστή για εσένα. Οι Καρκίνοι νιώθουν την ανάγκη να φροντίζουν τους κοντινούς τους ανθρώπους, και χαίρονται πάρα πολύ τους βλέπουν να ευημερούν, και αν μπορέσουν να βάλουν το χεράκι τους, θα το κάνουν με μεγάλη χαρά.

Παρθένος
Ναι, είναι λίγο ξερόλες. Ναι, μπορούν να γίνουν λίγο πιεστικοί και να νιώθεις πως ακόμα και στο πλαίσιο μιας φιλίας, σου δίνουν την αίσθηση αφεντικού. Ναι, ισχύουν όλα αυτά. Αλλά επίσης ισχύει ότι έχουν πολύ ισχυρούς αναλυτικούς εγκεφάλους και ταλέντο στο να λύνουν προβλήματα. Μην αφήνεις το ταλέντο τους να πηγαίνει στράφι.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι φτιαγμένοι για να καταστρώνουν στρατηγικές. Σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος για να σου δώσει συμβουλές. Σε προσωπικό, από την άλλη, ενώ θα περίμενες ότι εκεί οι δυνάμεις του υστερούν, θα σε εκπλήξει επειδή οι Αιγόκεροι όταν δεν δουλεύουν, αυτό που κάνουν είναι να παρατηρούν τους ανθρώπους. Και τους έχουν μάθει καλά.

Υδροχόος
Η δύναμη της παρατήρησης και εδώ. Οι Υδροχόοι, εκτός του κλισέ που τους θέλει μερικά έτη φωτός μπροστά σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια, είναι άνθρωποι που τους αρέσει πολύ να μαθαίνουν πώς δουλεύουν οι άλλοι, να μπαίνουν στο μυαλό τους. Και από εκείνο το σημείο και μετά μπορούν να κάνουν εγκεφαλική προσομοίωση σεναρίων, και να σε συμβουλεύσουν αναλόγως. Ακόμα κι αν μερικές συμβουλές τους ακούγονται κάπως σουρεάλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v