ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Ζευγάρια ζωδίων που μαλώνουν πολύ

Μερικοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να σταματήσουν να τρώγονται, και προφανώς τα ζώδια έχουν πολλά να πούνε για αυτό.

Ζευγάρια ζωδίων που μαλώνουν πολύ

Δεν είναι όλα τα ζωδιακά ζευγαρώματα φτιαγμένα από ζάχαρη και μέλι. Μερικά είναι φτιαγμένα από πιο ξινά ή πικρά υλικά. Και από φωνές, διαφωνίες, καυγάδες. Θα μας ρωτήσεις, πώς έγιναν τότε καν αυτά τα ζευγαρώματα;

Άφησέ μας να σε ξεναγήσουμε σε μερικές από τις πιο τραγικές αστρικές τραγωδίες.

Κριός και Καρκίνος
Αγαπήθηκαν επειδή ο Καρκίνος παραδόθηκε στην τρέλα του Κριού. Ο Κριός το έδεσε κόμπο, ο Καρκίνος επίσης, αλλά οι κόμποι αυτών των δύο ζωδίων δεν ταιριάζουν. Ο Καρκίνος βλέπει τον τρόπο ζωής του Κριού σαν τον μήνα του μέλιτος, που όλα επιτρέπονται, αλλά μετά θέλει να μαζευτεί στο σπίτι. Την ίδια στιγμή, ο Κριός σχεδιάζει την επόμενη απρόσμενη στροφή που θα πάρει στην ζωή του.

Ταύρος και Τοξότης
Ερωτεύτηκαν επειδή ο Τοξότης έκανε τον Ταύρο να νιώσει νέος ξανά. Φρέσκος. Σέξι. Δροσερός. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ταύρος δεν είναι από την φύση του κανένα από αυτά τα πράγματα, είναι ένας παππούς αριστοκράτης, ενώ ως γνωστών οι Τοξότες είναι μια ξεχωριστή, αστρική νομαδική φυλή. Δύσκολο ταίριασμα.

Ιχθείς και Παρθένος
Γιατί αγαπήθηκαν; Θα το πούμε ωμά: Η παθητική φύση του Ιχθύ είναι ένα όνειρο για τον κολλημένο με τον έλεγχο Παρθένο. Το θέμα είναι ότι α) ο Παρθένος θέλει εγκεφαλικό ερεθισμό, τον οποίο προφανώς δεν μπορεί να πάρει όταν κάνει τον Ιχθύ να νιώθει σαν μωρό, και β) ο Ιχθύς έχει συναισθήματα και κάποια στιγμή προφανώς θα αρχίσει να νιώθει αδικημένος. Και ακολουθούν ομηρικοί καυγάδες, με δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες.

Υδροχόος και Λέων
Γουσταρίστηκαν επειδή αναγνώρισαν ο ένας στον άλλο μια ανεξαρτησία. Φρίκαραν επειδή ανακάλυψαν πως η ανεξαρτησία και των δυο τους είναι πανοπλία για την ανασφάλειά τους, αλλά έχουν και οι δύο πολύ μεγάλο εγωισμό για να εμβαθύνουν και να φανούν ευάλωτοι. Η θέση τους στον ζωδιακό κύκλο (απέναντι) είναι μια καλή μεταφορά για την επικοινωνία τους. Τι κάνεις, Γιάννη; Κουκιά σπέρνω.

Αιγόκερως και Δίδυμοι
Είναι τα αντίθετα που έλκονται. Η σεξουαλική τους χημεία είναι τέλεια και οι Δίδυμοι είναι από τα λίγα ζώδια που εκτιμούν το χιούμορ των Αιγόκερων. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο με τρόπο μοναδικό... μέχρι να περάσει ο πρώτος καιρός που όλα συγχωρούνται, και να συνειδητοποιήσουν ότι το άτομο που έχουν δίπλα τους έχει χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά του που και οι δύο θεωρούν ανυπόφορα. Και θα μαλώσουν αρκετά, επειδή οι Δίδυμοι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν χωρίς καυγά.

Ζυγός με Σκορπιό
Ο Σκορπιός θα τρελαθεί από την γοητεία του Ζυγού. Ο Ζυγός θα νιώσει επιτέλους ότι κάποιος του δίνει την αγάπη και την στοργή που χρειάζεται. Ο Σκορπιός θα αρχίσει να ανησυχεί ότι ο Ζυγός κερατώνει. Ο Ζυγός θα πάθει υπαρξιακό σχετικά με το κέρατο. Καυγάδες θα ξεκινούν χωρίς να τελειώνουν, σιωπηλά, επειδή έτσι κάνει ο Σκορπιός. Ο Ζυγός θα αγχώνεται περισσότερο, και όταν ο Ζυγός αγχώνεται, δεν γίνονται καλά πράγματα. Σίγουρα πάντως αποφεύγει να μαλώσει, που κάνει τον Σκορπιό έξαλλο. Να το συνεχίσουμε κι άλλο το σενάριο από την κόλαση;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v