Τι κάνει τώρα το κάθε ζώδιο στην καραντίνα;

Αυτό είναι ένα κείμενο που ελπίζουμε να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά... Από την άλλη, δεν είναι ότι λέμε και ψέματα.
Τι κάνει τώρα το κάθε ζώδιο στην καραντίνα;
Και τι να κάνεις μες στην καραντίνα; Τίποτα, είναι η σωστή απάντηση. Αλλά επειδή το πολύ τίποτα γίνεται βαρετό, και έχουμε φτάσει όλοι σε μια κατάσταση ιδιαίτερα έξαλλη, που δεν μπορούμε να κάτσουμε φρόνιμα, οι περισσότεροι από εμάς βρήκαν εναλλακτικές λύσεις.

Αυτή είναι μια ματιά στο τι κάνει το κάθε ζώδιο αυτή τη στιγμή στην καραντίνα για να την παλέψει.

Κριός
Ψάχνει ακόμα να βρει το επόμενο ονλάιν σεμινάριο που θα του αλλάξει την ζωή και εξακολουθεί να μην το βρίσκει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κάνει πέντε με οχτώ μέτρια ονλάιν σεμινάρια ήδη.

Ταύρος
Εφόσον μηδένισε το κοντέρ παραγγέλνοντας από όλα τα ντελιβεράδικα σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων, αποφάσισε να αρχίσει ξανά και να καταγράφει τις αντιδράσεις του σε vlog, το οποίο θα παρατήσει πριν τελειώσει η καραντίνα.

Δίδυμοι
Έχει σπάσει την καραντίνα για να κάνει σεξ εδώ και καιρό, και δεν σκοπεύει να σταματήσει.

Καρκίνος
Έχει πρήξει τους πάντες στις βιντεοκλήσεις. Του βγαίνει πάρα πολύ μαμαδίστικη ανάγκη να φροντίσει τους φίλους του, αλλά δεν μπορεί, που σημαίνει ότι φτιάχνει ένα ταψί ντολμαδάκια και τα τρώει μόνος του.

Λέων
Έχει περάσει σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης μετά από τόσο χρόνο με τον εαυτό του, που σημαίνει ότι κάθεται μπροστά στον καθρέφτη και κάνει μπλμπλμπλμπλ με το στόμα μέχρι να τελειώσει η καραντίνα.

Παρθένος
Εδώ το κλισέ είναι πραγματικότητα: Εξακολουθεί να καθαρίζει συνέχεια το σπίτι του. Είναι μια τεχνική που τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο από πιο βαριά περιστατικά. Μια χαρά είναι, επόμενο ζώδιο, δεν θέλει να ασχολούνται μαζί του.

Ζυγός
Είναι αυτός που σπάει την καραντίνα για να βρει τον Δίδυμο που επίσης σπάει την καραντίνα. Εναλλακτικά, σπάει την καραντίνα ψάχνοντας περίπτερο στις δύο το πρωί, επειδή του τέλειωσε το αλκοόλ.

Σκορπιός
Ξεκίνησε να ψαχουλεύει τα προφίλ πρώην ή ανθρώπων που μισεί, και έχει καταλήξει να μαθαίνει πώς να χακάρει λογαριασμούς. Εναλλακτικά, αν η καραντίνα τον πέτυχε σε καλή φάση της ζωής του, απλά θα κοιμάται και θα τρώει όλη μέρα.

Τοξότης
Ξεκίνησε να βγαίνει για τρέξιμο δύο φορές την ημέρα επειδή προφανώς δεν άντεχε στο σπίτι, και τώρα έχει εθιστεί στην γυμναστική, οι γάμπες του είναι πιο σφιχτές από ποτέ.

Αιγόκερως
Αποφάσισε να δοκιμάσει να δει τι είναι αυτό το πράγμα που ονομάζουν ξεκούραση, και του άρεσε, και τώρα έχει τερματίσει το Νέτφλιξ.

Υδροχόος
Θα τον βρεις να στέλνει μήνυμα 6, να βγαίνει για περπάτημα και να μιλάει με τις γάτες της γειτονιάς. Μην τον πλησιάσεις, φοβάται εύκολα.

Ιχθείς
Το μόνο που κάνει από τότε που ξεκίνησε η πρώτη καραντίνα, και δεν σκοπεύει να σταματήσει να το κάνει, είναι να πίνει τσάι, να διαβάζει τα ίδια δύο βιβλία ξανά και ξανά (ποίηση, τουλάχιστον το ένα) και να αισθάνεται απορία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v