Γιατί φοβάται την αγάπη το κάθε ζώδιο;

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του προβλήματα και τους δικούς του λόγους για να φοβάται να αγαπήσει και να αγαπηθεί...
Γιατί φοβάται την αγάπη το κάθε ζώδιο;
Κάθε ζώδιο έχει διαφορετικό λόγο και βιώματα για να φοβάται να αγαπηθεί και να αγαπήσει. Επειδή οι άνθρωποι είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί, και δεν γίνεται να υπάρχει μία απάντηση για όλα. Ας δούμε, λοιπόν, τι έχει πάει στραβά στο κάθε ζώδιο και πλέον αλλάζει δρόμο για να μην συναντήσει την αληθινή αγάπη...

Κριός
Φοβάσαι να αφήσεις τους ανθρώπους να έρθουν κοντά και να γνωρίσουν τις αδυναμίες σου. Φοβάσαι ότι δεν θα ταιριάξουν οι ουλές τους με τις δικές σου και είναι το ένα πράγμα στην ζωή σου που αρνείσαι να ρισκάρεις.

Ταύρος
Κάθε φορά που μιλάς για τον εαυτό σου, φοβάσαι ότι ξεγυμνώνεσαι, ότι μένεις σαν ελάφι μπροστά σε προβολείς. Σου είναι δύσκολο να ανοιχτείς και δεν σκοπεύεις να το κάνεις μέχρι να είσαι σίγουρος πως κάποιος το αξίζει.

Δίδυμοι
Έχεις αγαπήσει και έχεις αγαπηθεί, και σου έχει αφήσει τα αναπόφευκτα τραύματα. Επειδή οι άνθρωποι που ζουν τα συναισθήματά τους τόσο έντονα δεν έχουν άλλη επιλογή. Δεν φοβάσαι την αγάπη, Δίδυμε. Απλώς δεν έχεις πια κουράγιο να μαζεύεις τα σπασμένα. Αυτά φοβάσαι.

Καρκίνος
Αγαπάς δυνατά, και αγαπάς γρήγορα. Πιο γρήγορα από τους άλλους, και μερικές φορές αυτή η έλλειψη συγχρονισμού γεμίζει την ζωή σου με τόση θλίψη, που πλέον νιώθεις καλύτερα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην χαρίζεσαι.

Λέων
Φοβάσαι την αγάπη επειδή είσαι τόσο συνηθισμένος να παριστάνεις ότι όλα πάνε καλά, που δεν ξέρεις πώς να είσαι ευάλωτος με κάποιον. Κρίνεις τον εαυτό σου πιο σκληρά από όλους, και αυτό σε εμποδίζει από το να αγαπήσεις και να αγαπηθείς.

Παρθένος
Υπάρχουν μέρες που πείθεις τον εαυτό σου ότι δεν αξίζεις αγάπη. Και μετά φοβάσαι πως όποιος καταφέρει να σε αγαπήσει, θα πέσει στην μια παγίδα μετά την άλλη. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αγαπήσεις τον εαυτό σου πρώτα.

Ζυγός
Φοβάσαι την αγάπη επειδή κάθε φορά που την έβρισκες, αμφισβητούσες την ύπαρξή της, την ίδια την έννοια της αγάπης. Δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι, και πού να μείνει χρόνος για να αγαπηθείς;

Σκορπιός
Δεν φοβάσαι την αγάπη. Φοβάσαι την μοναξιά, και έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι η μοναξιά αυτή δεν θα τελειώσει ποτέ. Φτιάχνεις σενάρια τραγικά με το μυαλό σου και πιστεύεις πως έτσι θα εξελιχθεί και η πραγματικότητα.

Τοξότης
Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Φοβάσαι τις εντάσεις, και ξέρεις ότι αγάπη χωρίς εντάσεις και αναποδιές δεν γίνεται. Και φεύγεις προκαταβολικά. Δεν είναι και πολύ ωραίο αυτό.

Αιγόκερως
Φοβάσαι την αγάπη επειδή είναι περίπλοκη. Και η ζωή σου θες να είναι όσο λιγότερο περίπλοκη γίνεται. Σου αρέσει να κάνεις σχέδια και να δουλεύεις για να τα πετύχεις, και η αγάπη σπάει αυτές τις ισορροπίες. Αν μόνο συνειδητοποιούσες πόσο περίπλοκες είναι από μόνες τους οι ισορρπίες που έχεις χτίσει...

Υδροχόος
Φοβάσαι την αγάπη, επειδή η αγάπη σού φαίνεται σαν κάτι που δεν μπορεί να υπάρξει. Είναι στην φύση σου να αμφιβάλλεις για τα πάντα, το ξέρουμε. Αλλά μην κλείνεσαι τόσο πολύ στον εαυτό σου.

Ιχθείς
Φοβάσαι ότι η αγάπη θα σού αλλάξει την ζωή. Και αυτό δεν είναι καλό, επειδή ζεις σε έναν δικό σου μικρόκοσμο που δεν αφήνεις εύκολα τους άλλους να βιώσουν μαζί σου. Και αυτό είναι μεγάλο κρίμα, το μυαλό σου είναι πολύ ωραίο για να μην το μοιράζεσαι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v