Τα ζώδια που καταλαβαίνουν τους πάντες

Το λέμε και ενσυναίσθηση, και είναι κάτι πολύ καλό. Κάποια ζώδια το έχουν παραπάνω από τα άλλα, για καλό ή για κακό.
Τα ζώδια που καταλαβαίνουν τους πάντες
Μερικοί άνθρωποι έχουν περισσότερη κατανόηση από τους υπόλοιπους. Θα ακούσουν τα προβλήματά σου, αλλά δεν θα αρκεστούν στο να κουνάνε το κεφάλι πάνω-κάτω συγκαταβατικά. Θα τα νιώσουν στο πετσί τους - για καλό ή για κακό. Καλό επειδή σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν από τους καλύτερους συμμάχους που είχες ποτέ, κακό επειδή μερικές φορές έχουν την τάση να ταυτίζονται με τα προβλήματα των άλλων και να βάζουν στην άκρη τα δικά τους.

Και, προφανώς, το ζώδιο παίζει ρόλο σε αυτό. Επειδή δεν αισθάνονται όλα τα ζώδια το ίδιο.

Ιχθείς
Ο βασιλιάς της ενσυναίσθησης. Κάθε ψάρι που σέβεται τον εαυτό του - παρά την φήμη τους ως μαμούχαλο ζώδιο - έχει τουλάχιστον δυο-τρεις φίλους που μαζί του νιώθουν απόλυτη εμπιστοσύνη, φροντίδα και προδέρμ. Επειδή, πώς να το κάνουμε, όταν είσαι άνθρωπος τόσο βαθιά συναισθηματικός, δεν το ξοδεύεις όλο το συναίσθημα για τα δικά σου θέματα. Το μοιράζεις απλόχερα.

Ζυγός
Ο Ζυγός δεν το κάνει αυτό αναγκαστικά για την ψυχή της μανούλας του. Έχει καταλάβει ότι όσο πιο "παρών" είναι για τους άλλους, ειδικά στις δύσκολες στιγμές, τόσο πιο εύκολο είναι αυτή η κατάσταση να γίνει δούναι και λαβείν. Επειδή έρχονται μέρες που και ο Ζυγός χρειάζεται στήριξη και επίσης έχει καταλάβει ότι οι άνθρωποι δεν χαρίζουν τόσο εύκολα την αγάπη και την κατανόησή τους.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι οι "μαμάδες" του ζωδιακού κύκλου, και μια καλή μαμά πάντα πρέπει να έχει ενσυναίσθηση. Σίγουρα, θα υπάρξουν φορές που τα προβλήματα είναι στο κεφάλι τους και πλέκουν συνωμοσίες, αλλά κατά κύριο λόγο όταν αισθάνονται (και σε ρωτάνε, δεν ντρέπονται) ότι κάτι δεν πάει καλά, έχουν δίκιο. Το ένστικτο της μάνας μπορείς να το έχεις και χωρίς να έχεις γεννήσει παιδί.

Υδροχόος
Μιλώντας για μητρικό ένστικτο, οι Υδροχόοι δεν έχουν ακριβώς αυτό, αλλά αισθάνονται ότι πρέπει να βοηθήσουν. Καταλαβαίνουν όταν κάποιος πονάει, και δεν τους αρέσει να το βλέπουν. Τώρα, αν βοηθούν από ειλικρινή αγάπη για τον συνάνθρωπο, ή επειδή η θλίψη τούς χαλάει το vibe... εμείς θα πούμε ότι η απάντηση είναι χαμένη κάπου στη μέση. Υδροχόοι είναι, περίμενες να διαβάσεις κάτι ξεκάθαρο;
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v