ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Σημάδια ότι του λείπεις, βάσει ζωδίου

Κάθε ζώδιο θα σου δείξει με διαφορετικό τρόπο ότι του λείπεις και θα σε διεκδικήσει με βάση την δική του ιδιαίτερη προσωπικότητα...

Σημάδια ότι του λείπεις, βάσει ζωδίου

Κριός
Αυτό το ανταγωνιστικό ζώδιο πώς αλλιώς θα εκδήλωνε ότι του λείπεις; Θα κάνει ζήλειες προφανώς. Στην αρχή θα το κάνει σχετικά χαριτωμένα, αν δεν δει όμως αποτελέσματα θα σου το εκφράσει ειλικρινέστατα: Ζηλεύω, δώσε μου προσοχή.

Ταύρος
Οι Ταύροι, γνωστοί για την ξεροκεφαλιά τους, δυσκολεύονται να παραδεχτούν ότι τους λείπει το πρώην ταίρι τους. Γι' αυτό και δεν θα το εκφράσουν μέχρι να λάβουν μια ερώτηση επίσημα. Μέχρι τότε, θα καταλάβεις ότι σε σκέφτεται επειδή προσπαθεί ακόμα κι από απόσταση να είναι παρών στην ζωή σου.

Δίδυμοι
Θα σου το πει κατάμουτρα. Και την επόμενη μέρα θα κάνει ότι το ξέχασε. Και μετά θα σου στείλει μήνυμα στις δύο το πρωί. Δίδυμος είναι, διπολικότητα να περιμένεις. Τι να κάνεις;

Καρκίνος
Θα σου το κάνει πολύ ξεκάθαρο μέσα από πράξεις, αλλά δεν θα σου το πει ποτέ. Είναι υπερβολικά περήφανος για να το κάνει αυτό, αλλά όχι και τόσο περήφανος για να μην σου στείλει ντελίβερι καφέ στο σπίτι εκεί που δεν το περιμένεις.

Λέων
Τι θέλουν οι Λέοντες; Προσοχή. Από ποιον την θέλουν; Από όποιον έχει ευχαρίστηση. Και αν λείπεις σε ένα λιοντάρι, θα σε κάνει να νιώσεις ότι θέλει προσοχή μονάχα από εσένα.

Παρθένος
Απλά δεν θα σου το πει. Κάτω από το σκληρό, επικριτικό τους προσωπείο, οι Παρθένοι είναι λιγάκι ντροπαλοί, και κάπως φοβισμένοι από την συναισθηματική επαφή. Πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα και να επικοινωνήσεις εσύ. Είναι όπως στις εξετάσεις, που πάντα κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή με την πρώτη λευκή κόλλα, και μετά ακολουθούν άλλοι δεκαπέντε.

Ζυγός
Το καλό με τους Ζυγούς είναι ότι, μέσα σε όλο το χάος που μπορεί να γίνει η ζωή τους, θέλουν να είναι τίμια παιδιά. Άρα δεν θα παίξει παιχνιδάκια, θα σου το πει ευθέως. Και θα το εκτιμήσει δεόντως αν φερόσουν έτσι κι εσύ, οι Ζυγοί δεν φοβούνται να βγάλουν μπροστά τα συναισθήματά τους.

Σκορπιός
Τι λέμε όλη την ώρα για τους Σκορπιούς; Ότι είναι η ανθρώπινη ενσάρκωση της έννοιας του πάθους. Ε, αν περιμένεις λοιπόν να μην ζήσεις δραματικά σκηνικά "θέλω αλλά δε κάνει αλλά θέλω" - προφανώς και θα περιστρέφονται γύρω από το σεξ - μάλλον γελιέσαι.

Τοξότης
Θα σου το πει, και θα σου το πει και με ωραίο τρόπο - ή, αυτό που στο μυαλό του έχει ως ωραίο τρόπο, μην παρεξηγήσεις τις προθέσεις του. Το θέμα είναι πότε θα το πάρει απόφαση να σου το πει. Αν πιστεύεις αλήθεια ότι έχετε ακόμα μια ευκαιρία, θα πρέπει να κάνεις πολλή υπομονή, και να μην τον πιέσεις καθόλου.

Αιγόκερως
Δεν. Απλά δεν. Αν δεν τον καθίσεις κάτω να του πεις εσύ με επισημότητα, δεν πρόκειται να σου το πει. Μα μπορεί να λιώνει μέσα του, θα σκεφτείς. Ναι, προτιμά να λιώσει μέχρι να πεθάνει η ψυχή του παρά να φανεί ευάλωτος. Είναι Αιγόκερως, δέξου το.

Υδροχόος
Πάρε όλη την προηγούμενη παράγραφο για τον Αιγόκερω, πέρνα της ένα φίλτρο ονειρικής ή εξωγήινης λογικής - επειδή σιγά μην ακούσεις Υδροχόο να πει "δυσκολεύομαι να εκφραστώ συναισθηματικά", σαν κάποια σπάνια ψυχική διαταραχή θα σου το παρουσιάσει - και μπορείς να καταλάβεις γιατί καλύτερα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Ιχθείς
Θα σου το πει, αλλά θα σου το πει τσαπατσούλικα και στις δύο το πρωί, προαιρετικά έχοντας έρθει απρόσκλητος σπίτι σου. Τι εννοείς είναι σαράντα; Τι μιλάς για ηλικίες τώρα; Γιατί του το κάνεις αυτό; Ήθελε απλά να ακούσει την φωνή σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v