Τα ζώδια που είναι επιρρεπή στην κακή συμπεριφορά

Δεν είναι όλα τα ζώδια Παναγίτσες. Μερικά είναι διαβολάκια, και μπορούν πολύ εύκολα να βγάλουν τον κακό τους εαυτό.
Τα ζώδια που είναι επιρρεπή στην κακή συμπεριφορά
Υπάρχουν ζώδια που δεν έχουν κακία μέσα τους. Ο Καρκίνος, ο Τοξότης και ο Υδροχόος, για παράδειγμα, είναι τρία ζώδια που πάντα προσπαθούν να φέρονται κόσμια - ο καθένας με την δική του έννοια, αλλά πάντα στο πλαίσιο της αποδεκτής συμπεριφοράς.

Υπάρχουν όμως και μερικά ζώδια που είναι πολύ επιρρεπή στο διαβολάκι που κάθεται στον ώμο τους, και συχνά-πυκνά έχουν εξάρσεις θυμού, άσχημων συναισθημάτων και... ουκ ολίγων "γαλλικών".

Ταύρος
Οι Ταύροι ξέρουν να είναι καθωσπρέπει και φιλικοί, αλλά αυτό είναι μέχρι να τους φέρεις αντίρρηση. Σιχαίνονται να μην περνάει το δικό τους, επειδή πιστεύουν ότι έχουν πάντα δίκιο. Και τότε είναι που θα αρχίσουν να σου φέρονται ψυχρά, να πετούν προσβολές "με το γάντι" και δολοφονικές ματιές. Δεν βοηθάει καθόλου το γεγονός ότι συνήθως χρειάζονται αρκετό χρόνο για να πάρουν μια απόφαση, άρα είναι πολύ εύκολο για τους άλλους να τους πιέσουν.

Δίδυμοι
Αν έχουν την καλή τους πλευρά, έχουν και την κακή τους. Και η κακή τους πλευρά μπορεί να γίνει ιδιαίτερα σκληρή με τους άλλους ανθρώπους. Δεν αντέχουν τις καταστάσεις που νιώθουν ότι δεν έχουν τον έλεγχο, και θα αντιδράσουν αμέσως, είτε με άμεσες προσβολές είτε με πιο υποχθόνιους τρόπους, όπως να κακολογούν πίσω από την πλάτη σου.

Λέων
Δεν τους το έχεις, αλλά αν ένας Λέοντας θυμώσει, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει πόσο άσχημα θα γίνουν τα πράγματα. Έχει κάθε όπλο στην κατοχή του για να προκαλέσει καταστροφή: επιρροή, λέγειν και τεράστιο κύκλο φίλων που εν μια νυκτί θα σε κοιτάνε με μισό μάτι. Μην κάνεις έναν Λέοντα να στραβώσει μαζί σου, είσαι (κοινωνικά) νεκρός.

Σκορπιός
Και καταλήγουμε με τον βασιλιά της κακής συμπεριφοράς. Οι Σκορπιοί, όπως γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος, δεν είναι ζώδιο που θες να τα βάλεις μαζί του. Θα εκφράσει την οργή του με τρόπους τόσο καθηλωτικά διαβολικούς, που θα χρειαστείς αρκετό καιρό για να συνειδητοποιήσεις τι έγινε. Και, φυσικά, είναι μάστερ στο να καταστρώνουν σχέδια για να καταστρέψουν αυτούς που μισούν. Και δεν τους είναι δύσκολο να μισήσουν κάποιον...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v