Η συμβουλή που χρειάζεται επειγόντως το κάθε ζώδιο

Όλοι έχουμε προβλήματα, αλλά το κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει τον δικό του, συγκεκριμένο Γολγοθά. Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.
Η συμβουλή που χρειάζεται επειγόντως το κάθε ζώδιο
Κριός
Σταμάτα να προσπαθείς να τα έχεις καλά με όλους. Είναι αδύνατο. Ακόμα και ο πιο τέλειος άνθρωπος στον κόσμο (που δεν υπάρχει, αλλά ας είναι) θα έχει κάποιον που θα τον αντιπαθεί. Και αυτό είναι εντάξει.

Ταύρος
Μην αμφισβητείς τις δυνατότητές σου. Είσαι ένα πολύ επίμονο και δυνατό άτομο και μπορείς να καταφέρεις ό,τι έχεις βάλει με το μυαλό σου. Μην αφήνεις τους άλλους να σε κάνουν να νιώθεις πως δεν είσαι αρκετός, και σταμάτα να συγκρίνεις τις αποτυχίες σου με τις επιτυχίες των άλλων.

Δίδυμοι
Η ειλικρίνεια είναι μεγάλο αγαθό, και μερικές φορές πρέπει να είσαι ειλικρινής. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η τάση σου να χαμογελάς και να καταπίνεις τα αρνητικά σου συναισθήματα για να μην δημιουργείς εντάσεις θα σού γυρίσει μπούμερανγκ.

Καρκίνος
Μην φοβάσαι. Το κόνσεπτ της "αδερφής ψυχής" είναι αληθινό. Και, ακόμα καλύτερα, ο κάθε άνθρωπος έχει παραπάνω από μία. Συνεπώς, μην απελπίζεσαι και μην συμβιβάζεσαι. Αξίζεις τα καλύτερα, αρκεί να το πιστέψεις και εσύ.

Λέων
Είσαι θαρραλέος, αλλά αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεσαι και ένα πλάνο για να πετύχεις τους στόχους σου, και δυστυχώς ο έμφυτος μαγνητισμός σου δεν είναι αρκετός. Θέλει και σκληρή δουλειά.

Παρθένος
Λίγη παραπάνω ευγένεια - ή έστω λίγο παραπάνω τακτ - δεν κάνει κακό. Να το θυμάσαι αυτό την επόμενη φορά που θα σου έρθει να εκραγείς σε κάποιον που σε εκνεύρισε.

Ζυγός
Μην μένεις κολλημένος στο παρελθόν και, για όνομα του θεού, μην προσπαθείς συνεχώς να το αναβιώσεις. Δεν σου έχουν πει ότι το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν είναι νόστιμο;

Σκορπιός
Μην μισείς τον εαυτό σου επειδή είναι αδύναμος πού και πού. Όλοι είμαστε. Πρέπει να μάθεις να αγαπάς τις αδυναμίες σου, και να τις αγκαλιάζεις. Μόνο τότε θα καταφέρεις να τις ελέγξεις.

Τοξότης
Δεν σου συμβαίνει συχνά, αλλά αν έχεις τις μαύρες σου, μαυρίζεις τα πάντα γύρω σου σε ακτίνα μισού χιλιομέτρου. Τα πράγματα ποτέ δεν είναι τόσο ακραία άσχημα όσο νομίζεις. Είναι απλά η τάση σου να τα μεγαλοποιείς όλα.

Αιγόκερως
Επιτυχία δεν σημαίνει μόνο προαγωγή και πολλά λεφτά. Επιτυχία σημαίνει και μια μέρα που ξεκουράστηκες κι έπεσες με χαμόγελο για ύπνο. Επιτυχία σημαίνει και μια μέρα που την αφιέρωσες όλη στους φίλους σου, διασκεδάζοντας και βρίσκοντας ξανά την εκδοχή του εαυτού σου που ξέρει να περνά καλά.

Υδροχόος
Το ξέρουμε ότι σου αρέσει να μένεις πιστός στις αποφάσεις σου, αλλά δεν έχεις ιδέα πόσες φορές μπορείς να "επανεφεύρεις" τον εαυτό σου. Για την ακρίβεια, το να αλλάζεις ιδέες σημαίνει ότι εξελίσσεσαι. Μην μένεις στάσιμος.

Ιχθείς
Όταν δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, όλοι μπορούν να το καταλάβουν. Δεν κρύβεις τα αισθήματά σου από τους άλλους, κι αυτό είναι καλό. Συνεπώς, ζήσε την αλήθεια σου και οι υπόλοιποι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να σε αγαπήσουν για αυτό.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v