Αυτά είναι τα πιο καλοντυμένα ζώδια

Αν ήταν να κάνουμε βραβεία για τα πιο καλοντυμένα ζώδια, τότε έχουμε σίγουρα τους νικητές, και σας τους παρουσιάζουμε.
Αυτά είναι τα πιο καλοντυμένα ζώδια
Δεν ντύνονται όλοι οι άνθρωποι εξίσου καλά. Δεν έχουν όλοι ιδιαίτερη αίσθηση προσωπικού στυλ που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Και είναι αλήθεια πως το ζώδιο παίζει ρόλο σε αυτό. Επειδή δεν μπορούμε να βάλουμε, ας πούμε, στην ζυγαριά το αμίμητο στυλ ενός Ταύρου με τον συντηρητισμό ενός Παρθένου.

Αυτά, λοιπόν, είναι τα έξι ζώδια που παίρνουν βραβείο καλύτερου στυλ.

Ταύρος: Συνολικό βραβείο "Ουάου"
Προφανώς, το ζώδιο που λατρεύει τα λούσα και την χλιδή θα είναι πάντα ντυμένο στην τρίχα. Οι Ταύροι είναι άτομα που γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τι παίζει στον χώρο της μόδας και ξέρουν να συνδυάζουν χρώματα και υφές για να δημιουργούν μια ιστορία με το λουκ τους.

Λέων: Βραβείο καλύτερων αξεσουάρ
Ο Λέων δεν έχει πρόβλημα να ξοδέψει κάτι παραπάνω για να ολοκληρώσει ένα λουκ. Άλλωστε, η προσεγμένη εμφάνιση παίζει μεγάλο ρόλο στην καθημερινή του ζωή. Είναι το ζώδιο που ακόμα και στο γυμναστήριο θα βρει τρόπο να ξεχωρίσει, με κάποιο έξυπνο αξεσουάρ.

Ζυγός: Βραβείο καλύτερων συνδυασμών
Κανείς δεν καταφέρνει να συνδυάσει το προσωπικό του στυλ με κλασικά και διαχρονικά κομμάτια καλύτερα από τον Ζυγό. Επειδή αυτό το ζώδιο λατρεύει την ισορροπία, έχει φροντίσει να γεμίσει την ντουλάπα του με ρούχα που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την μόδα, μαζί με μερικά φουλ ιδιαίτερα statement pieces.

Υδροχόος: Βραβείο πρωτοπορίας
Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να ταιριάξει ακόμα και τα πιο διαφορετικά χρώματα και κομμάτια μεταξύ τους, αυτό είναι ο Υδροχόος. Είναι ικανός να έχει μια ντουλάπα 50% high fashion και 50% πράγματα που βρήκε στην λαϊκή και σε στοκάδικα. Όπως σε κάθε άλλη άποψη της ζωής του, ο Υδροχόος θέλει να κάνει την φάση του.

Κριός: Βραβείο γρήγορης σκέψης
Οι Κριοί είναι το πιο παρορμητικό ζώδιο, που σημαίνει ότι οι νέες αγορές είναι καθημερινό σχεδόν φαινόμενο. Άσε που βαριούνται εύκολα και θέλουν συνεχώς να δοκιμάζουν νέα λουκς. Αυτό σημαίνει πως έχουν γίνει εξπέρ στο να δημιουργούν εντυπωσιακές εμφανίσεις από το μηδέν, σε χρόνο-ρεκόρ.

Δίδυμοι: Βραβείο καλαίσθητης λατέρνας
Όταν λέμε κάποιον "λατέρνα", εννοούμε ότι έχει ντυθεί υπερβολικά, αλλά οι Δίδυμοι το παίρνουν αυτό και το κάνουν fashion. Δεν υπάρχει άλλο ζώδιο που να μπορεί να βάλει τόσα πολλά πράγματα πάνω του και να εξακολουθεί να εντυπωσιάζει.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v