Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ζώδια

Δεν μπορούν όλα τα ζώδια να είναι σούπερ δημοφιλή, όπως ο Λέοντας. Ποια καταφέρνουν όμως να τον αγγίξουν;
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή ζώδια
Κάποια ζώδια είναι σούπερ δημοφιλή, κάποια όχι και τόσο. Και, εντάξει, υπάρχει ο Λέοντας, που το ζωδιακό του σήμα βρίσκεται δίπλα στην λέξη "δημοφιλής" στα λεξικά. Ποια είναι όμως τα ζώδια που καταφέρνουν να φτάσουν σε δημοφιλία τον βασιλιά Λέοντα;

Πάμε να δούμε...

Λέων
Όπως είπαμε, είναι ο βασιλιάς. Ξέρει αβίαστα να φέρνει την προσοχή πάνω του, με τον μαγνητισμό του και την άνετη φύση του μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Είναι φτιαγμένος για να κάνει δημόσιες σχέσεις, αλλά και για να πείθει τον κόσμο ότι έχει πολλά πράγματα να πει. Όχι ότι δεν έχει, αλλά αυτό που έχει περισσότερο είναι το λέγειν και η πειθώ βετεράνου πολιτικού.

Τοξότης
Λίγο πιο πίσω βρίσκουμε τον Τοξότη, για έναν, μοναδικό, αλλά πάρα πολύ σημαντικό λόγο: Είναι το πιο διασκεδαστικό ζώδιο. Δεν θα περάσεις ποτέ άσχημα παρέα με έναν Τοξότη. Οι μόνες εντάσεις που θέλει στην ζωή του είναι αυτές που ζεις όταν είσαι σε ένα από εκείνα τα τραινάκια στα λούνα παρκ που σε σηκώνουν εκατό μέτρα και σε ρίχνουν απότομα. Οποιαδήποτε άλλη ένταση, ξέρει να την σβήνει με μαεστρία τύπου που ήδη ξέρει ότι πρέπει να κόψει το κόκκινο, και όχι το μπλε καλώδιο.

Ιχθείς
Κι όμως, τα ψαράκια, παρά την θέση τους στο τέλος του ζωδιακού κύκλου, είναι σούπερ δημοφιλή επειδή είναι ψυχούλες. Ψυχοπονιάρηδες και δοτικοί άνθρωποι που δεν θέλουν να απογοητεύουν κανέναν, θα έκαναν τα πάντα για τους αγαπημένους τους ανθρώπους και έχουν και καλλιτεχνική φλέβα. Άρα αυτό σημαίνει πως θα κάνουν τα πάντα για εσένα, και θα τα κάνουν με τρόπο όμορφο και πρωτότυπο. Ε, πώς να μην τα συμπαθήσεις μωρέ;

Κριός
Ναι, είναι σούπερ ανταγωνιστικός. Αλλά είναι εκείνου του είδους ο ανταγωνισμός που πρώτα θα σφίξουν τα χέρια και θα πουν "Ο καλύτερος ας νικήσει". Και αν νικήσουν εκείνοι επειδή είναι καλύτεροι, μετά θα σε κεράσουν μπύρα. Και αν νικήσεις εσύ, θα έρθουν να σε αγκαλιάσουν και να σου πούνε μπράβο. Επειδή οι Κριοί μπορούν να είναι πολλά, πολλά, δεν έχεις ιδέα πόσα πολλά πράγματα, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να είναι μίζεροι.

Δίδυμοι
Η εύκολα προσαρμοστική τους φύση τους κάνει ιδανικούς για κάθε παρέα, κάθε συζήτηση και κάθε σκηνικό. Βοηθάει πολύ και το γεγονός ότι και οι ίδιοι έχουν πολλές ανησυχίες και ψάχνονται, οπότε όταν μιλάτε και σου πει ότι έχετε κάποιο κοινό ενδιαφέρον, δεν θα το κάνει για να τον συμπαθήσεις - ποσώς τον ενδιαφέρει. Το κάνει επειδή όντως ξέρει για τι μιλάει και χαίρεται που μοιράζεται κάτι με έναν άλλον άνθρωπο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v