Πώς θα εκνευρίσει το κάθε ζώδιο τους φίλους του

Κάθε ζώδιο κάνει τα δικά του φάουλ στη φιλία. Αν και άθελά του, δες πώς θα σε απογοητεύσει το κάθε ζώδιο.
Πώς θα εκνευρίσει το κάθε ζώδιο τους φίλους του
Κριός

Αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να φιλτράρει τις σκέψεις του∙ είναι και φέρεται σαν μικρό παιδάκι. Θα κάνεις εσύ κάτι χαζούλικο, εκείνος μετά θα σε κοροϊδέψει για πλάκα, αλλά άθελά του θα σε έχει προσβάλλει σε μεγάλο βαθμό.

Ταύρος

Δυστυχώς ο ρομαντικός Ταύρος δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τον χρόνο του με τέτοιον τρόπο ώστε να βλέπει και την καινούρια του σχέση αλλά και τους φίλους του. Οκέι, δε θα κρατήσει για πάντα, αλλά προετοιμάσου γιατί θα κάνεις κάμποσο καιρό να δεις τον φίλο σου.

Δίδυμοι

Έχει πολλά πράγματα στο μυαλό του ο Δίδυμος -τουλάχιστον έτσι νομίζει. Το εκνευριστικότερο χαρακτηριστικό του όσον αφορά τη φιλία είναι ο τρόπος που κανονίζει και ακυρώνει τα ραντεβού του. Στην αρχή θα σου πει «ναι, ναι πάμε» και τελευταία στιγμή είτε θα το ξεχάσει είτε θα το ακυρώσει.

Καρκίνος

Ένα από τα εκνευριστικότερα είδη φίλων είναι αυτοί που έρχονται επανειλημμένως να ζητήσουν τη συμβουλή σου, κάνουν το εντελώς αντίθετο από αυτό που τους πρότεινες και στο τέλος πληγώνονται. Ε, αυτοί είναι οι Καρκίνοι.

Λέων

Εσύ θα πας τρέχοντας στον Λέοντα να του ανακοινώσεις τα χαρούμενα μαντάτα και εκείνος αντί να σε χειροκροτήσει ή να σου ανοίξει σαμπάνια, θα διηγηθεί ένα αντίστοιχο στόρι με το δικό σου στο οποίο διέπρεψε -καμιά φορά περισσότερο από εσένα.

Παρθένος

Ο Παρθένος στη ζωή του είναι πολύ μελετηρός και πριν σχηματίσει άποψη θα ψαχτεί αρκετά. Γι’ αυτό είναι τόσο ξεροκέφαλος και αμετακίνητος στις απόψεις του. Έτσι, αν ξεκινήσετε κουβέντα για πολιτική ή θρησκεία, το πιθανότερο είναι ότι θα κάνετε να μιλήσετε μέρες.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο βρίσκεται μονίμως σε διάθεση «τώρα κάνω δημόσιες σχέσεις». Κι αυτό τον παρασύρει λίγο στο κουτσομπολιό. Θα μιλήσει και για εσένα, άθελά του, και εσύ μετά με κάποιον τρόπο θα το μάθεις. Κι όπως είναι λογικό, θα νευριάσεις.

Σκορπιός

Στις συζητήσεις με τον Σκορπιό δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια: στο πρώτο ο Σκορπιός εκφράζει την άποψή του με μετριοπαθή τρόπο και στο δεύτερο γίνεται έξαλλος για το παραμικρό. Αν συμβεί το δεύτερο εκτός από το να νευριάσεις, ίσως και να αμφισβητήσεις τη λογική του.

Τοξότης

Δεν έχει κράτη ο Τοξότης όταν θέλει να φλερτάρει. Ξέρει ότι πρέπει να μείνει μακριά από συγγενείς σου ή φίλους σου από άλλες παρέες, αλλά δε θα το τηρήσει. Θα κοιμηθεί με κάποιον κοντινό σου και θα ακολουθήσουν άβολες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Αν ο Αιγόκερως μπει σε λειτουργία καριέρας, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Θα αφιερωθεί εκεί (όπως ο Ταύρος στη σχέση) και θα κάνεις καιρό να τον δεις. Στο μεσοδιάστημα θα έχει αρχίσει να κάνει παρέα με συναδέλφους, κι όταν επικοινωνήσεις θα φέρεται λίγο σαν να μην υπήρξες.

Υδροχόος

Δεν τον λες και πολύ κοινωνικό τον υδροχόο∙ για την ακρίβεια μετά βίας βγαίνει έξω. Επομένως, είναι φυσικό κι επόμενο, αν δεν έχεις όρεξη να πας σπίτι του, να μη βλέπεστε. Και σιγά-σιγά θα αρχίσετε να χάνεστε.

Ιχθείς

Τι περιμένεις ότι θα κάνει ο Ιχθύς και θα σε εκνευρίσει; Φυσικά, για άλλη μία φορά θα αφαιρεθεί και θα ξεχάσει ότι του έστειλες μήνυμα ή ότι είδε αναπάντητη κλήση σου, κι εσύ με το δίκιο σου θα εκνευριστείς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v