Ποιο ζώδιο είναι ο... κολλητός σου;

Μερικά ζώδια ταιριάζουν λίγο περισσότερο μεταξύ τους και δημιουργούν πιο βαθιές φιλίες. Ποια είναι αυτά;
Ποιο ζώδιο είναι ο... κολλητός σου;
Ποιο ζώδιο μπορεί να γίνει κολλητός ενός συναισθηματικού Καρκίνου; Ποιος είναι αρκετά αξιόπιστος για να κερδίσει την φιλία ενός Παρθένου; Και ποιος θα μπορεί να συμβαδίσει με τον μη συμβατικό Υδροχόο; Μάθετε ποιοι εκπρόσωποι των αστεριών είναι… φτιαγμένοι να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας, ανάλογα με το ζώδιό σας.

Κριός
Οι Κριοί μπορεί να διακατέχονται από περιπετειώδες πνεύμα και άγριες διαθέσεις, αλλά είναι ιδανικοί σύντροφοι για πιστές, μακροχρόνιες φιλίες. Ταιριάζουν περισσότερο με τα υπόλοιπα δυναμικά ζώδια, όπως οι Λέοντες και οι Τοξότες.

Ταύρος
Η προσγειωμένη φύση των Ταύρων τους καθιστά ιδανικούς για συμβουλές, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για Ιχθείς και Καρκίνους, που θα βρουν συμπονετικούς φίλους που πάντα έψαχναν.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Αυτοί με τους οποίους ταιριάζουν όμως σε φιλικό επίπεδο είναι από τη μία οι εκλεπτυσμένοι και σπεπτόμενοι Ζυγοί και από την άλλη οι περιπετειώδεις Κριοί, που απευθύνονται στο πιο ενεργητικό κομμάτι τους.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι προσέχουν πολύ με ποιους γίνονται φίλοι. Η επιλεκτικότητά τους ταιριάζει με τα αντίστοιχα εκλεκτικά γούστα των Σκορπιών και των Παρθένων, με αποτέλεσμα... μια ιδανική, μακροχρόνια παρέα.

Λέων
Η δυναμική φύση των λιονταριών απαιτεί φίλους που μετριάζουν τον δυναμισμό τους και εξιοσορροπούν την καθημερινότητά τους. Γι’ αυτό και οι Δίδυμοι ή οι Ζυγοί τους ταιριάζουν γάντι σαν φίλοι.

Παρθένος
Είναι εσωστρεφείς, αλλά με τους Παρθένους μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι έχετε έναν αξιόπιστο φίλο που δεν θα σας προδώσει. Τα ιδανικά φιλικά τους ταίρια είναι οι δυναμικοί Αιγόκεροι και οι υποστηρικτικοί Καρκίνοι.

Ζυγός
Το χάρισμά τους στις συζητήσεις και στις συμβουλές όταν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, καθιστά τους Ζυγούς ιδανικά φιλαράκια για τους αναποφάσιστους. Με άλλα λόγια, για τους ασταθείς Διδύμους και τους εκρηκτικούς Τοξότες.

Σκορπιός
Αν τον κάνετε να θυμώσει, μπορεί από καλός φίλος να γίνει θανάσιμος εχθρός. Εν ολίγοις, ταιριάζει φιλικά περισσότερο με τα ζώδια σταθερής φύσης, που μπορούν να εγγυηθούν αξιοπιστία, όπως οι Παρθένοι και οι Καρκίνοι.

Τοξότης
Οι Τοξότες μπορούν να κάνουν φίλους παντού, όπου κι αν βρεθούν, ανά πάσα στιγμή. Αυτοί που τους ταιριάζουν περισσότερο, συνεπώς, είναι τα ζώδια με ροπή στην περιπέτεια και την ενεργητικότητα, δηλαδή οι Κριοί και οι Λέοντες.

Αιγόκερως
Είναι πιστοί και κοιτάζουν μακροπρόθεσμα. Αυτά τα στοιχεία τούς φέρνουν κοντά με τους Ταύρους και τους Παρθένους, των οποίων η αξιόπιστη και εσωστρεφής φύση έλκεται από την προσωπικότητα του Αιγόκερου.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι προτιμούν να έχουν ένα ευρύ φάσμα από προσωπικότητες στον φιλικό τους κύκλο. Αυτοί ωστόσο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά είναι οι Ζυγοί, οι οποίοι τους κερδίζουν με την ικανότητά τους να αναπτύσσουν εγκεφαλικές σχέσεις.

Ιχθείς
Τα άκρως συναισθηματικά ψαράκια ξέρουν να φροντίζουν τους φίλους τους και να αποδεικνύουν ότι νοιάζονται. Ιδανικοί τους φίλοι είναι ζώδια όπως οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι, οι οποίοι τους ταιριάζουν όσον αφορά το πάθος που επιδεικνύουν στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v