Πώς το κάθε ζώδιο χάνει το ενδιαφέρον του στα ραντεβού

Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του παραξενιές και αυτές φαίνονται στους λόγους για τους οποίους χάνουν το ενδιαφέρον τους στο πρώτο ραντεβού.
Πώς το κάθε ζώδιο χάνει το ενδιαφέρον του στα ραντεβού
Κριός

Αν βγεις ραντεβού με έναν Κριό μη διανοηθείς να ξεχαστείς ή να ονειροπολήσεις και ο Κριός να υποθέσει ότι έχεις βαρεθεί ή ότι έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου. Δεν πρόκειται να προσπαθήσει∙ απλά θα αλλάξει γνώμη.

Ταύρος

Ξέρει πώς να σε αποπλανήσει και νομίζεις ότι το κάνει για να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση, αλλά δεν είναι έτσι. Του Ταύρου του αρέσει το παιχνίδι, όλη αυτή η μαγεία πριν το σεξ, επομένως καλό είναι να μη είσαι ανυπόμονος-η.

Δίδυμοι

Με τον Δίδυμο δεν μπορείς να ελέγξεις το πότε και αν θα χάσει το ενδιαφέρον του. Μπορεί στο πρώτο ραντεβού να είναι θερμός και στο δεύτερο να έχει μεσολαβήσει κάποια άλλη γνωριμία. Σε αυτήν την περίπτωση θα τον δεις να τσεκάρει συχνά-πυκνά το κινητό του.

Καρκίνος

Το καλοκαιρινό αυτό ζώδιο επιβεβαιώνει το κλισέ «όσο το φτύνεις τόσο κολλάει». Αν ανοίξεις τα χαρτιά σου από την αρχή και του δείξεις πόσο γουστάρεις, τότε ο Καρκίνος θα χάσει το ενδιαφέρον του. Συγγνώμη Καρκίνε που σε δώσαμε.

Λέων

Ενώ ο Λέων γενικά φέρεται αρκετά εγωκεντρικά και θέλεις πολύ να τον κράξεις γι’ αυτό, στα ραντεβού του δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για τον λόγο που ξενερώνει. Αν το παίξεις απόμακρος και δεν τον προσέχεις, χάνει το ενδιαφέρον του. Σόρι, αλλά καλά κάνει.

Παρθένος

Για τον Παρθένο κανένας δεν είναι τέλειος. Ούτε καν ο ίδιος. Για να ξενερώσει θα πρέπει να διαπιστώσει ότι δεν μπορεί να σε αλλάξει. Δεν έχει κακές προθέσεις, να σε βελτιώσει θέλει, αλλά αν πιστέψει ότι δεν μπορεί να σε κάνει καλύτερο-η, θα ξενερώσει.

Ζυγός

Το σίγουρο είναι ότι στον Ζυγό δεν πρέπει να δείξεις όλα σου τα χαρτιά. Λίγο αφού του ανοίξεις την καρδιά σου και χαθεί το μυστήριο -δηλαδή όταν δείξεις τα ευάλωτά σου σημεία- ο Ζυγός χάνει το ενδιαφέρον του.

Σκορπιός

Δεν είναι δα και μυστικό ότι ο Σκορπιός είναι ένα μυστικοπαθές ζώδιο. Γι’ αυτόν και για πολλούς άλλους λόγους δεν αντέχει την πίεση. Αν δε θέλει να σου πει κάτι και εσύ με νάζια προσπαθήσεις να τον πείσεις να σου το πει, θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Τοξότης

Στα πρώτα ραντεβού ο Τοξότης φλερτάρει, ζουζουνίζει, γίνεται ένα αρκουδάκι της αγάπης. Όταν αρχίζει να σοβαρεύει το πράμα και το άτομο που βγαίνει αρχίζει να έχει τις κλασικές απαιτήσεις μίας σοβαρής σχέσης, ο Τοξότης χάνει το ενδιαφέρον του.

Αιγόκερως

Το καλό με τον Αιγόκερω είναι ότι εκτιμά και τη σωματική επαφή και την πνευματική. Δε θέλει όμως να χάνει τον χρόνο του-ης με ένα άτομο που τον ελκύει μόνο σαρκικά. Του αρέσει ο ρομαντισμός, μην τον βλέπεις έτσι.

Υδροχόος

Όπως του Υδροχόου δεν του αρέσει να μπαίνει σε κουτάκια και δε θέλει να υποδυθεί κάποιον που δεν είναι -άλλωστε πώς θα ήταν μοναδικός- έτσι περιμένει και το ίδιο από το άτομο που βγαίνει. Πες του ψέματα ότι έχεις ακούσει ένα κομμάτι το οποίο στην πραγματικότητα δεν έχεις ακούσει και θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Ιχθείς

Δεν είναι παράξενος ο Ιχθύς σε αυτόν τον τομέα. Όσο κι αν αυτό πηγαίνει κόντρα στα χαρακτηριστικά του Ιχθύ, θα χάσει το ενδιαφέρον του όταν βλέπει ότι μόνο εκείνος προσπαθεί. Αν δε θέλει κι ο-η άλλος-η να προσπαθήσει λίγο, πρόβλημά του-ης.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v