ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Ποια ζώδια τα ξαναβρίσκουν με πρώην

Ορισμένα ζώδια είναι πιο επιρρεπή στο να γυρίσουν σε πρώην. Ποια πιστεύεις ότι είναι;

Ποια ζώδια τα ξαναβρίσκουν με πρώην

Ιχθείς

Το ζώδιο που ζει ξεκάθαρα το παραμύθι του, το ζει ακόμη και όταν χωρίζει. Αγαπά αληθινά και βαθιά, ακόμη και αν περάσουν χρόνια αφού χωρίσει, γιατί θεωρεί ότι οι πρώην υπήρξαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Όταν μένει μόνος του -αυτός και οι σκέψεις του, αναπολεί τις όμορφες στιγμές και νοσταλγεί το παρελθόν. Αν ο-η πρώην του αποπειραθεί να γυρίσει πίσω και να τον διεκδικήσει, αυτόματα νιώθει πρωταγωνιστής της δικής του ρομαντικής κομεντί και έχει την ψευδαίσθηση ότι τώρα πια θα ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει πραγματικά (και μπορεί) να δει τη θετική πλευρά των ανθρώπων και ίσως γι’ αυτό γίνεται τόσο αρεστός. Συχνά όταν ξεκινά μία καινούρια σχέση, επενδύει πραγματικά σε αυτή, όχι απαραίτητα το αν έχει μέλλον αυτή η σχέση, αλλά σε ό,τι αφορά την καθημερινότητά του -εντάσσει τον σύντροφό τους σε πολλές πτυχές της. Οπότε όταν αυτή η μεταβλητή (ο σύντροφός δηλαδή) φύγει από την εξίσωση, γκρεμίζεται η καθημερινότητα και η ισορροπία στη ζωή του. Ασχέτως από αν πληγώθηκε ή βαρέθηκε, αν ένας πρώην επιστρέψει, ζητώντας του να τα ξαναβρούν, θα αναρωτηθεί τι πήγε στραβά στη σχέση και θα προσπαθήσει να αλλάξει ό,τι την κράτησε πίσω.

Ταύρος

Του παίρνει πολύ καιρό να ανοιχτεί και να αφεθεί ώστε να αγαπήσει πραγματικά Ταύρε, οπότε όταν αυτό συμβεί, ελπίζει (και πιστεύει) ότι αυτή η σχέση θα κρατήσει για καιρό. Επομένως μόλις βρει αυτόν που θα του πάρει τα μυαλά και νοικοκυρευτεί λίγο, δε νοείται ότι αυτό θα αλλάξει. Γενικά, είναι άνθρωπος της ηρεμίας, τάξης και ασφάλειας, και όταν αυτά διαταράσσονται, αποδιοργανώνεται. Αν ένας πρώην επιστρέψει στον Ταύρο ζητώντας άλλη μία ευκαιρία, θα δείξει προθυμία, επειδή από τη μία εξακολουθεί να ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτό το άτομο και από την άλλη φλερτάρει με την πιθανότητα να τα ξαναβρεί με ένα άτομο που κατάφερε να τον κάνει να νιώσει άνετα και να ανοιχτεί.

Παρθένος

Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που ρίχνουν εξαρχής τις άμυνές τους και αφήνουν τον άλλο να τους γνωρίσει καλύτερα και -γιατί όχι- να μπουν στη ζωή τους. Μόλις όμως η σχέση φτάσει στο τέλος της, ο Παρθένος αδυνατεί να το δεχτεί. Προσπαθεί να κάνει τον άλλο να αλλάξει γνώμη, διορθώνοντας αυτά που θα έπρεπε καιρό τώρα να έχει διορθώσει -δεν καταλαβαίνει όμως ότι τώρα πια είναι αργά.  Όταν και αν ο πρώην αλλάξει γνώμη, θα τον δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες και θα φροντίσει αυτή τη φορά η σχέση να κυλήσει όπως θα έπρεπε να είχε κυλήσει και πριν.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δε θα χωρίσει για ψύλλου πήδημα, εκτός κι αν ο άλλος έχει κάνει κάτι που δε συγχωρείται με τίποτα. Αγαπά με πάθος τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι που επιλέγει για σύντροφο έχουν την ίδια νοοτροπία. Οπότε αν μία σχέση του Σκορπιού τελειώσει, οι παθιασμένες στιγμές μένουν χαραγμένες στο μυαλό του. Αν ο πρώην επιστρέψει στη ζωή του και ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία, ο Σκορπιός θα λυγίσει γιατί πιθανώς τρέφει δυνατά συναισθήματα για τον πρώην του σύντροφο. Επιπλέον, είναι στη φύση του Σκορπιού να θέλεις αυτό που δεν μπορεί να έχει, οπότε αν ο πρώην του προχωρήσει, τότε θα προσπαθήσει να τον διεκδικήσει. Όπως και να ‘χει ο Σκορπιός δεν γλιτώνει∙ σε κάθε περίπτωση θα γυρίσει σε πρώην.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v