Τι κάνουν τα ζώδια όταν χωρίζουν;

Τι κάνουν τα ζώδια όταν η σχέση φτάνει στο τέλος της; Ποια τρώνε ό,τι υπάρχει στο ψυγείο και ποια φλερτάρουν δίχως αύριο;
Τι κάνουν τα ζώδια όταν χωρίζουν;
Κριός

Είσαι παρορμητικός, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Προσπαθείς να αλλάξεις τόσο που να μη θυμάσαι καν ποιος ήσουν πριν -άρα ποιος ήσουν και σε εκείνη τη σχέση. Μπορεί να αλλάξεις χρώμα μαλλιών, να κάνεις τατουάζ, να αλλάξεις στυλ -οτιδήποτε θα κάνει τον-ην πρώην να ζηλέψει.

Ταύρος

Δεν είναι αποκλειστικότητα του Κριού να φέρεται παρορμητικά, το κάνουν κι άλλα ζώδια –ο Κριός απλώς είναι λίγο χειρότερος. Ο Ταύρος για να μη λυγίσει και στείλει στον-ην πρώην, στέλνει σε παλαιότερους πρώην. Του τραβάνε κάπως την προσοχή∙ κι όχι μόνο σε σαρκικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τον Δίδυμο να ξεσπάσει. Αυτό θέλει άλλωστε. Να βγει, να πιει ξύδια και να ξεσπάσει πάνω σε άγνωστο αθώο κόσμο. Και μετά να κλάψει σε μία γωνία. Ανούσιο δράμα, αλλά σόρι, αυτός είναι ο Δίδυμος.

Καρκίνος

Κι ο Καρκίνος γουστάρει να ζήσει κάποιου είδους δράμα αφού χωρίσει, αλλά είναι λιγάκι πιο αυτοκαταστροφικό το δράμα του. Μπορεί στον έξω κόσμο να λέει πως είναι καλά και περνάει μια χαρά σαν άλλη Πέγκι, αλλά όλα αυτά είναι ψέματα. Γυρνάει σπίτι του και σκέφτεται ότι το φταίξιμο είναι δικό του. Και στέλνει μελό τραγούδια στον-ην πρώην.

Λέων

Θα εκπλαγείς, αλλά ο Λέων αλλά όταν χωρίζει γίνεται ρομαντικούλης. Κάθεται να δει κομεντί με αίσιο τέλος. Ακούει μπαλάντες του Phil Collins ή αν προτιμά ελληνικά, της το ρίχνει στη Μαρινέλα. Ταυτίζεται απόλυτα με ηρωίδες και χαρακτήρες. Τουλάχιστον το ζει.

Ζυγός

Ο Ζυγός αυτοτιμωρείται που δεν μπόρεσε να είναι αυτό που ο-η πρώην ήθελε. Αρχίζει να διαβάζει τα παλαιότερα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει. Αναλύει όλους τους τσακωμούς, φτιάχνει μία λίστα με όλα αυτά που ζητούσε ο-η πρώην και δεν έκανε. Βασανίζεται μόνος του δηλαδή.

Παρθένος

Προσπαθεί να το παίξει ότι και καλά δε συνέβη και τίποτα, κι οι χωρισμοί μεσ’ τη ζωή είναι αυτά. Και τι κάνει για να το πετύχει αυτό; Ανεβάζει ανά δύο ώρες κάτι στα σόσιαλ. Τραγούδια (χαρούμενα), σέλφι, στόρι με τη μούρη του σε επανάληψη. Το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται περίγελος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός σαν στρείδι που είναι το ζει όλο μόνος του. Πρώτα τρώει δύο πιτόγυρα, μετά αδειάζει μία οικογενειακή συσκευασία παγωτού, μετά καπνίζει τρία πακέτα τσιγάρα και ύστερα κοιμάται μέχρι να μην μπορεί να ξανακλείσει τα μάτια του.

Τοξότης

Σε αντίθεση με τον Σκορπιό, δε θα μείνει μόνος του ούτε ένα λεπτό. Βγαίνει, παρτάρει, μεθάει, φλερτάρει με οτιδήποτε κινείται και μετά καταλήγει να κάνει one night stands στο κρεβάτι που μοιραζόταν με τον-ην πρώην. Δεν αντέχει να πέφτει για ύπνο και να αναπολεί τις χαρούμενες στιγμές.

Αιγόκερως

Προφανώς ο Αιγόκερως το ρίχνει εργασιοθεραπεία; Πάει στη δουλειά του με τρελό χανγκόβερ -γιατί βγαίνει κιόλας- και κάνει υπερωρίες. Όταν σχολάσει βγαίνει και ψάχνει λίγη θαλπωρή στο κοντινότερο μπαρ. Θα φλερτάρει κι όταν το φλερτ πάει να πάρει μπίρα ή έχει επισκεφθεί την τουαλέτα, τσεκάρει λίγο το προφίλ του-ης πρώην.

Υδροχόος

Θα γράψει ωραιότατα δακρύβρεχτα, φιλοσοφικά ποστ για το πόσο άδικη είναι η ζωή για του Υδροχόους και το πόσο καταραμένοι είναι λόγω φύσης σε ό,τι αφορά το θέμα του έρωτα. Με λίγα λόγια, ψάχνει να βρει την επιβεβαίωση στο ίντερνετ.

Ιχθείς

Επιτέλους, ήρθε η ώρα για τον Ιχθύ να βγει από το σπίτι. δεν τον νοιάζει πού θα πάει, αρκεί να υπάρχει άφθονο αλκοόλ για να γίνει ντίρλα, να φλερτάρει και να πάρει την επιβεβαίωση και τελικά να βρει τον επόμενο έρωτα της ζωής του.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v