Πώς δε θέλει το κάθε ζώδιο να το αποκαλείς

Τα ζώδια έχουν βαρεθεί να ακούν κάποια συγκεκριμένα κλισέ που επικρατούν για τα χαρακτηριστικά τους. Δες ποια είναι αυτά.
Πώς δε θέλει το κάθε ζώδιο να το αποκαλείς
Κριός

Μην αποκαλείς τον Κριό εγωιστή. Το σιχαίνεται περρισσότερο από όσο νομίζεις. Δεν τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του∙ απλά βάζει σε προτεραιότητα τον εαυτό του και την ψυχική του υγεία.

Ταύρος

Σιχαίνεται να τον αποκαλείς οποιοδήποτε συνώνυμο του «κολλιτσίδα». Είναι ευαίσθητος όσον αφορά τους φίλους του και θα έκανε τα πάντα γι’ αυτούς. Και φυσικά, δεν ντρέπεται να το δείξει.

Δίδυμοι

Έχει τη φήμη του ασταθή και άστατου χαρακτήρα, αλλά αυτός δεν το βλέπει έτσι. Δε θέλει να τον αποκαλείς προσβλητικά ασταθή γιατί ο στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι να μη μένουμε στάσιμοι. Όλοι αλλάζουν όσο μεγαλώνουν, όχι μόνο ο Δίδυμος.

Καρκίνος

Σιχαίνεται να τον αποκαλούν συνέχεια «ήσυχο» επειδή δεν είναι απροσάρμοστος κι έχει μάθει να προσαρμόζεται σε καταστάσεις. Θα μιλήσει όταν έχει κάτι σημαντικό να πει κι αυτό πιστεύει ότι είναι προσόν.

Λέων

Προφανώς ο Λέων απεχθάνεται να τον αποκαλείς… Πώς να το πούμε ευγενικά; Ζητιάνο της προσοχής. Θεωρεί πως κερδίζει την προσοχή και δεν την απαιτεί/επαιτεί. Και γιατί δηλαδή να είναι κακό να θέλεις να γίνεσαι αντιληπτός;

Παρθένος

Ο Παρθένος βγάζει σπυράκια όταν τον αποκαλείς αυταρχικό επειδή απλώς του αρέσει να αναλαμβάνει καταστάσεις. Βλέπει πρόβλημα; Θέλει να το λύσει. Αν θέλεις να το λύσεις εσύ πάρε την πρωτοβουλία, λέει.

Ζυγός

Έχει βαρεθεί το στερεότυπο που επικρατεί για τους Ζυγούς, ότι τάχα μου δήθεν είναι ρηχοί επειδή προσέχουν την εμφάνιση. Ο Ζυγός πιστεύει ότι ο τρόπος που κάποιος ντύνεται και παρουσιάζει τον εαυτό του αντικατοπτρίζει πολλά στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Σκορπιός

Έχει κουραστεί να τον αποκαλούν συνέχεια δύσπιστο. Ο Σκορπιός δε θεωρεί ότι είναι «άπιστος Θωμάς»∙ θεωρεί ότι είναι ώριμος επειδή κάνει υπομονή μέχρι να του αποδείξει κάποιος ότι είναι άξιος εμπιστοσύνης.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει κουραστεί να ακούει ότι είναι χαζοχαρούμενος επειδή του αρέσει να διασκεδάζει και να ζει την κάθε στιγμή. Προτιμά να αποκαλεί τον εαυτό του αισιόδοξο και γλεντζέ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν πιστεύει ότι είναι δήθεν όπως λένε οι κακοπροαίρετοι. Πιστεύει ότι είναι έξυπνος και μοναδικός και δεν έχει σκοπό να πέσει επίπεδο για να γίνει απλώς πιο προσιτός. Αν θέλεις ανέβα εσύ.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος αν τον αποκαλέσεις παράξενο ή αλλοπρόσαλλο θα σου πει «Επειδή δεν ακολουθώ τα πρόβατα;». Έχει κουραστεί να του λένε ότι είναι περίεργος επειδή δεν του αρέσει ό,τι αρέσει στην πλειοψηφία.

Ιχθείς

Πολύ θα ήθελε να σταματήσει ο κόσμος να τον αποκαλεί ονειροπόλο. Θεωρεί ότι δεν είναι ονειροπόλος, αλλά μονίμως στρεσαρισμένος. Έχει πολλά στο κεφάλι του και αυτό, λέει, τον κάνει να φαίνεται ονειροπόλος. Προσπάθησε κι εσύ να του τραβήξεις με κάτι την προσοχή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v