Η άγνωστη καλή πτυχή του κάθε ζωδίου

Όλα τα ζώδια φημίζονται για κάτι. Καλό είναι όμως να μη μένουμε στα ρηχά και να βουτήξουμε λίγο πιο βαθιά.
Η άγνωστη καλή πτυχή του κάθε ζωδίου
Κριός

Αν ο Καρκίνος είναι ρομαντικός στα λόγια, εσύ είσαι στην πράξη. Είσαι ικανός να κάνεις  δημοσίως πρόταση γάμου για να δείξεις στο έτερον ήμισυ πόσο το θέλεις. Σου αρέσει η δράση και το δείχνεις σε κάθε πτυχή της ζωής σου -ειδικά στην ερωτική.

Ταύρος

Κάποιοι κακοπροαίρετοι σε λένε ισχυρογνώμωνα υλιστή. Κακίες που ελάχιστα ισχύουν. Είσαι ένα ζώδιο που πατάει σταθερά στη γη κι αυτό γοητεύει τους ανθρώπους. Ξέρεις γιατί; Γιατί νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου και θα διώξεις από τη ζωή σου αυτούς που προσπαθούν να σε χειριστούν.

Δίδυμοι

Υπάρχει ένα στερεότυπο για τον Δίδυμο: του αρέσουν πολλά αλλά ποτέ δεν εμβαθύνει. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι η ευφυΐα σου περιορίζεται στη συζήτηση γενικού ενδιαφέροντος. Είναι λίγο άτοπο αυτό γιατί πάντα κάτι θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο ώστε να μείνεις πιστός σ’ αυτό.

Καρκίνος

Είσαι γνωστός ως «αρκουδάκι της αγάπης», κι αυτό επισκιάζει το εργασιακό σου ήθος. Ναι, σου αρέσει να εκφράζεις την αγάπη σου, λατρεύεις όμως και τη δουλειά σου. Εξάλλου, πιστεύεις ότι για να προσφέρεις στους κοντινούς σου ανθρώπους, θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά.

Λέων

Έχεις τη ρετσινιά του εγωκεντρικού. Ωστόσο, εγωιστής δεν είσαι. Ενδιαφέρεσαι για τους ανθρώπους που αγαπάς και θέλεις να είσαι όσο πιο γενναιόδωρος γίνεται απέναντι τους. Ακόμα κι αν δεν έχεις την οικονομική άνεση, θα δώσεις απλόχερα τον χρόνο σου και την προσοχή σου.

Παρθένος

Σε θεωρούν αυστηρό, αυταρχικό και control freak. Έχεις όμως τους λόγους σου. Μαθαίνεις από τα λάθη σου, παρατηρείς τους άλλους και μαθαίνεις κι από τα δικά τους λάθη. Γι’ αυτό έρχονται όλοι να σε συμβουλευτούν. Ξέρουν ότι θα ακούσουν την αλήθεια και μόνον την αλήθεια.

Ζυγός

Είσαι ο δημοσιοσχεσίτης του ζωδιακού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είσαι υποκριτής. Ναι, θέλεις τα έχεις καλά με όλους, αλλά έχεις και εσύ συναισθήματα και δεν μπορείς πάντα να τα ελέγχεις. Μόλις κάποιος σε γνωρίσει καλύτερα, θα δει ότι δεν υπάρχεις μόνο για να ικανοποιείς τους άλλους∙ έχεις και δικά σου πάθη να ικανοποιήσεις.

Σκορπιός

Δεν έχεις και πολύ καλή φήμη∙ το ξέρεις. Ωστόσο, όσοι κατάφεραν να σε γνωρίσουν καλύτερα, διαπίστωσαν ότι είσαι συμπονετικός, παρότι μοναχικός. Δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς γιατί φοβάσαι ότι θα πληγωθείς, κι αυτός είναι ο λόγος που είσαι προσεκτικός με τα συναισθήματα των άλλων.

Τοξότης

Είσαι έντονο ζώδιο με πολλές αντιθέσεις. Πρόσχαρος μεν, αφηρημένος δε. Αυτό που παραβλέπει ο κόσμος είναι ότι είσαι δημιουργικός. Ειδικά στο κομμάτι της πρωτοτυπίας. Έχεις φαντασία και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για όποιον σε γνωρίζει.

Αιγόκερως

Όσοι δε σε γνωρίζουν καλά νομίζουν ότι είσαι αυστηρός και ψυχρός, Αλλά μάλλον σε έχουν δει μόνο την ώρα που εργάζεσαι ή όταν έχεις τις κακές σου. Είσαι χαζοχαρούμενος και αστείος όταν χαλαρώνεις. Απλώς δεν δείχνεις συχνά αυτή σου την πλευρά γιατί θέλεις να σε παίρνουν στα σοβαρά.  

Υδροχόος

Όλοι νομίζουν ότι είσαι μοναχικός και αλλοπρόσαλλος. Και δεν έχουν άδικο. Ενδιαφέρεσαι όμως για τους (αρκετά κοντινούς) φίλους σου και θα γίνεις χαλί να σε πατήσουν αν χρειαστεί. Για την ακρίβεια, είσαι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος στους γνωστούς σου και εντελώς διαφορετικός στους κοντινούς σου.

Ιχθείς

Είσαι ονειροπόλος, μπλα, μπλα -κουραστήκαμε να το ακούμε. Παραδόξως έχεις αρκετά αναλυτικό μυαλό. Έχεις ενσυναίσθηση, αλλά μπορείς κιόλας να αναλύσεις διεξοδικά τα συναισθήματά σου και των άλλων -ίσως γι’ αυτό έχεις ενσυναίσθηση. Δίνεις προσοχή στην λεπτομέρεια και μπορείς να ανατρέξεις στη μνήμη σου όταν πρέπει να θυμηθείς οτιδήποτε προκάλεσε σε εσένα ή στους φίλους σου συναισθήματα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v