Γιατί το κάθε ζώδιο δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του

Και ποιος δε φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του; Ο καθένας βέβαια έχει τους λόγους του.
Γιατί το κάθε ζώδιο δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του
Κριός

Φοβάσαι ότι αν εκφράσεις τα συναισθήματά σου θα σε περάσουν για αδύναμο και ευάλωτο. Και πραγματικά, δε θέλεις να περάσει σε κανενός το μυαλό έστω και η ιδέα ότι μπορεί να σε εκμεταλλευτεί.

Ταύρος

Φοβάσαι ότι στο μέλλον τα συναισθήματά που εξέφρασες θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σου. Και γι’ αυτόν τον λόγο δε θέλεις να δώσεις σε κανέναν επιχειρήματα που θα σε βάλουν στο στόχαστρο.

Δίδυμοι

Δεν είσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου, δεν ξέρεις να τα αναγνωρίζεις. Δεν μπορείς να εκφράσεις το πώς νιώθεις γιατί δεν καταλαβαίνεις ο ίδιος πώς νιώθεις.

Καρκίνος

Διστάζεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου γιατί δεν θέλεις οι αγαπημένοι σου να ανησυχούν για εσένα. Για χάρη της ψυχικής τους υγείας θα υποκριθείς ότι είσαι καλά και όλα πάνε πρίμα.

Λέων

Εσύ για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, πρέπει να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στο άτομο που θα τα εκφράσεις. Και δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τους οποίους να μπορείς να εμπιστευτείς.

Παρθένος

Εσύ τα αναγνωρίζεις μια χαρά τα αρνητικά σου συναισθήματά, απλώς κάνεις το λάθος και τα αγνοείς. Φοβάσαι ότι αν τα μοιραστείς με κάποιον και αναγκαστείς να τα πεις προφορικά θα τα μεγιστοποιήσεις.

Ζυγός

Είσαι πραγματικά εθισμένος στο να προκαλείς συμπάθεια στους γύρω σου. Δε θέλεις να δείχνεις κάποιο άλλο συναίσθημα πέρα από χαρά επειδή φοβάσαι ότι θα σε θεωρήσουν δύσκολο άνθρωπο.

Σκορπιός

Φοβάσαι ότι αν εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κανείς δε θα είναι σε θέση να καταλάβει τι βιώνεις. Νιώθεις ότι δε θα μπορούν στη θέση σου, επομένως αποθαρρύνεσαι επειδή ανησυχείς ότι μετά θα νιώθεις χειρότερα.

Τοξότης

Ανησυχείς ότι αν εκφράσεις τα συναισθήματά σου θα πεις πράγματα που θα μετανιώσεις. Δε θέλεις να μιλήσεις παρορμητικά και μετά να μην μπορείς να πάρεις πίσω αυτά που είπες.

Αιγόκερως

Έχεις μάθει να βασίζεσαι στον εαυτό σου και να μην εμπιστεύεσαι κανέναν άλλο. Δεν βλέπεις τον λόγο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε άλλους από τη στιγμή που μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνος σου.

Υδροχόος

Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να επεξεργαστεί τα συναισθήματά σου, πόσο μάλλον να τα μιλήσεις γι’ αυτά. Τα καταπιέζεις και κάποια στιγμή ξεσπάς.

Ιχθείς

Έχεις τόσα πολλά συναισθήματα που δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Δεν ξέρεις πώς να τα περιγράψεις με λόγια και κάποιες φορές ανησυχείς μήπως είσαι υπερβολικός. Τελικά καταλήγεις σαν τον Υδροχόο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v