Γιατί δε θα σου απαντήσει στα μηνύματα το κάθε ζώδιο

Αναρωτιέσαι γιατί δεν σου έχει απαντήσει από χθες; Εδώ θα μάθεις γιατί δεν απαντά το κάθε ζώδιο στα μηνύματά σου.
Γιατί δε θα σου απαντήσει στα μηνύματα το κάθε ζώδιο
Κριός

Δεν σου απαντάει γιατί δεν έχει όρεξη να κοινωνικοποιηθεί. Πιθανόν να πηγαίνουν όλα χάλια αυτή τη στιγμή για τον Κριό και βαριέται να σου υποκριθεί ότι όλα είναι καλά.

Ταύρος

Δεν σου απαντάει, όχι γιατί σε αγνοεί, αλλά γιατί είναι εκνευριστικά απασχολημένος. Κι όταν λέμε υπερβολικά απασχολημένος, εννοούμε ότι δεν έχει χρόνο ούτε για τον εαυτό του.

Δίδυμοι

Θέλει πραγματικά να σου απαντήσει, αλλά είναι ο Δίδυμος και το ξεχνάει συνέχεια∙ πιθανόν επειδή κάτι τον έχει καταβάλει ψυχολογικά.

Καρκίνος

Δεν απαντάει, όχι μόνο σε εσένα, αλλά γενικά σε όποιον-α του στέλνει. Θέλει να κρατήσει μία απόσταση από τον κόσμο για να επικεντρωθεί λίγο στον εαυτό του.

Λέων

Ο Λέων κάθεται πάνω από το κινητό του μόνο όταν έχει ανεβάσει κάποια φωτογραφία ή έχει κάνει γενικά κάποιο ποστ -για να δει πόσα λάικ θα πάρει. Κατά τ’ άλλα έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να απαντάει σε κόσμο.

Παρθένος

Αυτό που βαριέται υπερβολικά ο Παρθένος είναι διαφωνίες στα σόσιαλ. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα μηνύματα. Αν είσαι άτομο που του αρέσουν οι διαφωνίες, τώρα ξέρεις γιατί δε σου απαντά ο Παρθένος.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν σου στέλνει γιατί δεν ξέρει τι θέλεις να ακούσεις. Ως γνωστός ο Ζυγός θέλει να τα έχει καλά με όλους, και πιθανόν να μην έχει καταλάβει τον τρόπο που σκέφτεσαι.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που αγχώνεται εύκολα. Αν δε σου απαντά, σημαίνει ότι αυτήν την περίοδο έχει πολλά πράγματα να τον βαραίνουν και δε θέλει να προσθέσει κάτι ακόμα σ’ αυτά.

Τοξότης

Συγγνώμη που θα σ’ το πούμε, αλλά αν ο Τοξότης δε σου απαντά, σημαίνει ότι φοβάται πως θα του προτείνεις να βγείτε. Και μπορεί να μη θέλει να βγει μαζί σου.

Αιγόκερως

Αν έχεις πληγώσει τον Αιγόκερω και δεν σου απαντάει, τότε μην αναρωτιέσαι. Δεν σου απαντάει γιατί θέλει να διώξει από τη ζωή του όσους ανθρώπους θεωρεί τοξικούς.

Υδροχόος

Ξέρεις ότι ο Υδροχόος είναι καλλιτεχνική ψυχή. Και καλλιτεχνική ψυχή σημαίνει αφηρημένη ψυχή. Μην αναρωτιέσαι, είναι απλά ξεχασιάρης.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι ένα πολύ ενοχικό ζώδιο και δε θα σου απαντούσε ποτέ μόνο αν του είχες σκοτώσει τους γονείς. Το πιο πιθανό είναι ότι δουλεύει ακατάπαυστα και αγχώνεται να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v