ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τι γνώμη έχει το κάθε ζώδιο για τη «φιλία με πλεονεκτήματα»

Ωραίο το κόνσεπτ «φίλοι με πλεονεκτήματα» αλλά δεν έχουν όλα τα ζώδια την ικανότητα να το διαχειριστούν χωρίς απώλειες.

Τι γνώμη έχει το κάθε ζώδιο για τη «φιλία με πλεονεκτήματα»

Κριός

Ο Κριός είναι ένα παθιασμένο ζώδιο που δεν έχει όρια. Είναι μέσα σε όλα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα «περάσει καλά» με έναν/μία φίλο-η του. Κι αν η καρδιά του ραγίσει, δεν υπάρχει περίπτωση να το δείξει.

Ταύρος

Ο Ταύρος εκτιμά πολύ περισσότερο τη φιλία από ό,τι το σεξ. Δε θα έμπαινε στη διαδικασία να κάνει σεξ με έναν/μία φίλο-η του για τον οποίο ενδιαφέρεται πολύ. Δε θα θυσίαζε μία φιλία για λίγους οργασμούς.

Δίδυμοι

Δεν είναι ο τύπος ανθρώπου που «νοικοκυρεύεται» εύκολα, οπότε μία φιλία με πλεονεκτήματα γι’ αυτόν είναι ιδανική συμφωνία. Παίρνουν συναίσθημα και σεξ χωρίς να δεσμεύονται.

Καρκίνος

Δε θα μπορούσε να χειριστεί το κόνσεπτ φιλίας ο Καρκίνος. Δεν το ‘χει μέσα του. Θέλει να ζήσει τον αληθινό έρωτα, όχι κάτι τόσο ντεμί. Θέλει σχέση η οποία θα αντέξει στο χρόνο κι όχι κάτι προσωρινό.

Λέων

Δεν είναι καλός ο Λέων στο να μοιράζεται -είναι μεγάλος εγωιστής άλλωστε. Δε θα άντεχε στην ιδέα ότι ο-η φίλος-η με τον οποίο περνάει καλά μπορεί να βγαίνει ή να έχει αντίστοιχη σχέση με άλλο άτομο.

Παρθένος

Είναι εκπληκτικά παραδοσιακός στις απόψεις του. Θέλει μία σχέση σοβαρή, σταθερή, όχι ένα μία περιπετειούλα. Δεν είναι κατά του περιστασιακού σεξ, αλλά θα προτιμούσε να μην το έκανε με έναν φίλο του.

Ζυγός

Αγαπά το φλερτ ο Ζυγός; Φυσικά. Του αρέσει να παίρνει την επιβεβαίωση; Εννοείται. Του αρέσει να τον θαυμάζουν; Όσο τίποτα. Γι’ αυτό και θα έκανε ευχαρίστως αγνό σεξ με έναν φίλο-η του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι σούπερ ζηλιάρικο ζώδιο∙ περισσότερο ζηλιάρης κι από τον Καρκίνο. Επομένως το περιστασιακό σεξ με έναν φίλο του, περισσότερο κακό θα του έκανε, παρά καλό.

Τοξότης

Ο Τοξότης λατρεύει να ζει καινούριες εμπειρίες. Παγωτό με γεύση πράσου; Δωσ’ του και θα το δοκιμάσει. Διακοπές στη Βόρεια Κορέα; «Πότε φεύγουμε;» θα σου απαντήσει. Στο κόνσεπτ φιλία με πλεονεκτήματα θα κολλήσει;

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ο τύπος που βάζει τα πάντα σε κουτάκια στη ζωή του. Άλλο οι φίλοι, άλλο η οικογένεια, άλλο η ερωτική ζωή. Θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα (και να έχει πιει αλκοόλ) για να κάνει σεξ με έναν/μία φίλο-η του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος λατρεύει τις περίπλοκες καταστάσεις∙ ίσως όμως ο φιλικός τομέας να είναι ο μοναδικός τομέας στη ζωή του που δε θέλει μπλεξίματα. Ή θα είναι φίλος με κάποιον ή θα ανταλλάζουν σωματικά υγρά. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο.

Ιχθείς

Αν αυτό το ζώδιο παρασυρθεί και σκεφτεί ότι το κόνσεπτ φίλοι με πλεονεκτήματα μόνο καλά έχει, τότε το πιο πιθανό είναι ότι θα καταλήξει ερωτευμένο. Ή ερωτευμένο ή (στο πιθανότερο σενάριο) πληγωμένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου."

Jim Morrison

  • 1790 - Εκδίδεται στις ΗΠΑ το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για τον εφευρέτη Σάμιουελ Χόπκινς στην παραγωγή ποτάσας.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2