ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς καταστρέφει κάθε ζώδιο τις σχέσεις του

Όλα τα ζώδια έχουν τον τρόπο τους για να καταστρέψουν τη σχέση τους. Το καλό είναι ότι υπάρχει μια ποικιλία -έτσι για να μην βαριόμαστε.

Πώς καταστρέφει κάθε ζώδιο τις σχέσεις του

Κριός

Βάζεις πολύ ψηλά τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο με αποτέλεσμα να αμελείς τη σχέση σου. Και είσαι και απαράδεκτος όταν πρόκειται να μοιραστείς συναισθήματα, σκέψεις ή φόβους.

Ταύρος

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να είναι παρόντες ψυχή τε και σώματι –όχι εσύ πάντως. Το μυαλό σου είναι διαρκώς αλλού γι’ αλλού –ίσως κάποιες φορές εκεί που θα ήθελες να είσαι.

Δίδυμοι

Αδυνατείς να απολογηθείς. Για την ακρίβεια, όταν ζητάς συγγνώμη ίσως και να τα κάνεις λίγο χειρότερα γιατί το γυρνάς πάλι σε εσένα. Είσαι υπερβολικά ισχυρογνώμων για να παραδεχτείς το λάθος σου.

Καρκίνος

Η αλήθεια είναι ότι εσύ Καρκίνε δεν μπορείς να καταστρέψεις τις σχέσεις σου. Ο μόνος τρόπος να τις καταστρέψεις είναι να φοβάσαι να χωρίσεις -που στην ουσία η σχέση ήδη έχει καταστραφεί.

Λέων

Λέοντα, έλα τώρα, ξέρεις πολύ καλά πώς καταστρέφεις τις σχέσεις σου. Δε δίνεις προσοχή σε αυτά που σου λέει ο σύντροφός σου. Αυτός μπορεί να σου μιλάει για ένα ψυχικό του τραύμα και εσύ να ακούς ένα βουητό.

Παρθένος

Καταστρέφεις τις σχέσεις σου γιατί δεν καταλαβαίνεις ότι καμιά φορά πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω. Θέλεις όλα να γίνονται με τον τρόπο σου κι αυτό κουράζει.

Ζυγός

Δεν είσαι σχεδόν καθόλου οργανωτικός. Αυτό έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σου· ξεχνάς αυτά που σου λέει ο σύντροφός σου, εκείνο το κυριακάτικο τραπέζι που σε περιμένουν οι δικοί του κι έχεις χανγκόβερ. Ξέρεις τι εννοούμε.

Σκορπιός

Ενώ έχεις συναισθήματα, δεν είσαι καλός στο να τα εκφράζεις. Δεν μπορείς να βρεις τις σωστές λέξεις και τελικά αποφασίζεις να μην πεις τίποτα. Το ξέρεις ότι αυτό καταστρέφει τη σχέση μαζί σου γιατί ο άλλος νομίζει ότι τον θέλεις μόνο για το σεξ;

Τοξότης

Δεν είσαι καλός σε ό,τι αφορά τη δέσμευση, οποιασδήποτε φύσης δέσμευση. Δέσμευση και Τοξότης απλά δεν πάνε μαζί. Γίνεσαι νευρικός όταν κάποιος πάει να σου ανοιχτεί και βάζεις άμυνες.

Αιγόκερως

Είσαι ευάλωτος, αλλά προτιμάς να μην το δείξεις -αμάν, θα γίνει συναισθηματικός ο Αιγόκερως; Θέλεις πάντα να φαίνεσαι πάντα δυνατός κι άκαμπτος και αυτό δεν είναι πάντα καλό σε μία σχέση.

Υδροχόος

Καταστρέφεις τις σχέσεις σου γιατί δεν εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους. Έτσι, χωρίς κάποιον λόγο. Κι αυτό κουράζει όποιον αποφασίζει να προσπαθήσει να μπει σε σχέση μαζί σου.

Ιχθείς

Δεν έχεις ομαδικό πνεύμα. Καταστρέφεις τη σχέση σου γιατί θα προτιμούσες να τα κάνεις όλα μόνος σου για να σιγουρευτείς ότι θα γίνουν σωστά. Οι άνθρωποι δε θέλουν αφεντικά στις σχέσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v