Τι κάνει απίστευτα χαρούμενο το κάθε ζώδιο;

Τι είναι αυτό που μπορεί να δώσει στο κάθε ζώδιο την μεγαλύτερη χαρά της ζωής του; Θα σου πούμε εμείς, προφανώς.
Τι κάνει απίστευτα χαρούμενο το κάθε ζώδιο;
Κάθε άνθρωπος μπορεί να γίνει χαρούμενος για πολλούς, εντελώς δικούς του λόγους. Υπάρχουν όμως και μερικοί λόγοι που πολύ συγκεκριμένα μπορούν να κάνουν το κάθε ζώδιο θα τρελαθεί από την χαρά του. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι λόγοι; Τι μπορεί να κάνει το κάθε ζώδιο τρισευτυχισμένο;

Θα σου πούμε εμείς, σύντομα και περιεκτικά, για να μην αναρωτιέσαι.

Κριός
Το να κερδίζει. Απλά, λιτά, απέριττα. Οι Κριοί δεν είναι πολύπλοκοι άνθρωποι.

Ταύρος
Οτιδήποτε έχει να κάνει με χλιδή που ικανοποιεί τις αισθήσεις του. Άρα, ένα πολύ ακριβό γεύμα, μια υπέροχη υφή ή ένα τέλειο σεξ. Διαλέχτε.

Δίδυμοι
Εδώ θα σε εκπλήξουμε: Παρά τα όσα πιστεύεις για τους Διδύμους, αυτό που τους κάνει αληθινά ευτυχισμένους είναι να αράζουν σπίτι με πιτζαμούλα και να μιλάνε με τον κολλητό στο τηλέφωνο για ώρες.

Καρκίνος
Η αγάπη τον κάνει χαρούμενο, παιδιά, πόσες φορές θα το πούμε; Και όχι μόνο στα λόγια. Πράξεις θέλει να βλέπει αυτό το ζώδιο, πράξεις!

Λέων
Εδώ δεν θα σε εκπλήξουμε, επειδή παρά το γεγονός ότι ο Λέοντας μπορεί να γίνει ένα πολύ δοτικό ζώδιο, η ειλικρινής του ευτυχία έρχεται από το να είναι το επίκεντρο της προσοχής.

Παρθένος
Οι μικρές, καθημερινές νίκες κάνουν τον Παρθένο πολύ χαρούμενο. Και πάλι καλά, να λέμε, επειδή αυτή είναι μια μορφή ευτυχίας πάνω στην οποία έχει έλεγχο. Το να μην έχει έλεγχο ΔΕΝ κάνει τον Παρθένο ευτυχισμένο.

Ζυγός
Όταν βλέπει τους γύρω του να είναι χαρούμενοι και να γελάνε, ο Ζυγός είναι ευτυχισμένος. Μπόνους πόντοι ευτυχία αν εκείνος τους έκανε να γελάσουν. Έξτρα σούπερ μπόνους πόντοι αν το γέλιο οδηγήσει σε σαγήνη, που με την σειρά της οδηγήσει σε σεξ.

Σκορπιός
Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να κάνεις έναν Σκορπιό εντελώς χαρούμενο: Ξεκίνα να είσαι ο πιο χαζός εαυτός σου μπροστά του. Είναι ένα δείγμα εμπιστοσύνης που τον ξετρελαίνει.

Τοξότης
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και… όχι, εδώ θα φας την μεγαλύτερη έκπληξη. Ναι, προφανώς ο Τοξότης γουστάρει τις εξορμήσεις, αλλά η αληθινή του ευτυχία έχει όνομα. Λέγεται Περίοδος Εκπτώσεων.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι τόσο ζώδιο της γης, που χαίρεται με κάτι τόσο απλό και ασήμαντο, όπως το να ξυπνήσει δέκα λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι του, και να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να χουζουρέψει λίγο ακόμα.

Υδροχόος
Αυθορμητισμός λέγεται το παιχνίδι, και ο Υδροχόος το παίζει στα δάχτυλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι επιδέξιος, σημαίνει ότι θα του πέσει από λεπτό σε λεπτό και θα κλαίει. Αλλά μέχρι τότε θα έχει περάσει υπέροχα.

Ιχθείς
Κάθε φορά που μπορεί να γίνει δημιουργικό, αυτό το ζώδιο βρίσκει από την αρχή το νόημα της ζωής. Και είναι υπέροχο, επειδή – αν μη τι άλλο – είναι ένα ζώδιο φουλ δημιουργικό.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v