Το μεγαλύτερο ψέμα που λέει κάθε ζώδιο

Όλα τα ζώδια λένε ψέματα, αλλά ποιο είναι αυτό που θα τους στοιχειώνει όλη τους την ζωή; Εμείς θα σου αποκαλύψουμε.
Το μεγαλύτερο ψέμα που λέει κάθε ζώδιο
Όλοι λέμε ψέματα, συνέχεια. Μικρά ή μεγάλα, αθώα ή κακά, το ψέμα είναι τόσο μπλεγμένο στην καθημερινότητά μας, που μερικές φορές δεν του δίνουμε καν σημασία. Κι όμως, υπάρχουν κάποια ψέματα που είναι πιο σοβαρά από τα άλλα. Και μερικά από αυτά είναι κάπως περισσότερο συνδεδεμένα με κάποια ζώδια απ’ ό,τι θα περίμενες…

Κριός
Ο Κριός θα πει ψέματα ότι είναι ήρεμος. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν είναι ήρεμος—και ούτε το θέλει. Λατρεύει να είναι στην τσίτα, και αν έχει κάποιο πρόβλημα, θέλει να το λύνει μαλώνοντας (όπως πιστεύει ότι κάνουν όλοι).

Ταύρος
Θα πει ότι δεν ζηλεύει. Ίσως να πείσει την γιαγιά του, που του έλεγε πάντα «ναι» σε όλα.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο είναι φουλ κοινωνικό, γνωρίζει συνεχώς νέους ανθρώπους και δένεται επίσης πολύ εύκολα. Αυτό σημαίνει πολύ κουτσομπολιό. Όσο κι αν σου λέει ότι δεν το κάνει, και ότι δεν κρίνει γενικά τους άλλους ανθρώπους.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος θα πει ότι είναι καλά, και θα θέλει πολύ να το εννοεί, αλλά ζει σε αυτόν τον κόσμο. Δεν πρόκειται ποτέ να είναι αληθινά καλά.

Λέων
Θα σου πει ότι προχωράει—γενικά, με την ζωή του, με την καριέρα του, με τα αισθηματικά του… Αλλά στην πραγματικότητα, λίγα ζώδια έχουν τόση εμμονή με το παρελθόν (και πώς το παρελθόν τούς κάνει να φαίνονται) όσο ο Λέοντας.

Παρθένος
Ο Παρθένος λέει ότι δεν έχει στρες, και μπορεί να σε πείσει κιόλας. Επειδή φαίνεται να τα έχει όλα υπό έλεγχο. Τίποτα δεν έχει, απλώς ξέρει να κρατά την ψυχραιμία του.

Ζυγός
Σίγουρα θα βγείτε για καφέ, ναι. Βεβαίως.

Σκορπιός
Θα σου πει ότι δεν τον νοιάζει—ό,τι κι αν είναι αυτό για το οποίο συζητούσατε. Και εφόσον σου έχει πει αυτό, μπορείς με αρκετή σιγουριά να υποθέτεις πως αυτό το θέμα του έχει γίνει έμμονη ιδέα.

Τοξότης
«Εγώ είμαι Τοξότης, ρε, δεν έχω ανάγκη κανέναν» είναι κάτι που θα τον ακούσεις να λέει αν μεθύσει. Εντάξει, αν δεν πολυπιστεύει στα ζώδια, δεν θα βάλει το ζώδιό του μπροστά. Και πάλι, ψέματα θα είναι.

Αιγόκερως
Το πιο περήφανο ζώδιο όσον αφορά την βοήθεια από άλλους. Δεν θα την δεχτεί ποτέ. Δεν θα την ζητήσει ποτέ. Δεν πρόκειται, φυσικά, ποτέ να παραδεχτεί ότι την έχει ανάγκη. Και η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να δώσουμε είναι να του την παρέχετε χωρίς να σας καταλαβαίνει.

Υδροχόος
Είναι το πιο παράξενο, εξωγήινο ζώδιο, και αυτό σημαίνει πως οι απλές, ανθρώπινες ανασφάλειες είναι τόσο πασέ για την προσωπικότητά του. Σωστά; Σωστά να του λες, για να συνεχίσει να το πιστεύει.

Ιχθείς
Τα ψαράκια χρειάζονται βοήθεια από τους γύρω τους, μερικές φορές και για τα πιο απλά πράγματα. Είναι ευαίσθητες ψυχές, τι να κάνουμε. Έχουν όμως αυτή την κακιά τάση να λένε ότι μπορούν να στηρίζονται μονάχα στον εαυτό τους…
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v