ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πόσο πιθανό είναι να κάνει το κάθε ζώδιο την πρώτη κίνηση;

Δεν είναι όλοι Κριοί να διεκδικούν αυτό που θέλουν χωρίς δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν κάνουν και την πρώτη κίνηση.

Πόσο πιθανό είναι να κάνει το κάθε ζώδιο την πρώτη κίνηση;

Κριός

Ο Κριός δε διστάζει ποτέ να κάνει την πρώτη κίνηση. Δεν τον νοιάζει να φάει χυλόπιτα, τον νοιάζει να προσπαθήσει. Είναι παρορμητικός και όλος αυτός ο αυθορμητισμός του δεν τον αφήνει να καταπιέζει τα συναισθήματά του.

Ταύρος

Θα την κάνει την πρώτη κίνηση ο Ταύρος, αρκεί να ξέρει ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Πρέπει να είναι απολύτως βέβαιος ότι αυτός που θέλει δεν θα τον απορρίψει. Δεν αντέχει την απόρριψη ο Ταύρος.

Δίδυμοι

Αν πρέπει, αν είναι εντελώς απαραίτητο, θα την κάνει την πρώτη κίνηση. Δηλαδή αν ο-η άλλος-η είναι υπερβολικά ντροπαλός-ή. Ωστόσο, θα περιμένει μήπως και είναι τυχερός και δε χρειαστεί να ανοίξει τα χαρτιά του.

Καρκίνος

Δεν κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση. Θα τριφτεί σαν γατί σε αυτόν που του αρέσει, θα κάνει τα γλυκά μάτια, αλλά δε θα κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση. Απλώς, θα δώσει το πάτημα στον άλλο να τον προσεγγίσει ερωτικά.

Λέων

Ο Λέων δε φοβάται την απόρριψη. Είναι ή δεν είναι θαρραλέος άλλωστε; Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να πάει στο άτομο που του αρέσει και να συστηθεί. Παρ’ όλα αυτά, δε θα ζητήσει αριθμό. Περιμένει από τον άλλο να το κάνει.

Παρθένος

Αν οι συγκυρίες είναι οι σωστές και οι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί, θα κάνει την πρώτη κίνηση. Δεν έχει τακτική, ούτε προσχεδιάζει κάτι. Αν νιώσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να «χωθεί», θα «χωθεί».

Ζυγός

Δε δυσκολεύεται ποτέ να κάνει την πρώτη κίνηση, γιατί φοβάται ότι θα τον προλάβει κάποιος άλλος και μετά θα κλαίει. Θέλει τουλάχιστον το άτομο που του αρέσει να έχει γνώση του τι συμβαίνει στο μυαλό του Ζυγού.

Σκορπιός

Για τον Σκορπιό είναι εύκολο να φλερτάρει. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να κάνει την πρώτη κίνηση όταν κάποιος του αρέσει πραγματικά πολύ. Όσο περισσότερο του αρέσει κάποιος, τόση λιγότερη αυτοπεποίθηση έχει.

Τοξότης

Για τον Τοξότη δεν υπάρχει λόγος να περιμένει. Γιατί άλλωστε; Σκέφτεται ότι δεν έχει να χάσει τίποτα, παρά μόνο να κερδίσει. Το κάνει βέβαια εκ του ασφαλούς. Ξέρει ότι το ύφος του σαγηνεύει τα πλήθη.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, σε αντίθεση με τον Σκορπιό, όταν ενδιαφέρεται για κάποιον θέλει να το δείξει. Κι όταν λέμε να το δείξει, εννοούμε να τον διεκδικήσει και να κάνει την πρώτη κίνηση. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ανταγωνιστικό Αιγόκερω.

Υδροχόος

Αρνείται πεισματικά ο Υδροχόος να κάνει την πρώτη κίνηση. Τι τον πέρασες; Αλλά, πριν θεωρήσεις ότι είναι δειλός, να σου πούμε ότι θα πετάξει πολλές σπόντες για να σε κάνει να καταλάβεις ότι θέλει να κάνεις την πρώτη κίνηση.

Ιχθείς

Το αμήχανο ψάρι, δε θα κάνει την πρώτη κίνηση διότι νομίζει πως ήδη την έχει κάνει. Νομίζει πως τα ντροπαλά βλέμματα που έχει ρίξει και οι δύο φορές που έχει χαμογελάσει είναι ο ορισμός της πρώτης κίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ένας ωκεανός χωρίς άγνωστα τέρατα θα ήταν ύπνος δίχως όνειρα."

Τζων Στάινμπεκ

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2