Πώς χωρίζει το κάθε ζώδιο

Κάθε ζώδιο έχει τον δικό του μοναδικό τρόπο να χωρίζει. Ιδού οι τρόποι που προτιμά το κάθε ζώδιο να λήγει τις σχέσεις του.
Πώς χωρίζει το κάθε ζώδιο
Κριός

Ο Κριός χωρίζει κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού. Γενικά είναι αυθόρμητος. Ακόμα κι αν απλά του πέρασε η ιδέα να τελειώσει τη σχέση, θα το κάνει χωρίς να το σκεφτεί. Μην εκπλαγείς αν σε χωρίσει πάνω σε τσακωμό, αφήνοντάς σε στα κρύα του λουτρού.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει φύγει καιρό από τη σχέση. Τα υπεραναλύει όλα μέσα στο μυαλό του. Πιθανότατα, σε έχει ήδη χωρίσει, απλά δεν το ξέρεις ούτε εσύ, ούτε εκείνος ακόμα. Απλά κάποια στιγμή, και αφού τον βλέπεις για κάμποσο καιρό ήρεμο, θα ξεσπάσει και θα χωρίσει.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος θα σου πει ότι θέλει να χωρίσετε, αλλά μέχρι να βραδιάσει θα έχει καταλήξει στο κρεβάτι σου. Δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση∙ δεν ξέρει τι θέλει κι αυτό σημαίνει ότι η σχέση σας δεν θα χαρακτηρίζεται από σταθερότητα. Τελικά θα φύγεις από μόνος-η.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα χωρίσει αφού δει ψυχοθεραπευτή. Δεν μπορεί να χωρίσει εύκολα. Είναι εκνευριστικά πιστός και αφοσιωμένος και θα προσπαθήσει να με νύχια και με δόντια να κρατήσει τη σχέση. Αφού δοκιμάσει τα πάντα θα προσπαθήσει να σου πει να χωρίσετε.

Λέων

Ο Λέων χωρίζει σε δημόσιο χώρο. Του αρέσει το δράμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σε χωρίσει σε ένα μπαρ, τότε αυτό θα κάνει. Υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα να σε χωρίσει μέσω μηνύματος. Ελπίζουμε ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί.

Παρθένος

Ο Παρθένος θα γράψει μία λίστα με τα υπέρ και τα κατά της σχέσης. Σου ακούγεται υπερβολικό; Κι όμως έτσι είναι ο Παρθένος. Δε θα σου δείξει τη λίστα, αλλά θα την έχει ήδη φτιάξει και θα το καταλάβεις όταν τον ακούσεις να μιλάει.

Ζυγός

Ο Ζυγός θα απομακρυνθεί. Είναι πολύ χεσ… δειλός για να σε χωρίσει ο ίδιος, επομένως θα ωθήσει εσένα στο να πάρεις την απόφαση. Εσύ, βέβαια, θα το καταλάβεις αφού τελικά χωρίσετε.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα το «χτίσει». Θα σκέφτεται καιρό ότι θέλει να χωρίσετε, αλλά θα μείνει πιστός μέχρι το τέλος. Ωστόσο, θα περιμένει κάτι να συμβεί για να βρει την αφορμή. Και κάτι θα βρει. Κάτι θα θεωρήσει αρκετά μεγάλη προδοσία ώστε να σου πει να χωρίσετε. Όπως το να δεις τη σειρά που βλέπετε μαζί, μόνος-η σου.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το κακό παιδί της υπόθεσης. Θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι εσύ είσαι αυτός που φταίει για όλα τα δεινά της σχέσης. Οπότε εσύ μην ξαφνιαστείς αν τελικά σου γυρίσει μπούμερανγκ ο τσακωμός. Αφού σε χωρίσει, θα δοκιμάσει να σε ξανακερδίσει. Ναι, αυτός είναι.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο πιστά ζώδια. Θα παλέψει για τη σχέση μέχρι τέλους∙ ίσως επειδή λόγω δουλειάς δυσκολεύεται να γνωρίσει κόσμο. Είναι σχετικά απίθανο να σε χωρίσει, εκτός κι αν το τραβάτε χρόνια από τα μαλλιά ή αν του έκανες κάτι χοντρό, επομένως, αν έχεις σκοπό να τον χωρίσεις, βάλε τα δυνατά σου να αντισταθείς στη γοητεία του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος προσπαθεί να το εκλογικεύσει. Θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν σε αγαπούσε γενικά, αφού την ώρα του χωρισμού θα είναι αρκετά απόμακρος. Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή προστατεύει τον εαυτό του∙ θέλει να βάλει μπροστά τη λογική αντί για το συναίσθημα επειδή αλλιώς θα πέσει στα πατώματα.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς θα φύγει σταδιακά από τη σχέση. Το προτιμά αυτό, από το να τελειώσει μία σχέση απότομα και ξαφνικά. Θα καταλάβεις ότι ο Ιχθύς θέλει να σε χωρίσει όταν αρχίσει να βρίσκεται ακόμα περισσότερο στον κόσμου του και πλέον δεν του παίρνεις κουβέντα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v