Πώς θα καταλάβεις ότι σε ερωτεύεται το κάθε ζώδιο

Ο έρωτας είναι δύσκολο πράγμα. Είναι δύσκολο και να τον εκφράσεις και να τον καταλάβεις. Εδώ θα δούμε πώς τον εκφράζει το κάθε ζώδιο.
Πώς θα καταλάβεις ότι σε ερωτεύεται το κάθε ζώδιο
Κριός

Θέλει να γίνει ο καλύτερος φίλος σου. Ενθουσιάζεται και είναι γεμάτος ενέργεια όταν είσαι κοντά του. Κάνει πολλές ερωτήσεις. Θέλει να σε αγγίζει συνέχεια και δε φοβάται να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο Κριός θέλει να σε φροντίσει αλλά είναι και εραστής. Κι αν σε ερωτευτεί η προσοχή του είναι στραμμένη πάνω σου.

Ταύρος

Στην αρχή θα κρύψει τα συναισθήματά του, αλλά όσο πιο πολύ τα πνίγει μέσα του, τόσο πιο έντονα γίνονται. Πριν σε εμπιστευτεί θα σε τεστάρει. Στο ενδιάμεσο θα προσπαθήσει να σε ενθουσιάσει με ό,τι πολυτέλεια μπορεί να σου προσφέρει. Θα προσπαθήσει να σε ενθουσιάσει πριν εκφράσει τα συναισθήματά του.

Δίδυμοι

Θα σου πιάσει την κουβέντα και δε θα σταματάει. Θα προσκολληθεί πάνω σου γρήγορα -ακόμα κι αν δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα μέσα του τα συναισθήματά του. Ο Δίδυμος είναι ευχάριστος άνθρωπος και όταν ερωτεύεται, ερωτεύεται βαθιά και δεν θα κρατήσει το συναίσθημα μέσα του. Θα σ’ τα πει όλα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος όταν ερωτεύεται, ενδιαφέρεται. Ο Καρκίνος αισθάνεται τα πάντα έντονα και έχει την τάση να εξετάζει τον άλλο εξονυχιστικά πριν αποφασίσει πώς αισθάνεται. Όταν ο Καρκίνος ενδιαφέρεται για εσένα, θέλει να γίνει ο καλύτερος σου φίλος, εραστής, θαυμαστής σου.

Λέων

Είναι λίγο κτητικός. Είναι εγωιστής και εγωκεντρικός, αλλά όταν ο Λέων αρχίζει να ενδιαφέρεται για κάποιον, είναι φυσικό για εκείνον να τον φανταστεί σαν τον έρωτα της ζωής του. Όταν ο Λέων ερωτεύεται το εκφράζει με πολύ γλυκό και κατανοητό τρόπο, αλλά ψάχνει και κάποιον που θα μοιραστεί την υπόλοιπη ζωή μαζί του.

Παρθένος

Ο Παρθένος όταν ερωτεύεται το παίζει άνετος, αλλά μέσα του δεν είναι καλά. Είναι δύσκολο να τον διαβάσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα συναισθήματά του για εσένα δεν είναι έντονα. Δύσκολα θα καταλάβεις πώς νιώθει γιατί υποκρίνεται ότι δε συμβαίνει τίποτα. Αν σε μπερδεύει, απλά ρώτα τον.

Ζυγός

Καταστρέφει το πρόγραμμά του για εσένα. Ο Ζυγός αγαπά τον εαυτό του, τη ζωή του, θέλει να είναι παραγωγικός και να υπάρχει γαλήνη στη ζωή του. Αν λοιπόν ρισκάρει την ισορροπία αυτή, σημαίνει ότι την έχει «πατήσει» μαζί σου. Μετά θα σου δείξει τον έρωτά του με τον λιγότερο ώριμο τρόπο: θα τσακωθεί μαζί σου -ο Ζυγός δεν μαλώνει με κάποιον αν δεν ενδιαφέρεται.

Σκορπιός

Μπορεί ο Σκορπιός να ορκίζεται ότι δε θέλει σχέση, κι ότι αυτήν την εποχή είναι για κάτι χαλαρό, όταν αρχίζει να ερωτεύεται γίνεται πιστός και αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν να είναι σε σχέση. Θα σου κάνει πολλές ερωτήσεις, θα παρακολουθήσει τα προφίλ σου στα σόσιαλ∙ θα προσπαθήσει να μάθει τα πάντα για εσένα.

Τοξότης

Θέλει να κάνει πράγματα μαζί σου. Ο Τοξότης όταν είναι ερωτευμένος, θέλει να ζήσει εμπειρίες με τον άνθρωπο που θέλει. Βλέπει τον έρωτα σαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να φέρουν περισσότερη χαρά στη ζωή του. Όσες περισσότερες εμπειρίες θέλει να ζήσει μαζί σου, τόσο πιο ερωτευμένος είναι.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως ήδη έχει φτιάξει το πλάνο για την επόμενη εικοσαετία. Στον Αιγόκερω αρέσει να αφιερώνεται σε κάτι, αλλά του αρέσει και η σιγουριά -αν δεν του προσφέρεις σιγουριά, εξαφανίζεται. Παίρνει τη ζωή του στα σοβαρά και νιώθει ευτυχία όταν του δίνεις την εντύπωση ότι μαζί μπορείτε να έχετε μία υγιή σχέση.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν κοιτάει τον εαυτό του όταν είναι ερωτευμένος. Χάνει λιγάκι τον εαυτό του όταν ερωτεύεται -γι’ αυτό το αποφεύγει. Ο Υδροχόος είναι ένας από τους καλύτερους εραστές: θα σου δώσει ό,τι έχει και θα προσπαθήσει να εδραιώσει μία παραμυθένια σχέση.

Ιχθείς

Θα μοιραστεί μαζί σου τα όνειρά του και θα αφοσιωθεί σχεδόν αμέσως σε εσένα. Θα ακούει μουσική που θα έχει συνδυάσει μαζί σου, θα σου στείλει άρθρα ή βίντεο που τον εμπνέουν και αν είναι πολύ ρομαντικός Ιχθύς, μπορεί να σου γράψει και ολόκληρο γράμμα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v