ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο σε μία κρίση

Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μία κρίση, και το κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά.

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο σε μία κρίση

Κριός

Θα περίμενες ότι ο Κριός θα άρπαζε τον ταύρο από τα κέρατα και θα έκανε ό,τι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει την κατάσταση; Γελάστηκες. Πέφτουν οι ασφάλειες, μένει σιωπηλός, στεγνώνει το στόμα του από το άγχος και γίνεται ένας άλλος. Ούτε αστεία δεν κάνει.

Ταύρος

Ούτε ο Ταύρος θα έλεγε κανείς ότι το παίρνει ψύχραιμα. Κι αυτός ρίχνει ασφάλειες, με έναν διαφορετικό τρόπο, παρ’ όλα αυτά. Ο αγαπημένος του φίλος γίνεται το κρεβάτι, του αφιερώνει τουλάχιστον 12 λεπτά τη μέρα. Είναι δύσκολο γι’ αυτόν ακόμα και να μεταφερθεί στον καναπέ.

Δίδυμοι

Πίστευες ότι ο Δίδυμος θα έπαιρνε τηλέφωνο όλους τους γνωστούς του για να βρουν όλοι μαζί λύση; Γελάστηκες κι εδώ. Το μόνο που θα κάνει ο Δίδυμος είναι να πάει στη γωνίτσα του και να κλάψει μέχρι να κουραστεί. Θα είναι ευσυγκίνητος για κάμποσο καιρό.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος απλά καταρρέει. Δεν θα βάλει τα κλάμματα όπως ο Δίδυμος, αλλά θα χάσει κάθε όρεξη για ζωή. Θα σταματήσει να κοινωνικοποιείτε, θα σταματήσει να μοιράζεται τους προβληματισμούς του, θα σταματήσει γενικά.

Λέων

Παραληρεί ακατάπαυστα. Ο Λέων θέλει τα φώτα πάνω του κι αυτό δεν θα άλλαζε επειδή έχει προκύψει μία κρίση. Θα γκρινιάζει για οτιδήποτε συμβαίνει και το κυριότερο; Με κάθε αφορμή θα τονίζει πόσο δυστυχισμένος είναι.

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει απλά να σταματήσει να σκέφτεται την κατάσταση. Θέλει λίγο να ξεχαστεί, να αποσπάσει την προσοχή του από τις κακές σκέψεις. Οπότε τι κάνει; Μαγειρεύει και εξασκεί το αγαπημένο του χόμπι: να καθαρίζει το σπίτι.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει να ξεχνιέται όσο περισσότερο μπορεί. Και το αγαπημένο του Ζυγού είναι να περιβάλλεται από ανθρώπους που αγαπά, είναι οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν να ξεχαστεί πραγματικά.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι αρκετά ευερέθιστος. Ο θυμός του τον κατακλύζει σε αυτές τις περιπτώσεις. Το παραμικρό μπορεί να τον κάνει να βγει εκτός εαυτού. Γενικά θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση στις κρίσεις.

Τοξότης

Ενώ ο Τοξότης θέτει στόχους τους πετυχαίνει και γουστάρει, όταν έρχεται μία κρίση, δεν μπορεί να τη διαχειριστεί. Ούτε τη διάθεσή του μπορεί. Τα παρατάει όλα και το ρίχνει στις μπίρες.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως γενικά είναι συνέχεια πάνω από το κινητό του. Όταν όμως έρχεται μία κρίση, απομονώνεται. Δεν απαντάει σε μηνύματα, ούτε σε κλήσεις, πράγμα πολύ παράξενο για τον Αιγόκερω.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος τι περίμενες ότι θα κάνει; Ότι θα είναι μεσ’ την τρελή χαρά; Χα – χα. Γίνεται ο πιο απαισιόδοξος τύπος που έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου, εστιάζει μόνο στα άσχημα, κι εκτός από το υπάρχον πρόβλημα, βρίσκει κι άλλα προβλήματα. «Άνθρωποι… Η χειρότερη φάρα…», λέει.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς αντιδρά σαν έγκυος. Γίνεται ευσυγκίνητος και τον πιάνουν τα ζουμιά με οτιδήποτε γλυκούλι βρεθεί στο διάβα του. Κάθεται στο κινητό και βλέπει κουτάβια, γατάκια, γουρουνάκια, κάθε λογής ζωντανό, και κλαίει με το πόσο γλυκούλια είναι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η ζωή είναι κωμωδία γι’ αυτούς που σκέφτονται και τραγωδία γι’ αυτούς που αισθάνονται."

Horace Walpole

  • -1825: Δημοσιεύεται για πρώτη φορά στη «Γενική Εφημερίδα της Ελλάδος» κριτική του ποιήματος του Διονυσίου Σολωμού «Ύμνος εις την Ελευθερία», από τον Σπυρίδωνα Τρικούπη.

    -1879: Ο Τόμας Έντισον δοκιμάζει με επιτυχία τον πρώτο ηλεκτρικό λαμπτήρα πυράκτωσης, ο οποίος λειτουργεί 13½ ώρες προτού σβήσει.

    -1918:Πραγματοποιείται το πρώτο εργατικό συνέδριο στην Ελλάδα, στο φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου στην Αθήνα. Η πρώτη Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ απαρτίζεται από τους Α. Μπεναρόγια, Ε. Ευαγγέλου, Ηλ. Δελαζάνο, Ε. Μαχαίρα.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2