ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Γιατί είναι δυστυχισμένο το κάθε ζώδιο;

Είναι δύσκολο να βρεις το μονοπάτι προς την ευτυχία. Μπορείς όμως να αποφύγεις εκείνα τα μονοπάτια  που σε δυστυχούν.

Γιατί είναι δυστυχισμένο το κάθε ζώδιο;

Κριός

Δυστυχείς γιατί συμβιβάζεσαι με μια ζωή που δεν θέλεις. Κάνεις απλώς αυτό που πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις, και δυστυχώς αυτό το κάτι δεν φέρνει την ευτυχία. Σταμάτα να συμβιβάζεσαι με αυτά που σου δίνει η ζωή και κυνήγησε αυτό το κάτι παραπάνω.

Ταύρος

Είσαι δυστυχισμένος γιατί αφήνεις αυτά που δεν μπορείς να ελέγξεις να μπαίνουν εμπόδιο στους στόχους σου. Δούλεψε λίγο με τον έλεγχο των σκέψεων ου κι πίστεψε ότι μπορείς να κάνεις πολλά. Η ευτυχία θα ακολουθήσει εφόσον επικεντρώνεσαι στα καλά που έχεις στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Δυστυχείς γιατί επικεντρώνεσαι στο τί πιστεύουν οι άλλοι για εσένα και ξεχνάς να σκεφτείς τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι για το τι πιστεύουν οι άλλοι για εσένα, γιατί πίστεψέ μας, και οι ίδιοι αναρωτιούνται τι λένε για αυτούς.

Καρκίνος

Είσαι δυστυχισμένος γιατί δεσμεύεσαι να κάνεις τους άλλους ευτυχισμένους και να λύσεις τα προβλήματά τους, ενώ την ίδια στιγμή αμελείς τα δικά σου. Είναι υπέροχο να βοηθάς τους άλλους, αλλά ήρθε η ώρα να αφήσεις τους άλλους να πατήσουν στα πόδια τους και εσύ στα δικά σου.

Λέων

Είσαι δυστυχισμένος επειδή δεν μπορείς να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου. Δεν μπορείς να δεχτείς ότι οι άνθρωποι προχωράνε -ναι, ακόμα και χωρίς εσένα. Είναι δύσκολο να αποδεχτείς κάτι τέτοιο, δε διαφωνούμε, αλλά πρέπει να το κάνεις αν θέλεις να ευτυχίσεις.

Παρθένος

Δεν ευτυχείς γιατί κρατάς μέσα σου όλα σου τα συναισθήματα. Είναι οκέι να παραδεχτείς ότι η ζωή σου δεν είναι τέλεια και καλό είναι να μιλάς για τα προβλήματά σου. Βάζεις μεγάλο βάρος στους ώμους σου με το να μη μοιράζεσαι τίποτα.

Ζυγός

Είσαι δυστυχισμένος επειδή ζητάς την αποδοχή από ανθρώπους που δεν ενδιαφέρονται. Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου την ιδέα ότι πρέπει να αρέσεις σε όλους. Σε όποιον αρέσεις. Και, πίστεψέ μας, δεν θα καταφέρεις ποτέ να κάνεις όλους τους ανθρώπους να σε συμπαθήσουν.

Σκορπιός

Δεν καταφέρνεις να νιώσεις ευτυχία επειδή ανησυχείς συνέχεια για το «τι θα πει ο κόσμος». Όλοι έχουμε ανασφάλειες και ατέλειες∙ αυτά είναι που μας κάνουν ανθρώπους. Να είσαι αληθινός και ειλικρινείς. Αυτό θα φέρει τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σου.

Τοξότης

Είσαι δυστυχισμένος επειδή ζεις σε ένα ψέμα. Προσπαθείς να γίνεις κάποιος που δεν είσαι για να κάνεις την οικογένεια ή τους φίλους σου ευτυχισμένους. Έχεις πείσει τον εαυτό σου να πιστέψει ότι αυτή τη ζωή σου ανέθεσε η μοίρα σου, αλλά ξέρεις ότι δεν είναι έτσι. Κάνει αυτό που ευχαριστεί εσένα.

Αιγόκερως

Ξέρεις γιατί δε νιώθεις ευτυχισμένος; Επειδή έχεις όλες αυτές τις ιδέες να περνάνε ασταμάτητα από το μυαλό σου χωρίς να τις αξιοποιείς κάπως. Είναι δύσκολο να ξεκινήσεις κάτι από το μηδέν, αλλά σκέψου ότι α. πρέπει να περάσεις από αυτό το στάδιο και β. όλοι έτσι ξεκίνησαν.

Υδροχόος

Είσαι δυστυχισμένος γιατί δεν θέλεις να δίνεις αναφορά σε κανέναν, κι όμως εσύ το κάνεις. Κάνεις διαρκώς πράγματα που δεν σε γεμίζουν. Αγαπάς την ελευθερία σου, και γι’ αυτό πρέπει να προσαρμόσεις τη ζωή σου ανάλογα πριν να είναι πολύ αργά.

Ιχθείς

Είσαι δυστυχισμένος επειδή θέλεις πάντα περισσότερα. Ξεχνάς αυτά που έχεις και ψάχνεις διαρκώς να βρεις αυτά που δεν έχεις. Πώς το κάνεις αυτό στον εαυτό σου; Πρέπει να μάθεις να εκτιμάς ό,τι σου έχει δοθεί ή έχεις αποκτήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Όλοι χρωστάμε κάπου ένα σ’ αγαπώ και μια συγνώμη."

Μενέλαος Λουντέμης

  • 1998 - Διατίθενται στο εμπόριο τα Windows 98 της Microsoft.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2