Γιατί είναι απαίσιος χαρακτήρας το κάθε ζώδιο

Δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο ζώδιο. Υπάρχουν καλά, κακά και άσχημα χαρακτηριστικά.
Γιατί είναι απαίσιος χαρακτήρας το κάθε ζώδιο
Κριός

Είσαι αναίσθητος και δύστροπος. Τη μία στιγμή όλα σου φαίνονται τέλεια και την άλλη στιγμή μιζεριάζεις και δεν σου παίρνει κανείς κουβέντα για το υπόλοιπο της ημέρας. Πρέπει να μάθεις γρήγορα πώς να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου. Κάν’ το για το καλό των γύρω σου.

Ταύρος

Νομίζεις ότι ο κόσμος είναι φτιαγμένος για εσένα. Είσαι ανυπόφορος, ειδικά για κάποιον που είναι σε σχέση μαζί σου, είτε φιλική είτε ερωτική. Εξαρχής κρίνεις τους ανθρώπους αρνητικά. Παρανοείς και φοβάσαι ότι θα προσπαθήσουν να σου στερήσουν την ανεξαρτησία σου, ενώ το μόνο που θέλουν είναι το καλό σου.

Δίδυμοι

Πρέπει να αποφασίσεις επιτέλους ποιος είσαι. Είσαι ο Δίδυμος ο αναποφάσιστος ή ο Δίδυμος που του αρέσει να πειραματίζεται; Είναι δύσκολο να σε πάρουν στα σοβαρά όταν αλλάζεις προσωπικότητα διαρκώς και συγκεντρώνεσαι όσο ένα νήπιο.

Καρκίνος

Είσαι πολύ κλαψιάρης και αυτό κάνει τους γύρω σου να νιώθουν άβολα. Γίνεσαι παιδάκι όταν σε πληγώνουν ή εάν απλώς κάτι δεν πάρει την τροπή που είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου. Κι αν είσαι τόσο ευαίσθητος και έχεις ενσυναίσθηση ίσως, λέμε τώρα, είναι προτιμότερο να λες τι νιώθεις αντί να περιμένεις να από τους άλλους να μαντέψουν.

Λέων

Χωρίς πλάκα τώρα, γιατί είσαι τόσο διψασμένος για προσοχή; Μήπως δε σε αγκάλιαζε συχνά η μαμά σου; Είναι αγχωτικό για κάποιον να σε κάνει παρέα, επειδή νιώθει ότι πρέπει να παρατηρεί την παραμικρή αλλαγή πάνω σου και να σε επιβεβαιώνει διαρκώς. Πρέπει να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου.

Παρθένος

Εσύ είσαι ο κλασικός hater του διαδικτύου. Κυκλοφορεί για παράδειγμα μία άποψη της οποίας κάποιοι είναι υπέρ και κάποιοι είναι κατά. Εσύ είσαι αυτός που θα κράξει και τις δύο απόψεις και θα πεις «υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα». Σταμάτα το, δε θα σε κάνει κανείς παρέα.

Ζυγός

Για κάποιον λόγο έχεις σχηματίσει την πεποίθηση ότι είσαι το πιο ισορροπημένο και λογικό ζώδιο. Είναι δύσκολο για κάποιον να έχει την οποιαδήποτε σχέση μαζί σου, καθώς το μόνο που σε νοιάζει είναι οι λογική και όχι τα συναισθήματα των ανθρώπων.

Σκορπιός

Έχεις τεράστιο εγωισμό -μην ακούς αυτά που λένε για τους λέοντες. Όποιος αποφάσισε να έρθει στη ζωή σου για να μείνει, ξέρει ότι θα πρέπει να επιστρατεύσει όλη του την υπομονή. Δυστυχώς, για εσένα, αυτή η υπομονή κάποτε τελειώνει.

Τοξότης

Τοξότη είσαι ένας μικρός νάρκισσος. Ξέρεις ότι φυσάς κι ότι ο κόσμος θαυμάζει το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα σου, αλλά πρέπει παρομοίως να ξέρεις ότι αν θέλεις να είσαι κουλ δεν θα πρέπει να αποζητάς γι’ αυτό την επιβεβαίωση. Ώρες-ώρες κουράζεις όσο κι ο Λέων.

Αιγόκερως

Συγγνώμη ρε Αιγόκερε που θα σου το πούμε αυτό, αλλά είσαι βαρετός. Νομίζεις ότι αυτά που ενδιαφέρουν εσένα είναι αυτά που (πρέπει να) ενδιαφέρουν κι όλους τους υπόλοιπους. Και δε σταματάς εκεί. Αν τολμήσει κάποιος να σου πει ότι δεν βρίσκει ενδιαφέρον αυτό που του δείχνεις, νευριάζεις κιόλας.

Υδροχόος

Έχεις τα προβλήματά σου κι εσύ. Το πιο έντονο σου πρόβλημα είναι ότι η ανάγκη σου να διαφέρεις από τους υπόλοιπους μπορεί να σε βάλει σε περίεργες σκέψεις. Να προσπαθήσεις να μπεις στο μυαλό ενός κατά συρροήν δολοφόνου και στο τέλος να ταυτιστείς κιόλας μαζί του. Τρομακτικό.

Ιχθείς

Μα πραγματικά, γιατί είσαι τόσο αβοήθητο; Ώρες-ώρες νευριάζεις τον κόσμο με το πόσο κακομοίρης μπορείς να γίνεις. Έχεις κάποια ξεσπάσματα δυναμισμού, τα οποία αντί να φτιάξουν την κατάσταση σε κάνουν να φαίνεσαι τρελός.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v