Πώς καταστρέφει κάθε ζώδιο τη σχέση του;

Όλοι είμαστε επιρρεπείς στο να καταστρέφουμε στις σχέσεις τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει ποικιλία -έτσι για να μην βαριόμαστε.
Πώς καταστρέφει κάθε ζώδιο τη σχέση του;
Όλοι μας κάνουμε λάθη στη σχέση μας και τις σκοτώνουμε λίγο-λίγο. Το θέμα είναι να αναγνωρίζουμε τι κάνουμε στραβά και να βελτιωνόμαστε κάθε φορά όλο και περισσότερο.

Κριός

Κριέ, δεν θα ακουστεί ωραίο, αλλά δεν ξέρεις να μοιράζεσαι. Δίνεις υπερβολικά μεγάλη αξία στον προσωπικό σου χώρο και χρόνο με αποτέλεσμα να αδιαφορείς για τη σχέση σου.

Ταύρος

Ταύρε είσαι λίγο κόσμο σου, είναι γνωστό αυτό και αυτό σε κάνει σχετικά ανίκανο στο να είσαι παρών 100% όταν ο σύντροφός σου θέλει να σου μιλήσει. Το μυαλό σου είναι αλλού και μερικές φορές δεν το αναγνωρίζεις κιόλας.

Δίδυμοι

Δίδυμε στις σχέσεις σου είσαι αρκετά εγωιστής. Κάνεις λάθος και μετά δεν απολογείσαι. Από τη φύση σου, εκτός από εγωιστής, είσαι και υπερβολικά ισχυρογνώμων με αποτέλεσμα να μην παραδέχεσαι το λάθος σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, ενώ είσαι γλυκούλης και αγγελάκι του έρωτα, το ατού σου δεν είναι με τίποτα η επικοινωνία. Δεν είναι ότι δεν ξέρεις να συζητάς, αλλά ότι πνίγεις αυτά που σε ενοχλούν και δεν τα μοιράζεσαι.

Λέων

Λέοντα, υποθέτουμε ότι φαντάζεσαι πώς καταστρέφεις τη σχέση σου. Δε δίνεις τη δέουσα προσοχή όταν σου μιλάει ο σύντροφός σου. Πολλές φορές ίσως και να σκέφτεσαι ότι θα προτιμούσες να μιλάς εσύ αντί για εκείνον.

Παρθένος

Παρθένε, είσαι αμετακίνητος από τη θέση σου, μουλάρι θα έλεγε κανείς. Ορισμένες φορές δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ενίοτε πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω. Θέλεις όλα να γίνονται όπως τα έχεις σκεφτεί.

Ζυγός

Ζυγέ, δεν είσαι και πολύ οργανωτικός -λογικά το ξέρεις ήδη. Αυτό, φυσικά, έχει επιπτώσεις στις σχέσεις σου· δεν καταφέρνεις να φτιάξεις το πρόγραμμά σου, με αποτέλεσμα να μην έχεις χρόνο να αφιερώσεις στον σύντροφό σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ενώ έχεις συναισθήματα, και μάλιστα πολλά και έντονα, δεν είσαι καλός στο να τα εκφράζεις. Δεν καταφέρνεις να βρεις τις σωστές λέξεις για να περιγράψεις τα συναισθήματά σου και τελικά αποφασίζεις να μην πεις τίποτα.

Τοξότης

Τοξότη, δεν τα πας καλά με τις κοινωνικές επιταγές που αφορούν τη δέσμευση. Την έχεις κάπως διαφορετικά στο μυαλό σου. Θέλεις να επικοινωνείς με τον σύντροφό σου αλλά με έναν δικό σου πιο αφαιρετικό τρόπο.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είσαι και εσύ ευαίσθητος, και πληγώνεσαι∙ δεν είσαι ρομπότ. Αλλά εσύ προτιμάς να μην το δείξεις. Προτιμάς να φαίνεσαι δυνατός κι αυτό δεν βοηθά καθόλου την επικοινωνία.

Υδροχόος

Υδροχόοε, αργείς πολύ να εμπιστευτείς τους ανθρώπους. Και οι ερωτικές σου σχέσεις δεν αποτελούν εξαίρεση. Αργείς πολύ να ανοιχτείς και καμιά φορά αργείς τόσο που πλέον είναι αργά.

Ιχθείς

Ιχθύ, δεν έχεις καθόλου ομαδικό πνεύμα. Λογικό άλλωστε, θα ήσουν η φάλτσα νότα της ομάδας. Προτιμάς να τα κάνεις όλα μόνος σου για να σιγουρευτείς ότι θα γίνουν «σωστά». Και δεν είναι θεμιτό να νομίζει ο σύντροφός σου ότι δεν είστε ομάδα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v