Τα ζώδια που γίνονται ινφλουένσερ

Αν αναρωτιέσαι πώς κάποιοι άνθρωποι γίνονται τόσο πετυχημένοι ινφλουένσερ, το ζώδιό τους έχει μία απάντηση να σου δώσει.
Τα ζώδια που γίνονται ινφλουένσερ
Για να γίνεις ινφλουένσερ πρέπει να έχεις το ταλέντο να ασκείς επιρροή στα πλήθη. Καλώς ή κακώς, δεν γεννήθηκαν όλοι έτσι. Χρειάζεται να έχεις θάρρος, πυγμή, πάθος, πρωτοτυπία. Κάποιοι για να τα αποκτήσουν αυτά πρέπει να δουλέψουν λίγο περισσότερο· ο Κριός, ο Λέων, ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος, από την άλλη τα έχουν έμφυτα. Το βασικότερο τους χαρακτηριστικό και ο λόγος που είναι ινφλουένσερ είναι ότι δε θα απολογηθούν γι’ αυτά που σκέφτονται.

Κριός

Θέλει να είναι νικητής και αυτό θα κυνηγήσει. Και θέλει κιόλας να είναι σε όλα ο καλύτερος. Είναι ζώδιο της φωτιάς, άρα και σούπερ ανταγωνιστικό. Επιπλέον, ο Κριός από τη φύση του έχει την περιέργεια να πειραματίζεται με καινούρια πράγματα και να δοκιμάζει αυτά που υπόλοιποι διστάζουν ή δεν τολμούν να δοκιμάσουν. Το θάρρος της γνώμης του που τον χαρακτηρίζει φαίνεται καθημερινά στις ζωή του· τις εκφράζει έντονα και αποφασιστικά τις απόψεις του, με αποτέλεσμα να σε πείθει. Ό,τι πρέπει για ινφλουένσερ του Youtube.

Λέων

Ο κυρίαρχος πλανήτης του Λέοντα είναι ο Ήλιος. Και ξέρεις τι συμβολίζει ο Ήλιος; Το κέντρο του σύμπαντος -βάσει των αστρολογικών χαρτών πάντα. Ο Λέων νιώθει ακριβώς όπως ο κυρίαρχος πλανήτης του: το κέντρο του σύμπαντος. Αυτό το ζώδιο εξελίσσεται όταν του δίνεται η ευκαιρία να εκφραστεί ελεύθερα και δημιουργικά και φυσικά με σκοπό να κάνει την επίδειξή του -ό,τι χρειάζεσαι για να γίνεις ινφλουένσερ (κυρίως του Instagram) δηλαδή. Ξέρει ότι είναι χαρισματικός και ότι μπορεί να σου κινήσει το ενδιαφέρον και να σε διασκεδάσει κι αυτό είναι που σε μαγνητίζει τόσο. Επιβάλλεται, χωρίς να το θέλει, με την παρουσία του. Θα τον ακολουθήσεις τελικά, θες δε θες.

Αιγόκερως

Ο τράγος έχει «βαρύ» παρουσιαστικό. Ένας κλασικός Αιγόκερως είναι έξυπνος, πραγματιστής, αφεντικό. Δύσκολα λειτουργεί με το συναίσθημα· το συναίσθημα δείχνει αδυναμία θα σου πει. Η πρώτη εντύπωση που θα σου δώσει είναι αυτή του αδίστακτου κι ανελέητου ανθρώπου, ωστόσο αυτό δεν αληθεύει· έχει πλάνο και σχεδιάζει στρατηγικά την επόμενη κίνηση του. Ένα ζώδιο που έχει κυρίαρχο πλανήτη τον Κρόνο όπως ο Αιγόκερως πιστεύει στο ρητό που λέει ότι ο επιμένων νικά, γι’ αυτό δε θα το βάλει ποτέ κάτω. Θα πεισμώσει μέχρι να πετύχει τους στόχους του. Αυτό είναι που τον καθιστά παθιασμένο (σχεδόν εμμονικό) με τη δουλειά του, κι ο λόγος που είναι γεννημένος ινφλουένσερ -κυρίως στο Facebook. Γίνεται εύκολα διαχειριστής σε όποια ομάδα και να τον βάλεις.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι κάπως ιδιάζουσα περίπτωση. Επίσης είναι σχετικά δύσκολο να βρεις Υδροχόους οι οποίοι να σου θυμίζουν ο ένας τον άλλο. Έχουν όλοι όμως ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι επαναστάτες. Το μόνο σκέφτονται καθημερινά είναι το πώς θα καταφέρουν να αφυπνίσουν τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι ο Ουρανός. Ο πλανήτης Ουρανός, είναι ο πλανήτης του χάους, της επανάστασης και των ανατροπών. Ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι ο λόγος που ο Υδροχόος έχει κάπου βαθιά μέσα του μεγάλη ένταση,  μία εκ των έσω τάση να αντιστέκονται. Αυτό του το χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με την ικανοποίηση που παίρνει όταν φτάνει κάποιον στα όριά του, τον καθιστά τον ιδανικό ινφλουένσερ για το Twitter. Είναι χαρακτηριστικό των ζωδίων του αέρα να πολεμούν για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v