Τι ψέματα λένε τα ζώδια στην αρχή της σχέσης

Στην αρχή της σχέσης όλοι θα πούμε μικρά και αθώα ψεματάκια για να μην δείξουμε τις αδυναμίες μας.
Τι ψέματα λένε τα ζώδια στην αρχή της σχέσης
Κριός

Στην αρχή ο Κριός θα πει ψέματα για το πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα που τρέφει για το έτερον ήμισυ. Θα σου δείξει ότι σε γουστάρει, αλλά εντάξει δεν πεθαίνει κιόλας -έχει αυτοσυγκράτηση. Ψέματα είναι. Φοβάται μην τον περάσεις για κολλιτσίδα.

Ταύρος

Ο Ταύρος στην αρχή της σχέσης θα αποφύγει να δείξει την αλλόκοτη πλευρά του εαυτού του. Θέλει να φαίνεται τέλειος και ώριμος∙ και η παράξενη πλευρά του έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα που θέλει να βγάλει προς τα έξω.

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο έχει την τάση να σκέφτεται περισσότερο από όσο χρειάζεται και να υπεραναλύει τα πάντα. Στην αρχή θα σε πλανέψει, κάνοντάς σε να νομίζεις ότι είναι χαλαρός, αλλά σύντομα θα δείξει πόσο ψείρας είναι.

Καρκίνος

Θα αποφύγει να σου δείξει πόσο περιπετειώδης είναι. Δηλαδή καθόλου. Στην αρχή θα είναι πρόθυμος να φάτε βρώμικο και μετά να πάτε για ελεύθερη πτώση, αλλά σιγά-σιγά θα αρχίσει να δείχνει τον πραγματικό εαυτό του.

Λέων

Τον πρώτο μήνα της σχέσης ο Λέων δείχνει την γατίσια του πλευρά. Είναι γλυκούλης και αγκαλίτσας. Καθώς περνάει ο καιρός, αρχίζει να δείχνει αυτό που πραγματικά είναι: ένας άνθρωπος με καυστικό χιούμορ και λίιγη έπαρση.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν είναι καθόλου αυτό που δείχνει στην αρχή. Νομίζεις ότι είναι άνετος και δεν έχει πρόβλημα να μιλάς με άλλους/ες, ωστόσο μόλις περάσει λίγος καιρός παίρνει θάρρος και αρχίζει να δείχνει πόσο ζηλιάρης είναι.

Ζυγός

Νομίζεις ότι ο Ζυγός θέλει να είναι πάντα στην τρίχα; Καθόλου. Το κάνει αναγκαστικά∙ είναι κοινωνικό ον. Καθώς περνάει ο καιρός και αφού νιώσει άνετα μαζί σου, θα βγάλει το παντελόνι με την τσάκιση και θα βάλει τη φορμίτσα του.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θεωρείται άψογος εραστής. Στην αρχή θα σου το κρύψει∙ μην περιμένεις να δεις ακροβατικά. Θέλει να νομίζεις ότι είναι ένα αθώο ζώδιο. Ουσιαστικά δε θέλει να σε τρομάξει και να υποθέσεις τα χειρότερα.

Τοξότης

Όλοι έχουμε τρελούς συγγενείς ή φίλους -ή και τα δύο. Για κάποιον λόγο ο Τοξότης ντρέπεται γι’ αυτούς, σαν να θεωρεί ότι είναι κομμάτι της προσωπικότητάς του. Γι’ αυτό και στην αρχή θα αποφύγει να σου τους γνωρίσει.

Αιγόκερως

Έχει ένα κύρος ο Αιγόκερως και δε θα το ποδοπατήσει δείχνοντάς σου πόσο ευάλωτος είναι κι ότι έχει πληγωθεί στο παρελθόν. Στην αρχή θα νομίζεις ότι έχει ανοσία στα δάκρυα, ωστόσο δεν ισχύει. Σύντομα θα ανακαλύψεις την ευαίσθητη πλευρά του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα λαλίστατο ζώδιο. Και τα ενδιαφέροντά του προϋποθέτουν τη δυνατότητα συζήτησης, αλλιώς δεν είναι ενδιαφέροντα. Γι’ αυτό μην σπεύδεις να συμπεράνεις ότι είναι ορεξάτος επειδή στην αρχή σου λέει «ναι». Αν μπορούσε δε θα έβγαινε ποτέ από το σπίτι.

Ιχθείς

Αν υπήρχε βραβείο για αυτούς που κάνουν παράλληλα πολλές και άσχετες μεταξύ τους σκέψεις, δικαιωματικά ανήκει στον Ιχθύ. Αυτό είναι και που τον κάνει τρομερά πολυλογά. Στην αρχή θα σε αφήσει να μιλήσεις. Απόλαυσέ το όσο ακόμη μπορείς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v