ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Γιατί δε σε εμπιστεύεται το κάθε ζώδιο

Υπάρχουν ζώδια που θα σε εμπιστευτούν σύντομα και υπάρχουν και κάποια που θα σε εμπιστευτούν μετά από καιρό. Το θέμα είναι γιατί δε θα σε εμπιστευτούν από την πρώτη στιγμή.

Γιατί δε σε εμπιστεύεται το κάθε ζώδιο

Οκέι, δεν λειτουργούν όλα τα ζώδια σαν τον Σκορπιό ο οποίος υπάρχει πιθανότητα και να μη σου δείξει ποτέ εμπιστοσύνη. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα θα σε εμπιστευτούν με κλειστά τα μάτια. 

Κριός

Ο Κριός δε θα σε εμπιστευτεί γιατί μέσα του πιστεύει ότι θα τον απογοητεύσεις. Μην το παίρνεις προσωπικά, έχει υψηλές προσδοκίες και οι περισσότεροι στο τέλος της ημέρας τον απογοητεύουν.

Ταύρος

Οι άνθρωποι ψεύδονται και το κάνουν συχνά. Αθετούν τους όρκους τους. Άλλες φορές δεν λένε ψέματα, αλλά κρύβουν την αλήθεια. Όλα αυτά τα ξέρει ο Ταύρος και δεν εμπιστεύεται κανέναν μέχρι να του αποδείξει το αντίθετο.

Δίδυμοι

Έχει καεί πολλές φορές από τους ανθρώπους. Ίσως επειδή κάποτε τους έδινε ευκαιρίες και δεν τις εκμεταλλεύτηκαν σωστά. Θα πρέπει να δει το ποιόν σου για να αποφασίσει αν θα σε εμπιστευτεί.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα κρίνει τους υπόλοιπους ανθρώπους βάσει του πώς πράττει ο ίδιος. Και επειδή δεν είναι όλοι τόσο ανιδιοτελείς όσο ο Καρκίνος, θεωρεί πώς σκέφτονται μόνο τον εαυτούλη τους.

Λέων

Ο Λέων δεν πρέπει να την πατήσει ποτέ και από κανέναν. Οπότε πάντα κάνει τις χειρότερες υποθέσεις. Δε θέλει να πέσει από τα σύννεφα, ενώ έδειξε εμπιστοσύνη.

Παρθένος

Ο Παρθένος θεωρεί ότι ο δικός του τρόπος είναι πάντα ο καλύτερος. Τα μυστικά του και τα σώψυχά του θα σου τα πει. Δε θα σε εμπιστευτεί για κάποια του δουλειά όμως. Κλασική περίπτωση Παρθένου.

Ζυγός

Κάθε φορά η ίδια ιστορία με τον Ζυγό: στην αρχή κρατάει τις επιφυλάξεις του, επειδή την έχει πατήσει πολλές φορές. Αυτό όμως δεν κρατάει για πολύ. Χωρίς να έχει γνωρίσει καλά τον άλλο, του δείχνει εμπιστοσύνη και την πατάει. Είναι θέμα χρόνου να σε εμπιστευτεί.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μυστικοπαθής. Δε δίνει την ευκαιρία να αποδείξει στον ίδιο ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί. Και τελικά αυτό γίνεται ένας φαύλος κύκλος καθώς ο Σκορπιός θεωρεί ότι κανένας δεν του έχει δώσει μέχρι τώρα λόγο να τον εμπιστευτεί.

Τοξότης

Νομίζεις ότι ο Τοξότης σε εμπιστεύεται, στην πραγματικότητα όμως θεωρεί ότι κάνετε ωραία παρέα. Την έχει πατήσει πολλές φορές στο παρελθόν, οπότε τώρα κοιτάει να περνάει καλά χωρίς να δείχνει εμπιστοσύνη.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει υψηλές προσδοκίες από τους ανθρώπους. Δε θα μπει στη διαδικασία να σε εμπιστευτεί ενώ ξέρει ότι είναι σχετικά δύσκολο να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις του. Αν το κάνεις έχει καλώς, μέχρι τότε μην περιμένεις πολλά.΄

Υδροχόος

Ο Υδροχόος κατά βάθος είναι ευαίσθητος και φοβάται πολύ ότι κάποια στιγμή ένας άνθρωπος που εμπιστεύτηκε θα τον πληγώσει. Γιατί λοιπόν να διακινδυνεύσει την ψυχική του υγεία;

Ιχθείς

Ο Ιχθύς ξέρει πολύ καλά ότι είναι ονειροπόλος κι αυτό τον καθιστά ανίκανο να καταλάβει ότι κάποιος πρόδωσε την εμπιστοσύνη του. Γι’ αυτόν τον λόγο δε θα σε εμπιστευτεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2