Τι ξεχνάμε να δούμε στο κάθε ζώδιο

Όλα τα ζώδια φημίζονται για κάτι. Καλό είναι όμως να μη μένουμε στα ρηχά και να βουτήξουμε λίγο πιο βαθιά.
Τι ξεχνάμε να δούμε στο κάθε ζώδιο
Κριός

Ενώ ο Καρκίνος έχει τη φήμη του αθεράπευτα ρομαντικού, εσύ έχεις τη χάρη. Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που θα γίνουν ρομαντικοί στην πράξη. Είσαι ικανός να κάνεις ακόμη και καντάδα για να δείξεις στο έτερον ήμισυ πόσο το θέλεις. Σου αρέσει η δράση και το δείχνεις σε κάθε πτυχή της ζωής σου -ειδικά σε αυτήν που αφορά τον έρωτα.

Ταύρος

Όλοι λένε πως είσαι ισχυρογνώμων και πως ώρες-ώρες γίνεσαι υλιστής. Κακίες. Λίγο ισχύουν. Παρ’ όλα αυτά είσαι ένα ζώδιο γειωμένο κι αυτό ελκύει τους ανθρώπους. Ξέρεις γιατί; Γιατί νιώθεις σιγουριά για τον εαυτό σου. Έχεις αυτοπεποίθηση. Θα διώξεις από τη ζωή σου αυτούς που προσπαθούν να σε χειριστούν, χωρίς ενδοιασμούς.

Δίδυμοι

Υπάρχει ένα στερεότυπο για τον Δίδυμο∙ υποτίθεται πως ενδιαφέρεται για τα πάντα και δεν εστιάζει σε κανένα από αυτά. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι η ιδιοφυΐα σου περιορίζεται στη συζήτηση και δεν εμβαθύνεις ποτέ. Αυτό δεν ισχύει όμως. Πάντα κάτι θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο ώστε να μείνεις πιστός σ’ αυτό.

Καρκίνος

Είσαι γνωστός για το πόσο ρομαντικός είσαι και πόσο μεγάλη καρδιά έχεις, κι αυτό επισκιάζει το εργασιακό σου ήθος. Έτσι όπως σου αρέσει να φροντίζεις τους ανθρώπους και να τους προσεγγίζεις με ρομαντισμό, το ίδιο κάνεις και με τη δουλειά σου. Επιπλέον, ξέρεις ότι αν θέλεις να προσφέρεις όσα περισσότερα μπορείς στους κοντινούς σου ανθρώπους, θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά.

Λέων

Είσαι γνωστός για την προσοχή που αναζητάς από τον περίγυρό σου. Ωστόσο, μπορεί να είσαι λίγο εγωκεντρικός, αλλά εγωιστής δεν είσαι. Ενδιαφέρεσαι για τους ανθρώπους που αγαπάς και τους προσφέρεις γενναιόδωρα όσα περισσότερα μπορείς. Ακόμα κι αν δεν έχεις την οικονομική ευχέρεια, θα βοηθήσεις δίνοντας απλόχερα τον χρόνο σου και την προσοχή σου.

Παρθένος

Ο κόσμος γελάει με το πόσο αυταρχικός είσαι και πως θέλεις όλα να γίνονται με τον δικό σου τρόπο. Αλλά, ο τρόπος σου δε σημαίνει ότι είναι κακός. Μαθαίνεις από τα λάθη σου, παρατηρείς τους άλλους και μαθαίνεις κι από τα δικά τους λάθη. Κι αυτό σημαίνει ότι οι συμβουλές σου είναι κάτι περισσότερο από καλές. Δε θα χαϊδέψεις τα αυτιά κανενός. Θα τους πεις όμως αυτά που χρειάζεται να ακούσουν.

Ζυγός

Ενώ ο κόσμος θεωρεί ότι είσαι αυτός που θέλει να ευχαριστεί τους άλλους, αυτό δε σημαίνει ότι είσαι «κούφιος». Ναι, θέλεις να είναι όλοι χαρούμενοι, αλλά έχεις και εσύ συναισθήματα τα οποία δεν μπορείς πάντα να χαλιναγωγήσεις. Από τη στιγμή που κάποιος θα σε γνωρίσει καλύτερα, θα δει ότι είσαι παθιασμένος και ότι δεν υπάρχεις μόνο για να ικανοποιείς τους άλλους. Κι αυτό είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Σκορπιός

Δυστυχώς έχεις τη φήμη του ζηλιάρη και εκδικητικού. Παρ’ όλα αυτά, αυτοί που έχουν την τύχη να σε γνωρίσουν καλύτερα, διαπιστώνουν ότι είσαι συμπονετικός, παρότι είσαι μοναχικός. Από μόνο του το γεγονός ότι δυσκολεύεσαι να εμπιστευτείς, σε  κάνει πιο προσεκτικό σχετικά με το πώς θα συμπεριφερθείς στους άλλους.

Τοξότης

Όλοι λένε τα καλύτερα για εσένα. Είσαι πρόσχαρος, αστείος κι αυτά σου τα χαρακτηριστικά επισκιάζουν τη δημιουργικότητά σου. Ειδικά όσον αφορά ταξίδια και νέες εμπειρίες, μπορείς να συλλάβεις πρωτότυπες ιδέες. Έχεις φαντασία και είναι πολύ ευχάριστο για κάποιον να ανακαλύπτει αυτή σου την πλευρά.

Αιγόκερως

Επειδή δουλεύεις σκληρά και είσαι διαρκώς στην τσίτα, τις στιγμές που χαλαρώνεις γίνεσαι χαζοχαρούμενος και ξεκαρδιστικός. Η πλειοψηφία των ανθρώπων νομίζει ότι είσαι σκληρός και αμείλικτος, αλλά μάλλον σε έχουν δει μόνο εν ώρα εργασίας. Απλώς δεν εκφράζεις συχνά αυτή σου την πλευρά γιατί θέλεις να σε παίρνουν στα σοβαρά.   

Υδροχόος

Είσαι μοναχικός; Ναι, σαφώς και είσαι. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τους άλλους. Φυσικά και δε θα σπαταλήσεις τον χρόνο σου για τον οποιοδήποτε, αλλά με τους ανθρώπους στους οποίος έχεις επενδύσει, είσαι πολύ πιστός. Είσαι εκεί όποτε σε χρειαστούν και δε θα διστάσεις να κάνεις ό,τι είναι αναγκαίο.

Ιχθείς

Είσαι ονειροπόλος, μπλα, μπλα, ναι τα έχουμε ακούσει αυτά. Παραδόξως έχεις κοφτερό και αναλυτικό μυαλό. Έχεις ενσυναίσθηση όσον αφορά τους άλλους, αλλά μπορείς κιόλας να αναλύσεις διεξοδικά τα συναισθήματά σου και των άλλων. Δίνεις προσοχή στην λεπτομέρεια και όταν έρθει η ώρα ανακαλείς αναμνήσεις που θα χρειαστούν στην ανάλυση συναισθημάτων, δικών σου ή των φίλων σου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v