Πώς τα ζώδια δεν σε αφήνουν να ξεκολλήσεις μαζί τους

Κάποιες φορές οι άνθρωποι φέρονται εγωιστικά και δεν αφήνουν αυτόν που τους θέλει να προχωρήσει. Δες πώς το πετυχαίνει αυτό το κάθε ζώδιο.
Πώς τα ζώδια δεν σε αφήνουν να ξεκολλήσεις μαζί τους
Κριός

Θα σε έχει από κοντά σου στέλνοντας σου memes και αστεία τσιτάτα. Το κάνει για να μη ξεχάσεις ότι υπάρχει κι αυτός κάπου εκεί τριγύρω. Θα σου στείλει κι αστεία βίντεο. Έχει πολλά βέλη στη φαρέτρα του ο Κριός.

Ταύρος

Θα σου συμπεριφέρεται σαν φίλος και εσύ θα ψαρώνεις. Θα σε παίρνει συχνά τηλέφωνο, θα σου στέλνει συχνά μηνύματα, θα σε καλεί να αράξεις μαζί με αυτόν και τους φίλους του, αλλά δε θα σου υποσχεθεί ποτέ κάτι.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι σιγανό ποταμάκι στα ερωτικά του. Όσο αγαπησιάρης κι αν είναι, άλλο τόσο μάστερ του σκωτσέζικου ντους είναι. Θα σου στείλει ολόκληρο σεντόνι για να σου πει ότι σε σκέφτεται συνέχεια και μετά θα πει την κλασική δικαιολογία: μίλησε το αλκοόλ.

Λέων

Θα σε έχει στο περίμενε δίνοντας σου τη βοήθειά του. Όποτε θέλεις να φτιάξεις το αυτοκίνητό σου, να διακοσμήσεις το σπίτι σου, θα είναι πάντα εκεί διαθέσιμος να σου προσφέρει χείρα βοηθείας.

Παρθένος

Ο Παρθένος μοιάζει λίγο με τον Καρκίνο σ’ αυτό. Θα σου κάνει σκωτσέζικο ντους, αλλά λίγο διαφορετικά. Τη μία μέρα θα σου μιλάει για ώρες και μετά θα εξαφανιστεί για εβδομάδες. Θα εμφανίζεται πάντα όποτε φαίνεται ότι είσαι έτοιμος να προχωρήσεις.

Ζυγός

Θα σου φέρεται σαν να είστε ζευγάρι, αλλά δε θα είστε. Θα τον/η συνοδεύεις σε σημαντικές εκδηλώσεις, θα σε γνωρίσει και στην οικογένειά του, αλλά και στην παρέα του. Κι ενώ όλα αυτά δείχνουν ότι είσαι η σχέση του, όταν είστε μόνοι σας θα είναι απόμακρος.

Σκορπιός

Θα σου πει γλυκόλογα που δε θα εννοεί και θα φλερτάρει αδιάκοπα μαζί σου. Θα σου λέει για πλάκα ότι θα σε παντρευόταν και θα σε κάνει διαρκώς να νιώθεις κολακευμένος. Μην ψαρώνεις όμως, αυτό είναι το παιχνίδι του Σκορπιού και ξέρει να το παίζει καλά.

 Τοξότης

Ο Τοξότης για να σε έχει από κοντά, θα σε καλεί σε ουδέτερες δραστηριότητες. Θα σου πει να πάτε για καφέ, για πεζοπορία ή σε κάποιο μουσείο για να μην μπορείς να τον κατηγορήσεις μετά ότι σε φλέρταρε.

Αιγόκερως

Θα σου στέλνει ευχές σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωή σου. Όποτε έχεις γενέθλια, όποτε έχεις γιορτή, όποτε βλέπει ότι ανεβάζεις ποστ αποφοίτησης/προαγωγής θα βρίσκεται στα εισερχόμενά σου.

Υδροχόος

Θα σε κάνει να νιώσεις μοναδικός για να σε έχει από κοντά. Ίσως σου φτιάξει έναν πίνακα. Αν δεν ξέρει να ζωγραφίζει θα σου γράψει ένα τραγούδι και θα του δώσει το όνομά σου. Και μετά εσύ θα νιώθεις τόσο μοναδικός.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς θα κάνει μαζί σου βαθιές συζητήσεις με νόημα. Θα σου ανοιχτεί και θα σε κάνει να του ανοιχτείς. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να εκμυστηρεύεται πράγματα που δεν έχεις πει σε άλλον. Θα νιώσεις ότι υπάρχει κάποιος που σε καταλαβαίνει και σε αποδέχεται όπως είσαι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v