Γιατί το κάθε ζώδιο θα κρύψει τα συναισθήματά του;

Μπορεί κάποια από τα ζώδια να χαρακτηρίζονται ως εξωστρεφή, αυτό δε σημαίνει ότι μοιράζονται και τα συναισθήματά τους.
Γιατί το κάθε ζώδιο θα κρύψει τα συναισθήματά του;
Μόλις διάβασες τον τίτλο αναρωτήθηκες: «Αφού υπάρχουν ζώδια που μοιράζονται τα συναισθήματά τους, να ο Τοξότης είναι έξω καρδιά, πώς γίνεται να κρύβουν όλα τα συναισθήματά τους; Κι όμως γίνεται. Άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο και το καθένα με τους δικούς του λόγους.

Κριός

Προσπαθείς να υποστηρίξεις τόσο πολύ την περσόνα που έχεις κτίσει. Κι αυτή η ψεύτικη προσωπικότητα περιλαμβάνει αδιαφορία και

Ταύρος

Προσπαθείς να έχεις μία ισορροπία στη ζωή σου. Κι αυτή η ισορροπία προϋποθέτει ότι θα σκεφτείς τις αντιδράσεις σου δύο και τρεις φορές. Κάποιες φορές νομίζεις ότι υπερβάλλεις και δεν εκφράζεσαι.

Δίδυμοι

Πιστεύεις ότι όποιος δείχνει ευάλωτος αργά ή γρήογρα τον εκμεταλλεύονται. Αποφεύγεις να ανοίγεσαι γιατί δε χρησιμοποιήσουν τα συναισθήματά σου εναντίον σου.

Καρκίνος

Είσαι τόσο στοργικός και καλούλης που δεν θέλεις να φορτώνεις κανέναν άλλο πέρα από τον εαυτό σου με τα προβλήματά σου. Δε θέλεις να είσαι λόγος ανησυχίας για κανέναν.

Λέων

Δείχνεις τόσο ανεξάρτητος και δυναμικός που δε σε ρωτάει κανείς ποτέ πώς νιώθεις. Κι εσύ είσαι πολύ περήφανος για να ξεκινήσεις να μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου χωρίς να σου το ζητήσουν.

Παρθένος

Δε νιώθεις άνετα να κάνεις σοβαρές συζητήσεις, προτιμάς να κρατάς τους βαθείς στοχασμούς σου, για τον εαυτό σου και να συζητάς  με τους φίλους σου για πιο ευχάριστα θέματα.

Ζυγός

Δε θέλεις να εκφράζεις τα δικά σου συναισθήματα -ίσως να μη θέλεις να τα αντιμετωπίσεις. Προτιμάς να μοιράζονται οι άλλοι τα δικά τους και να εστιάζετε σ’ αυτά.

Σκορπιός

Πιστεύεις ότι είναι πολύ πιο αποτελεσματικό να θάψεις όσο πιο βαθύτερα γίνεται τα συναισθήματά σου και καιρό με τον καιρό να τα ξεχάαεις.

Τοξότης

Γιατί να γίνουν τα συναισθήματά σου το επίκεντρο της κουβέντας; Δε θέλεις να τα κάνετε θέμα∙ και προφανώς ούτε να τα συζητήσετε.

Αιγόκερως

Έχεις συναισθήματα αλλά προσπαθείς τόσο να τα υποτιμήσεις που έχεις ξεχάσει να τα αναγνωρίζεις. Και πώς να τα μοιραστείς αν δεν τα αναγνωρίζεις;

Υδροχόος

Δε θέλεις να είναι η προσοχή επικεντρωμένη σε εσένα -είσαι περιθωριακός τύπος. Κι αν μοιραστείς τα συναισθήματά σου, θα σταματήσεις να είσαι το μυστήριο πλάσμα που είσαι.

Ιχθείς

Πιστεύεις πραγματικά ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για τα συναισθήματά σου και δεν μπαίνεις καν στον κόπο να ξεκινήσεις να συζητάς γι’ αυτά.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v