ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Για ποιον λόγο είναι το κάθε ζώδιο ακαταμάχητο;

Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο ζώδιο. Όλα τα ζώδια είναι ακαταμάχητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Για ποιον λόγο είναι το κάθε ζώδιο ακαταμάχητο;

Κριός

Ο Κριός είναι γνωστός για το πάθος του και το γεγονός ότι είναι αγαπησιάρης, κι αυτό ακριβώς είναι που μαγνητίζει τους άλλους ανθρώπους. Όταν οι άνθρωποι περιτριγυρίζονται από έναν Κριό, περιβάλλονται κι από αγάπη.

Ταύρος

Όταν κάνεις παρέα με έναν Ταύρο, δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις το εξαίρετο γούστο του. Οι Ταύροι έχουν μία εξέχουσα αισθητική και τους αρέσει να μοιράζονται με τους άλλους ανθρώπους την καλλιτεχνική τους πλευρά.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος ίσως είναι το πιο ανοιχτόμυαλο ζώδιο του ζωδιακού. Αυτό το ζώδιο προσπαθεί πάντα να δοκιμάζει καινούρια πράγματα και, κυρίως, του αρέσει να πειραματίζεται παρέα με τους ανθρώπους που αγαπά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, κλασικά, είναι το ζώδιο που του αρέσει να φροντίζει τους ανθρώπους. Ο Καρκίνος βάζει αυτούς που αγαπά κάτω από τις προστατευτικές του φτερούγες και τους κακομαθαίνει με αγάπη και ζεστασιά.

Λέων

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον Λέοντα αυτό είναι η αξιοπιστία του και το θάρρος του. Θα μείνει πιστός ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές και θα ακολουθήσει το ένστικτό του. Αυτοί που έχουν κοντά τους έναν Λέοντα νιώθουν ότι μπορούν να πετύχουν τα πάντα.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι γνωστός για το ότι προσφέρεται πάντα να βοηθήσει. Είναι πάντα γενναιόδωρος όσον αφορά τον χρόνο του και θέλει πάντα να βοηθά αυτούς που τον χρειάζονται. Αυτό κάνει τους γύρω του να νιώθουν ευγνώμονες που τον ξέρουν.

Ζυγός

Ο Ζυγός καταφέρνει να σε μαγνητίζει με την προσωπικότητά του και τη στοργικότητά του. Είναι αγαπησιάρης∙ του αρέσει να αγκαλιάζει και να δείχνει την αγάπη του στους κοντινούς του.

Σκορπιός

Αν είσαι φίλος με έναν Σκορπιό, ξέρεις ότι θα έκανε τα πάντα για να σε προστατεύσει ανά πάσα στιγμή. Εκτός αυτού, ο Σκορπιός ξέρει να δείχνει κατανόηση. Δε θα σε κρίνει αν του αποκαλύψεις τα πιο ντροπιαστικά σου μυστικά, και κυρίως, θα τα πάρει στον τάφο του.

Τοξότης

Ο Τοξότης με τον περιπετειώδη χαρακτήρα του, θα απλώσει το χέρι σαν ένας άλλος Ιντιάνα Τζόουνς και θα σε παρασύρει να δοκιμάσεις αυτά που δεν θα έπαιρνες ποτέ απόφαση να τολμήσεις από μόνος.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πάντα προσηλωμένος στους στόχους του και το θετικό είναι ότι θα σε εμπνεύσει κι εσένα να κάνεις το ίδιο. Δεν γίνεται παρά να τον θαυμάζεις και να νιώθεις τυχερός που έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για την ενσυναίσθηση που διαθέτει. Όταν ένας φίλος του το χρειάζεται, ο Υδροχόος είναι έτοιμος να ακούσει. Είναι ανοιχτόμυαλος, καλόκαρδος κι αυτό εμπνέει τους ανθρώπους να του ανοιχτούν.

Ιχθείς

Οι άνθρωποι αγαπούν τον Ιχθύ γιατί έχει το ταλέντο να ταυτίζεται συναισθηματικά μαζί τους. Μπορεί να νιώσει κάθε συναίσθημα που θα του περιγράψεις και πάντα καταφέρνει να μπει στη θέση σου. Κι όλοι χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο να μας καταλαβαίνει πραγματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ό,τι κι αν είναι αυτό, που κάνει τις άκρες των χειλιών σου να ανασηκώνονται, εμπιστέψου το."

Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί, Πέρσης ποιητής

  • 1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2