Γιατί χρειάζεσαι το κάθε ζώδιο στη ζωή σου

Όλα τα ζώδια έχουν τα υπέρ και τα κατά τους. Εδώ θα εξετάσουμε τα καλά του κάθε ζωδίου αναφορικά με τις διαπροσωπικές του σχέσεις.
Γιατί χρειάζεσαι το κάθε ζώδιο στη ζωή σου
Κριός

Ο Κριός είναι αναμφισβήτητα το πιο υπερκινητικό ζώδιο. Είναι γεμάτος ενθουσιασμό και απολαμβάνει να βοηθά τους φίλους του. Χαίρεται πολύ με τις χαρές τους, λυπάται με τις λύπες τους. Σε στιγμές στεναχώριας η άγχους ο Κριός θα κάνει ότι μπορεί για να σε κάνει να απολαύσεις το παρόν και να ξεχάσεις τι έγινε ή τι θα γίνει.

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει μεγάλες προσδοκίες για τον εαυτό του, και τις ίδιες έχει και για τους φίλους του Δε θα σε αφήσει να ανεχτείς καμία κατάσταση στην οποία σε υποβιβάζουν . Ο Ταύρος θα είναι εκεί για να σε φέρνει στα λογικά σου, θυμίζοντας σου τι αξίζεις.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι γνωστός για το γεγονός ότι πηδάει από το ένα θέμα στο άλλο και από δραστηριότητα σε δραστηριότητα, κι αυτός είναι ο λόγος που τον χρειάζεσαι. Είναι σαν το εξατομικευμένο προσωπικό σου σάητ: έχει κάθε φορά κάτι καινούριο να σε μάθει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει μεγάλη καρδιά και θα σε αγαπήσει όσο περισσότερο μπορεί. Οι φίλοι του και η οικογένειά του είναι η πρώτη του προτεραιότητα και δε τους αφήνει ποτέ να νιώθουν μόνοι. Ο Καρκίνος είναι μια αγκαλιά στην οποία πάντα μπορείς να πας να κουρνιάσεις.

Λέων

Δε θα βρεις στη ζωή σου άλλο ζώδιο που να σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση όπως ο Λέων. Έναν Λέοντα δεν τον ενδιαφέρει μόνο να είναι ο ίδιος σίγουρος για τον εαυτό του του, το ίδιο θέλει και για τους φίλους του.

Παρθένος

Έχεις ανάγκη έναν Παρθένο στη ζωή σου γιατί είναι ο καθρέφτης του εαυτού σου.  Ναι ίσως είναι λίγο εκνευριστικό αυτό, αλλά πάντα χρειάζεσαι κάποιον που να μη φοβάται να σου πει τα υπέρ και τα κατά σου. Μόνο έτσι θα γίνεις καλύτερος.

Ζυγός

Πρέπει να περάσεις χρόνο με τον Ζυγό για να καταλάβεις την πραγματική του αξία. Έχει τον τρόπο να σου δείχνει την όμορφη πλευρά της ζωής. Σε καταστάσεις που δεν περνάς καλά θα έχεις έναν Ζυγό να σου θυμίζει τι όμορφο συμβαίνει εκείνη τη στιγμή.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γενικά ένα παθιασμένο ζώδιο. Όταν θέλει κάτι πολύ θα κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει, χωρίς όμως να εκτίθεται. Γι’ αυτό ακριβώς τον χρειάζεσαι στη ζωή σου. Θα σε εμπνεύσει να κυνηγάς τα όνειρά σου, όσο μεγαλεπήβολα κι αν είναι.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι περίεργος∙ και όχι με την κακή έννοια. Θέλει να εξερευνεί, να ανακαλύπτει περισσότερα. Θέλει όμως να έχει και ανθρώπους δίπλα του. Γι’ αυτό χρειάζεσαι έναν Τοξότη στη ζωή σου: για να πάρεις επιτέλους την απόφαση να ξεβολευτείς και να δεις τι άλλο υπάρχει εκεί έξω.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει τη φήμη του ζωδίου που είναι εθισμένο με τη δουλειά του. Ξέρεις όμως για τι άλλο φημίζεται; Για το πόσο πιστός είναι στους φίλους του. Θα σε προστατεύσει με κάθε κόστος και κάθε φορά που θα τον χρειαστείς, θα είναι εκεί για εσένα, έτοιμος να σε προστατεύσει.

Υδροχόος

 Ο Υδροχόος θα ήθελε να κάνει τον κόσμο καλύτερο, αλλά δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να το κάνει μόνος του. Γι’ αυτό θέλει να είσαι εκεί μαζί του. Θα σου θυμίζει, με τον τρόπο του, ότι πού και πού πρέπει να βγαίνεις από τη φούσκα σου και να βλέπεις τι γίνεται γύρω σου.

Ιχθείς

Οι φιλίες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Ο Ιχθύς το ξέρει αυτό και αυτός είναι ο λόγος που συγχωρεί λάθη. Αν κάνεις κάτι και τον πληγώσεις, δε θα σε κόψει μονομιάς από τη ζωή του. Θα είναι εκεί και θα έχει όλη την καλή θέληση και διάθεση να το συζητήσετε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v