Πώς θα βοηθήσεις το κάθε ζώδιο να χαλαρώσει

Ο εκνευρισμός αυτήν την περίοδο είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα. Δες πώς θα τον/ην κάνεις να χαλαρώσει, ανάλογα με το ζώδιο του/ης.
Πώς θα βοηθήσεις το κάθε ζώδιο να χαλαρώσει
Κριός

Το πρώτο μέλημα του Κριού είναι να νιώθει ανεξάρτητος. Αν είναι σούπερ εκνευρισμένος, ίσως να νιώθει πίεση και εσύ να πρέπει να του δώσεις τον χρόνο του.

Ταύρος

Όσο γλυκούλης κι αν είναι ένας Ταύρος, όσο κι αν σε φροντίζει, δεν εκφράζει τα συναισθήματά του. Ρώτησέ τον πώς νιώθει, και άφησέ τον να μιλήσει γι’ αυτά.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος ποτέ δεν ξέρει τι ακριβώς του φταίει. Τον πιάνουν τα ηθικά του διλήμματα: Είναι σωστό που νευρίασε ή παρασύρθηκε από την επιρροή των σόσιαλ; Φτιάξε του απλά μία καρμπονάρα και θα ισιώσει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δε νευρίασε, απογοητεύτηκε και πληγώθηκε κι όλο αυτό του βγήκε σε νεύρα. Παρ’ τον μία αγκαλιά και πες του πόσο τον αγαπάς.

Λέων

Ο Λέων ξέρεις ότι είναι εγωκεντρικός κι έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίσεις. Κοίτα τον στα μάτια και πες του πόσο ψηλά τον έχεις στη ζωή σου.

Παρθένος

Ο Παρθένος τα έχει όλα σε κουτάκια στο μυαλό του. Στο πρώτο μπαίνει τα πιάτα που έχει να πλύνει (και ήδη πλένει), στο δεύτερο το τι έχει να κάνει στη δουλειά την επόμενο μέρα και στο τρίτο τα νεύρα του για εσένα. Κάν’ τον να ξεχαστεί με ένα ποτήρι κρασί.

Ζυγός

Ο Ζυγός για να μην πληγώσει κανέναν κρατάει μέσα του τα συναισθήματά του και κάποια στιγμή τα εκσφενδονίζει στο ταίρι του, δηλαδή εσένα. Άσ’ τον λοιπόν στον ώμο σου να κλάψει όσο θέλει.

Σκορπιός

Για να σταματήσει να είναι εκνευρισμένος ο Σκορπιός χρειάζεται κάτι αισθησιακό. Όχι όμως σεξ, δεν έχει διάθεση  για σεξ όταν είναι νευριασμένος. Μασάζ θέλει.

Τοξότης

Ο Τοξότης από την άλλη, όταν έχει νεύρα θέλει να ξεσπάσει. Και ο καλύτερος τρόπος για να ξεσπάσει ο Τοξότης είναι μέσω του σεξ.

Αιγόκερως

Όσο θαυμάζει ο Αιγόκερως τον εαυτό του, άλλο τόσο νιώθει ανασφάλεια. Καλό είναι όταν είναι εκνευρισμένος να του θυμίζεις πόσο τον θαυμάζεις.

Υδροχόος

Του Υδροχόου σίγουρα δεν του αρέσουν τα κλισέ. Όπως όμως έλεγε και η Ελένη στο Κωνσταντίνου και Ελένης, το παλιομοδίτικο είναι μεταμοντέρνο. Γι’ αυτό πήγαινε του ένα λουλούδι.

Ιχθείς

Αν θέλει να κάνεις έναν Ιχθύ να ηρεμήσει, άσε τον να γκρινιάζει για ώρα, χωρίς να του λες να ηρεμήσει. Εν ανάγκη γκρίνιαξε για τους ίδιους λόγους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v