Τα ζώδια που θα αγνοήσουν τα μηνύματά σου

Κάποιος αγνοεί τα μηνύματά σου και αναρωτιέσαι αν ευθύνονται τα άστρα γι’ αυτό; Ήρθε η ώρα να μάθεις.
Τα ζώδια που θα αγνοήσουν τα μηνύματά σου
Στη λίστα των τοπ 5 πιο ενοχλητικών συμπεριφορών βρίσκεται το να μη σου απαντούν στα μηνύματα που στέλνεις. Δυστυχώς, έχει συμβεί σε όλους μας. Και η αστρολογία μπορεί να σου δώσει κάποιες απαντήσεις σχετικά με το πια ζώδια έχουν την τάση να αγνοούν τα μηνύματα που του στέλνεις.

Δίδυμοι

Αν δε βρισκόταν ο Δίδυμος σε αυτή τη λίστα, τότε ποιος; Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι που πολλές φορές δεν γίνεται να καταλάβεις τι έχουν στο μυαλό τους. Κι όμως τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο νομίζεις. Έχουν κάθε καλή θέληση να απαντήσουν, αλλά στο τέλος της ημέρας σε αγνοούν. Αυτό συμβαίνει διότι πάσχουν από μία ελαφρά διάσπαση προσοχής που τους κάνει να ξεχνάνε πράγματα. Παράλληλα, δεν είναι και άνθρωποι που αρέσκονται στο να φλερτάρουν χωρίς λόγο, άρα αν «ξεχνιέται» συστηματικά ένας Δίδυμος, τότε συγγνώμη, αλλά δεν ενδιαφέρεται.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι οι αστυνόμοι του ζωδιακού: Ό,τι πεις, μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Συνεπώς, ορισμένες φορές να είσαι ευγνώμων αν δεν σου απαντούν. Ωστόσο, αυτό που καλό είναι να έχεις κατά νου είναι ότι οι Σκορπιοί μπορεί να νιώσουν πίεση πολύ εύκολα, κι αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται χώρο. Μην περιμένεις να σου το πουν χύμα, απλά θα αποτραβηχτούν και θα σταματήσουν να σου μιλάνε για λίγο καιρό.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν μακράν την πρωτιά μεταξύ των παρεξηγησιάρηδων ανθρώπων που θα γνωρίσεις. Και δυστυχώς οι αντιδράσεις τους είναι αρκετά παιδιάστικες. Πολλές φορές, δε θα σου απαντήσουν σε ένα μήνυμα επίτηδες με απώτερο σκοπό τους να τους στείλεις κι άλλο, ώστε να τους αποδείξεις με αυτόν τον τρόπο ότι ενδιαφέρεσαι. Οι Καρκίνοι όταν δεν σου απαντούν, δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται· πόσο μάλλον. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που οι Καρκίνοι έχουν αποκτήσει τη φήμη του δύσκολου συντρόφου.

Υδροχόος

Το παράξενο με τους Υδροχόους θα ήταν να σου απαντάνε κάθε φορά στα μηνύματα που τους στέλνεις. Το μυαλό τους τρέχει συνεχώς, βρίσκεται σε δέκα διαφορετικά μέρη —αν οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για τη διάσπαση προσοχής τους, οι Υδροχόοι έχουν τα σκήπτρα της αφηρημάδας. Σπάνια ο λόγος που δε θα σου απαντήσουν είναι επειδή έχουν κάτι προσωπικό μαζί σου. Τις περισσότερες φορές κάνουν κάτι άλλο παράλληλα και ξεχνιούνται. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι στον κόσμο τους επί μονίμου βάσεως. Μπορεί μην σου απαντήσει και μία και δύο και τρεις φορές. Αλλά από ένα σημείο και μετά, είναι συνειδητή επιλογή.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v