ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Γιατί το κάθε ζώδιο τα κάνει θάλασσα στην αρχή της σχέσης

Η πρώτη εντύπωση είναι κι αυτή που δεν αλλάζει εύκολα. Δες εσύ τι εντύπωση δίνεις σε μία σχέση, ανάλογα με το ζώδιο σου.

Γιατί το κάθε ζώδιο τα κάνει θάλασσα στην αρχή της σχέσης

Κριός

Ο σαρκασμός σου δίνει λάθος εικόνα για το άτομό σου. Φαίνεσαι σαν να μη σε νοιάζει τίποτα ή κανένας, ενώ κάπου βαθιά μέσα σου, νοιάζεσαι αρκετά.

Ταύρος

Η παιδικότητά σου σε κάνεις κάνει να φαίνεσαι ανώριμος, ενώ στην πραγματικότητα, εσύ το μόνο που θέλεις είναι να κρατήσεις τη σχέση χαλαρή.

Δίδυμοι

Η έλλειψη αποφασιστικότητάς σου σε κάνει να φαίνεται σαν να μη θελεις να βγείτε, όταν στην πραγματικότητα εσύ αυτό που φοβάσαι είναι να μη διαλέξεις το λάθος μέρος.

Καρκίνος

Δεν έχεις άποψη κι αυτό σε κάνει να φαίνεσαι αδύναμος. Δίνεις την εντύπωση ανθρώπου που δεν έχει άποψη ενώ εσύ το μόνο που θέλεις είναι να ευχαριστήσεις τους πάντες.

Λέων

Δίνεις την εντύπωση ενός πιεστικού ατόμου, σε τέτοιο βαθμό που τρομάζεις και λίγο το ταίρι σου. Ωστόσο, εσύ θέλεις απλώς να πάνε όλα ρολόι.

Παρθένος

Θέλεις να έχεις τον έλεγχο· είναι γνωστό αυτό. Οι προθέσεις όμως είναι καλές: αυτό που θέλεις είναι να αναλάβεις εσύ για να ξεκουράσεις τους άλλους.

Ζυγός

Η αμείωτη γενναιοδωρία σου δίνει την εντύπωση ενός ανθρώπου που υποκρίνεται. Παρ’ όλα αυτά εσύ είσαι αισιόδοξος και εστιάζεις στη θετική πλευρά των ανθρώπων.

Σκορπιός

Εσύ Σκορπιέ, είσαι σε επικίνδυνο βαθμό ωμά ειλικρινής και αυτό σε κάνει να φαίνεσαι αγενής και κακόψυχος. Εσύ το μόνο που θέλεις, όμως, είναι να είσαι αυθεντικός.

Τοξότης

Στις σχέσεις είσαι υπομονετικός. Περιμένεις καιρό μέχρι να δεις τον πραγματικό χαρακτήρα του άλλου. Ε, λοιπόν, αυτό σε κάνει να φαίνεσαι απόμακρος.

Αιγόκερως

Στην προσπάθεια σου να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου, μπορεί  να το παρακάνεις λίγο με αυτά που λες και να φανείς ξιπασμένος. Ενώ εσένα στην πραγματικότητα απλά δε σου αρέσει το small talk.

Υδροχόος

Αυτή η χαλαρή νοοτροπία που έχεις στην αρχή της σχέσης σε κάνει να φαίνεσαι τεμπέλης, όταν στην πραγματικότητα θέλεις να μην πιέσεις καταστάσεις.

Ιχθείς

Είσαι πολύ φιλικός με όλους τους ανθρώπους κι αυτό στην αρχή της σχέσης το ταίρι σου μπορεί να το εκλάβει ως φλερτ.  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v