Γιατί δυσκολεύεται να αγαπήσει τον εαυτό του το κάθε ζώδιο

Είναι δύσκολο να αγαπήσει κανείς τον εαυτό του. Απαιτεί ώρες διαλογισμού και περισυλλογής για να φύγουν οι αρνητικές σκέψεις.
Γιατί δυσκολεύεται να αγαπήσει τον εαυτό του το κάθε ζώδιο
Κριός

Κριέ αυτό που κάνεις είναι ότι μπερδεύεις την αγάπη που πρέπει να δείχνεις στον εαυτό σου με την αυτοπεποίθηση –η αλήθεια είναι ότι μπορείς και να έχεις αμφιβολίες για κάποια σου απόφαση, αλλά και να αγαπάς τον εαυτό σου.

Ταύρος

Εστιάζεις μονάχα στα λάθη σου, στις αποτυχίες σου και στα ψεγάδια σου. Σκέφτεσαι πάντα πού υστερείς, αντί να σκέφτεσαι ποια είναι τα δυνατά σου σημεία και τι έχεις πετύχει στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Νιώθεις πως ό,τι κακό σου συμβαίνει, σου συμβαίνει επειδή έκανες εσύ κάτι λάθος. Όταν σου συμβαίνει κάτι άσχημο, πιστεύεις ότι τα σκάτωσες, ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορείς να έχεις τα πάντα υπό έλεγχο.

Καρκίνος

Ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για τη γνώμη των άλλων, και το δυστυχές είναι ότι πάντα συμπεραίνεις πως οι πάντες σε μισούν. Για κάποιον λόγο θεωρείς ότι ξέρεις πώς νιώθουν οι άλλοι, ενώ όλα αυτά είναι απλές υποθέσεις.

Λέων

Πάντα, μα πάντα, ερωτεύεσαι τους τοξικούς ανθρώπους –ίσως γιατί όταν τους πρωτογνωρίζεις βγάζουν αυτήν τη λάμψη. Και μετά σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν αξίζεις. Και αξίζεις ανθρώπους που σε εκτιμούν.

Ζυγός

Δίνεις τόσο μεγάλη σημασία στους άλλους ανθρώπους. Κι αυτό δεν είναι κακό, αλλά εσύ δεν καταλαβαίνεις πότε πρέπει να σταματήσεις. Πρέπει κάποια στιγμή να δείξεις και στον εαυτό σου πόσο τον αγαπάς.

Τοξότης

Ένα κομμάτι του εαυτό σου πιστεύει ότι δεν αξίζεις να είσαι ευτυχισμένος, με αποτέλεσμα να μην παλεύεις ποτέ να βρεις την ευτυχία. Απλά αποδέχεσαι τη δυστυχία σου και μας το παίζεις Τζιμ Κάρεϊ.

Αιγόκερως

Είσαι κυνικός. Υποθέτεις πάντα τα χειρότερα για τους ανθρώπους γύρω σου. Κι αυτό είναι μία προβολή που κάνεις. Σταμάτα να είσαι τόσο απαισιόδοξος. Αγάπησε τον εαυτό σου και τους γύρω σου.

Υδροχόος

Δίνεις τόση προσοχή στα αρνητικά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σου κι αυτό σε βυθίζει στη θλίψη. Έτσι ξεκινά ο κατήφορος. Μετά εστιάζεις στα δικά σου αρνητικά και δεν γιορτάζεις ποτέ τις επιτυχίες σου, γιατί πιστεύεις ότι απλά αντισταθμίζουν τις αποτυχίες.

Ιχθείς

Νομίζεις ότι οι άλλοι είναι πολύ καλύτεροι από εσένα· τους εξιδανικεύεις, ενώ δεν είναι δα και τόσο θεοί. Και καταλήγεις να νιώθεις άσχημα για τον εαυτό σου. Κρίμα είναι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v