ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τι ξεχνάει το κάθε ζώδιο

Κάθε ζωδίου η μνήμη ωχριά όταν πρόκειται για την ευτυχία του. Δες την υπενθύμιση που χρειάζεσαι βάσει του ζωδίου σου.

Τι ξεχνάει το κάθε ζώδιο

Κριός

Ξεχνάς ότι είσαι δυνατός. Ξεχνάς ότι είσαι μαχητής. Έχεις περάσει πολλά σε αυτή τη ζωή και πρέπει να είσαι περήφανος γι’ αυτό. Μπορεί να μη βρίσκεσαι ακόμα εκεί που θα ήθελες, αλλά είναι εντυπωσιακό που έχεις καταφέρει να φτάσεις.

Ταύρος

Ξεχνάς ότι αύριο δεν έρχεται το τέλος του κόσμου. Δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα τώρα. Δε χρειάζεται να βιάζεσαι τόσο να τελειώσεις τα διαφορετικά πρότζεκτ που έχεις ξεκινήσει. Πάρε μία ανάσα και ηρέμησε.

Δίδυμοι

Ξεχνάς ότι η δουλειά σου δεν είναι τα πάντα. Καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας σου, έτσι δε θα έπρεπε να καταλαμβάνει και το μεγαλύτερο μέρος των σκέψεών σου. Σε περιμένουν κι άλλα πράγματα πέρα από την καριέρα σου.

Καρκίνος

Ξεχνάς πόσοι άνθρωποι ενδιαφέρονται για εσένα. Είσαι πάντα αυτός που ενδιαφέρεται και βοηθά τους φίλους του, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι έχεις ανθρώπους να σε αγαπούν. Σε αγαπούν και σε εκτιμούν, ακόμα κι αν δεν το εκφράζουν όσο εσύ.

Λέων

Ξεχνάς ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι πάντα τέλειος. Είναι οκέι να παραδέχεσαι πότε τα πράγματα δεν πάνε καλά. ΔΕ χρειάζεται να υποκρίνεσαι ότι είναι όλα υπό τον έλεγχό σου. Κανένας δε θα σε κατηγορήσει –αντιθέτως, θα δουν ότι έχεις και ευάλωτη πλευρά.

Παρθένος

Ξεχνάς ότι η ζωή δεν είναι ένας διαρκής ανταγωνισμός –ή ότι οι πάντες δεν είναι εναντίον σου. Είναι τέλειο που θέλεις να βελτιώνεις συνέχεια τον εαυτό σου, αλλά δεν είναι καλό να αφοσιώνεσαι μόνο εκεί.

Ζυγός

Ξεχνάς ότι η ευγένεια δεν είναι πάντα η απάντηση. Κάποιες φορές πρέπει να λες την άποψή σου ή αυτά που θέλεις. Κάποιες φορές πρέπει να πιέσεις μία κατάσταση για να βρεις το δίκιο σου. Το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις λίγο στην άκρη την ευγένειά σου.

Σκορπιός

Ξεχνάς ότι σε κανέναν δεν αρέσει το ψέμα. Μπορεί να πιστεύεις ότι κάνεις χάρη στους κοντινούς σου ανθρώπους προσπαθώντας να μην τους φορτώσεις με το δράμα σου. Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάς είναι ότι σε αγαπούν και θέλουν να σε βοηθήσουν.

Τοξότης

Ξεχνάς ότι εσύ έχεις τον έλεγχο της μοίρας σου. Αν κάποιος σου φέρεται άσχημα, έχεις κάθε δικαίωμα να φύγεις. Αν η δουλειά σου δε σε γεμίζει, μπορείς να παραιτηθείς. Εσύ αποφασίζεις για τη ζωή σου.

Αιγόκερως

Ξεχνάς ότι δε θα κερδίσεις τίποτα βασανίζοντας τον εαυτό σου. Δε θα εμπνεύσεις σε κανέναν σεβασμό με αυτόν τον τρόπο. Θα σε κάνει μόνο να φαίνεσαι πιο μίζερος. Διάλεξε τον δρόμο που θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Υδροχόος

Ξεχνάς ότι η όποια παρούσα κατάσταση δε θα κρατήσει για πάντα. Ό,τι αισθάνεσαι τώρα είναι προσωρινό. Δε θα μείνει στην καρδιά σου για πάντα. Πρέπει να θυμάσαι ότι κάποιες καταστάσεις θέλουν τον χρόνο τους για να καλυτερεύσουν.

Ιχθείς

Ξεχνάς ότι κανένας δε σου χρωστάει τίποτα. Κανένας δεν έχει την υποχρέωση να είναι ευγενικός απέναντί σου, ακόμα κι αν είσαι εσύ. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι ευγενικά, επειδή εσύ αισθάνεσαι καλά με αυτό, όχι για να κάνεις τους άλλους να νιώθουν καλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v